4
KadınBoks Eldiveni kategorisinde
en çok değerlendirilen 4. ürün

Delta Blow Dura-Strong Boks Eldiveni + Boks El Bandajı Seti

632 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 10
10
12
4
6
8
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Delta Blow Dura-Strong Boks Eldiveni + Boks El Bandajı Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Delta Spor Satıcı Ünvanı: DELTA SPOR DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0274062543600010 Vergi Kimlik Numarası: 2740625436
    Bu ürün Delta Spor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ***Boks Eldiveni Orta yoğunlukta sentetik kaplamalı (PU) kalıplı köpük bileşenden oluşmaktadır. Bu tasarım sayesinde eldivenler daha dayanıklı ve daha uzun ömürlü olur. El anatomisine uygun dizaynı doğal yumruk biçimindedir. Böylece sporcu tam yumruk biçimini elde etmek için ekstra güç sarf etmez. Maksimum konfor için yumruğun doğal şekliyle uyumludur. Ayrıca iç bölümünde yer alan hava kanallı kumaş sayesinde elinizin eldiven içerisinde terlemesini önler. Materyal : Kaliteli PVCBağlama : Bilek Cırtlı Sistem Hangi Beden (oz) Seçilmelidir? Boks eldivenlerinin bedeni, tüm dünyada boks eldivenlerinin ağırlığını ifade etmek için kullanılan İngiliz ölçü birimi "Ons" un kısaltması "OZ" ile ifade edilir.Boksörler yaptıkları antrenmana göre kendi vücut ağırlıklarını göz önünde bulundurarak boks eldiveni seçerler. - 4 Oz : 4 - 7 Yaş arası çocuklar için- 6 Oz : < 45 kg- 8 Oz : 45 – 65 kg- 10 Oz : 65 – 78 kg- 12 Oz : 78 – 90 kg- 14 Oz : > 90 kg Bakım Önerileri : Eldivenlerinizi her antrenman sonrası kapalı çantada saklamayınız, havalandırınız. Kullanım ömürlerini artırmak için her antrenman sonrası kurumaya bırakın. ***Elastik Boks Bandaj ( Çift ) - Elastik Bandaj, 3,5 metre uzunluğunda, 5 cm genişliğindedir.- Kumaştaki esneklik, kılcal damarlardaki kan hareketlerini zorlaştırmayacak özellikler taşır. - Her boksörün aksesuarı olan bu bandajlar, teri tamamen emerek vuruşlarda bilekler ve el taraklarında destek sağlayarak sakatlanmaları önlemeye yardımcı olur.- Dokuma sıklığı ve yüksek kalitesi sayesinde dayanıklı ve uzun ömürlüdür.- Bandajın ucuna takma ve sabitleme özellikleri olan cırtlar monte edilmiştir.- Baş parmak halkası ve sonlandırma cırtları bulunur.- Çiftli olarak satılır ( 1 pakette 2 adet bandaj bulunmaktadır. )

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver

Delta Blow Dura Boks Seti ile Ringe Bir Sıfır Önde Çık

Boks sporu disiplin kazanmak ve fiziksel açıdan güçlenmek isteyenler için oldukça uygun spor dallarından biridir. Çocuklar tarafında da rahatlıkla yapılabilecek olan bu spor sayesinde abiye saygı duyma ve sportmence davranış yeteneğinin kazanılması için oldukça önemlidir. Bu sporu yaparken önemli olan noktalardan biri de uygun materyallerin kullanılması olur. Uygun materyallerin kullanılması spor sırasında sakatlanmalara ve tekniklerin yanlış öğrenilmesine sebep olabilir. Boks yaparken oldukça önemli olan materyallerinde biri de eldivenler olur. Doğru eldiven seçimi ellerinizin korunması ve sporu en iyi şekilde öğrenebilmeniz için çok önemlidir. Blow dura-strong boks eldiveni + boks el bandajı seti üstün kalite ve dayanıklılığının yanı sıra konforlu tasarımıyla dikkatleri üzerine çeker. Ürünün bu özellikleri kullanımını çok daha kolay hale getirir ve boks yaparken büyük avantaj sağlar. Dilerseniz siz de Delta boks eldiveni yorumlarına göz atarak ürün hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

  • Üstün kalite
  • Konforlu tasarım
  • Her yaşa uygun tasarım

Her Yaşa Uygun Seçenekleriyle Blow Dura-strong Boks Eldiveni

Her Yaşa Uygun Seçenekleriyle Blow Dura-strong Boks Eldiveni

Boks her yaştan kişinin yapabileceği sporlardan biridir. Çocuklar tarafından da rahatlıkla yapılabilecek olan bu spor yetişkinler arasında da popülerdir. Bandaj boks eldiveni farklı seçenekleri ve bedenleri sayesinde her yaştan insanı kullanabileceği seçenekleri bulundurur. Ürünün farklı boyutlara sahip seçenekler arasından kendi elinize uygun olanı tercih etmek kullanıma sırasında zorluk yaşamamanız için önemlidir. Boks eldiveni sargısı 4 oz beden seçeneğine sahiptir. 4-7 yaş arası çocuklar için uygun olan bu beden seçeneği sayesinde küçük çocuklar da ellerini koruyarak bu sporu yapabilirler. 45 kg ağırlığından küçük olan kullanıcılar için 6 oz genellikle uygun olur. 45-65 kg arası kullanıcılar ise 8 ozluk modelleri tercih etmelidir. 65-78 kg aralığında kalan kullanıcılar 10 ozluk modelleri rahatlıkla kullanılabilir. Debs-boks sizin de tercihleriniz arasında yer alabilir.

Üstün Kalitesiyle Boks Eldiveni + Boks El Bandajı Seti

Üstün Kalitesiyle Boks Eldiveni + Boks El Bandajı Seti

Blow dura-strong boks eldiveni + boks el bandajı seti kullananlar için önemli olan noktalardan biri de ürünün kalitesi olur. Kaliteli ve kullanışlı yapıya sahip olan ürünle spor sırasında güvenliğinizi çok daha iyi bir şekilde sağlarlar. Boks eldiveni bandajı elastik yapısıyla kolaylıkla elinizi sorma imkanına sahip olur. Eldivenini kapısından ise orta yoğunlukta olan sentetik kaplamalı kalıplı köpük bileşen kullanılır. Bu bileşen ürünün dış etkenlere karşı çok daha dayanıklı olmasını sağlar. Bu sayede ürün darbelerden zarar görmez ve şeklinde bozulma oluşmaz. Blow dura-strong boks eldiveni + boks el bandajı seti içeriği sayesinde tek bir ürün ile ihtiyacınız olan her şeyi elde etmiş olursunuz. Bandaj ve eldiven uyumu da set halinde bulunduğu için çok daha kolay bir şekil sağlanmış olur.

Kolay Kullanımı ve Bakımıyla Blow Dura-strong Boks Eldiveni + Boks El Bandajı Seti

Kolay Kullanımı ve Bakımıyla Blow Dura-strong Boks Eldiveni + Boks El Bandajı Seti

Blow dura-strong boks eldiveni + boks el bandajı seti kullanımı sahip olduğu özellikler dolayısıyla oldukça kolaydır. Ürünün iç bilek kısmında kullanılan kumaş tipi spor sırasında teri emecek özelliktedir. Spor yaparken çok sık bir şekilde terleyeceğiniz için bu özellik eldivenlerin kaymasını engeller. Böylece ürünü çok daha güvenli bir şekilde kullanma imkanına sahip olursunuz. Bandajın yapısında kullanılan elastik materyal ise ürünü elinize sararken sıkışma gibi durumların ortaya çıkmasını engeller. Ürüne esnek yapıya sahip olduğu için eli sıkıştırmaz ve dolaşımı engellemez. Böylece konforunuzu kaybetmeden ürünü rahatlıkla kullanma imkanına sahip olursunuz. Bandajın ucunda bulunan cırt cırtlar sabitleme özelliğine sahiptir. Böylece ürün elinizden veya bileğinizden kaymaz, antrenman sırasında sabit bir şekilde durur. Satın alma işlemini gerçekleştirmeden önce Blow dura-strong boks eldiveni + boks el bandajı seti yorumlarına göz atarak ürün hakkında detaylı inceleme yapabilirsiniz. Siz de Trendyol sayesinde ürünü güvenle edinebilir ve antrenmanlarınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz.