1
Hentbol Topu kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Delta Deluxe Kauçuk 3 Numara Hentbol Topu

299 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
319,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
349,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Delta Deluxe Kauçuk 3 Numara Hentbol Topu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Delta Spor Satıcı Ünvanı: DELTA SPOR DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0274062543600010 Vergi Kimlik Numarası: 2740625436
    Bu ürün Delta Spor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Delta Deluxe Kauçuk Hentbol Topu Ürün %100 kauçuk malzemeden imal edilmiştir. Üründe kullanılan özel soft-kauçuk malzemenin sağladığı el ile tutuş ve kavrama kalitesi en üst düzeydedir. Kaliteli malzemesi ile dış zemin kullanıma uygundur. Delta deluxe kauçuk hentbol topu ile okulların beden eğitimi derslerinde eğitim verilebilmektedir. Uluslararası standartlara uygun ağırlık ve ebatta üretilmiştir. Bu sebeple okullarda kullanımı tavsiye edilir. No : 1 - Turuncu renk No : 2 - Mavi renk No : 3 - Sarı renk

Ürün Özellikleri

  • Renk Sarı
  • Top Bedeni 3 Numara
Geri Bildirim Ver

Delta Deluxe Hentbol Topu 3 Numara Kauçuk

Delta Deluxe kauçuk 3 numara hentbol topu, sporun keyfini çıkarmak ve hentbol oynamak isteyenler için mükemmel bir seçenek. Kaliteli materyaller kullanılarak üretilen hentbol topu, hem dayanıklı hem de uzun ömürlüdür. Uzun süre kullanımlarda dahi aşınma ya da deforme olmadan pratik bir kullanım sunan hentbol topu, birçok kullanıcı tarafından tercih edilir.

  • Kaliteli

  • Uzun ömürlü

  • Dayanıklı

Delta Deluxe Kauçuk 3 Numara Hentbol Topu Özellikleri

Delta Deluxe Kauçuk 3 Numara Hentbol Topu ÖzellikleriDelta Deluxe kauçuk 3 numara hentbol topu özellikleri arasında kaliteli malzeme yapısı, ağırlığı, tasarımı ve dayanıklılığı gibi pek çok detay yer alır. Delta Deluxe hentbol topu, dayanıklı ve esnek kauçuktan üretildiği için uzun ömürlüdür. Topun uzun ömürlü olmasını sağlayan bu özellik sayesinde özellikle dış mekan kullanımına uygundur. Hentbol topu, 3 numara olarak sınıflandırılır. Numara 3, genellikle genç oyuncular ve kadınlar için uygun bir boyuttur. Topun ağırlığı, hentbolun standart ağırlığına uygun olarak tasarlanmış ve bu sayede daha iyi kontrol ve performans sağlar. Hentbol topu, dikişsiz bir yapıya sahiptir, bu da topun daha dayanıklı olmasını sağlar ve elinize rahatça oturmasını sağlar. Profesyonel ve amatör oyuncular için ideal olan hentbol topu, hafif yapısı ile rahat bir şekilde kullanılır. Raket ile topu karşılama esnasında kolaylık sağlayan bu özellikler, oyunun daha etkili bir şekilde oynanmasına olanak tanır.

Delta Deluxe Kauçuk 3 Numara Hentbol Topu Kullanımı

Delta Deluxe Kauçuk 3 Numara Hentbol Topu KullanımıDelta Deluxe kauçuk hentbol topu, hentbol oyununun tadını çıkarmak isteyenler için kusursuz bir seçenektir. Kaliteli malzeme, uygun boyut ve dikişsiz tasarım, bu topun kullanıcılarına daha iyi kontrol ve performans sağlar. Hentbol oynamak, fiziksel aktiviteyi teşvik eder ve sosyal etkileşimi artırır, bu nedenle bu spor dalı hem eğlenceli hem de sağlıklı bir seçenektir. Hentbol oyunu için özel olarak tasarlanan bu topun kullanımı oldukça basittir. Hentbol sahası, park veya spor salonu gibi uygun bir mekanda kullanabilirsiniz. Topu temiz ve kuru tutmak uzun süreli kullanım sağlaması açısından önemlidir. Kirli veya nemli bir topun kontrolü zorlaşabilir. Oyuna başlamadan önce topun hava basıncını kontrol etmeli ve gerektiğinde şişirerek sert bir hale gelmesini sağlamalısınız. Topun doğru şişirilmiş olması, daha iyi bir oyun deneyimi sunar.

Delta Deluxe Kauçuk 3 Numara Hentbol Topu Fiyatı ve Yorumları

Delta Deluxe Kauçuk 3 Numara Hentbol Topu Fiyatı ve Yorumları3 numaralı hentbol topunun çevresi 58-60 mm olup, 425-475 gram ağırlığındadır. Top, kauçuk malzemeden üretilmiştir ve yüksek kaliteli bir yapıya sahiptir. Topun yüzeyi, özel bir doku ile kaplanmıştır ve bu sayede topun tutuşu ve kontrolü artırılır. Topun içindeki hava basıncı, optimum seviyede tutulmuştur ve bu sayede topun performansı artırılır. Hentbol topu, iç ve dış mekanlarda kullanılabilir. Hentbol topunun uzun ömürlü olması için doğru kullanım ve bakım aşamalarına dikkat edilmesi gerekir. Doğru kullanıldığı takdirde uzun yıllar boyunca kullanılabilir. Topun kullanımı sırasında aşırı darbelere maruz kalması, topun ömrünü kısaltabilir. Delta Deluxe kauçuk 3 numara hentbol topu yorum ve kullanıcı deneyimlerini inceleyerek ürün özellikleri ve kullanımı hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Delta Deluxe kauçuk 3 numara hentbol topu fiyat bilgisi ve daha fazlasına Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.