demethome Çift Kişilik El Yapımı El Sırıması Doğal Yün Yorgan 6 kg Ağırlığındadır

1.099 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 195 x 215
195 x 215
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.180 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.200 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.200 TL

Ürün Bilgileri

demethome Çift Kişilik El Yapımı El Sırıması Doğal Yün Yorgan 6 kg Ağırlığındadır

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALERS'S Satıcı Ünvanı: RAHMAN KAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5340756908
    Bu ürün ALERS'S tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tek Ve Çift Kişilik %100 Doğal Yün Yorgan El Yapımı El Dikişi Kuzu ve Koyun Yünü Kullanılmıştır Taranmış ve Yıkanmış Yündür Ürün, doğal yün malzeme, el yapımı işçilik ve konforlu tasarımı bir araya getirerek sıcak, rahat ve sağlıklı bir uyku deneyimi sunar ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLER El yapımı ve el dikişi olan yorgan, zanaatkârlar tarafından özenle üretilir ve bu el yapımı süreç yorganın dayanıklılığını artırır.
  • Yün kokusu, doğal ve huzurlu bir uyku atmosferi yaratır. Aynı zamanda doğal yün malzeme, alerjik reaksiyonlara karşı dayanıklıdır ve toz akarlarının oluşumunu engeller.
  • Tek kişilik ve çift kişilik seçenekleri bulunan bu yorgan, farklı yatak boyutlarına uyum sağlar.
  • Kaliteli Yün Malzeme Doğal yün, yatağınızı doğal ve sıcak tutmanın yanı sıra nefes alabilirlik özelliği sayesinde terlemeyi en aza indirir ve vücut sıcaklığını dengeler.

Ürün Özellikleri

  • Boyut/Ebat 195 x 215
  • Dolgu Materyali Yün
  • Dış Materyal Pamuklu
Geri Bildirim Ver

Demethome Doğal Yün Yorgan Ürünleri Trendyol'da!

Demethome 195 x 215 cm 5 kg çift kişilik el sırıması doğal yün yorgan, kışın soğuk gecelerinde bile üşümeden konforlu bir uyku çekmenizi sağlar. Ürün 1. sınıf kaliteli materyaller kullanılarak tüketiciye ulaştırılır. Söz konusu yün yorgan terleme sorununu da minimum seviyeye indirir. Yapısal özelliği sayesinde bu yorgan; stresten uzak, konforlu ve sağlıklı bir uykuya kavuşmanızı sağlar. Ürün kaliteli yünden üretilmiştir. Üretim materyallerine kıyasla oldukça hafif olan Demethome yün yorgan, kolay kullanım sağlar. Ürünün kışın sıcak yazın ise serin tutma özelliği bulunur. Yorganda kullanılan doğal materyaller cildinizin nefes almasına yardım eder.

  • Yün Çeşidi: %100 Doğal Merinos Koyun Yünü
  • Kumaş Türü: Pamuklu
  • Ağırlık: 5 kg

Demethome Çift Kişilik El Yapımı Yün Yorganın Özellikleri Nelerdir?

Demethome Çift Kişilik El Yapımı Yün Yorganın Özellikleri Nelerdir?

Demethome çift kişilik el sırıması 5 kg doğal yün yorgan, 100 derecede yıkanmış ve taranmış kaliteli yünlerden oluşur. Yorganın yapımı esnasında doğal merinos koyun yünü kullanılır. Yorganın sırıma kumaşı ise pamukludur. Pamuklu kumaş yorganı daha hafif kılarken, yünün sağlıklı yapısını bozmaz. Demethome 195 x 215 cm 5 kg çift kişilik yün yorgan dört mevsim kullanıma uygundur. Bu yorganı kullanarak soğuk kış günlerinde sıcacık bir uykuya kavuşmanız mümkündür. Aynı şekilde yazın sıcak aylarında da bu yorgan serin bir şekilde uyumanıza yardımcı olur. Demethome 195 x 215 cm 5 kg çift kişilik el sırıması doğal yün yorganın üretimi esnasında hiçbir kimyasal madde kullanılmamıştır. Ürünün sarılma iplikleri de oldukça dayanıklıdır. Yorgan nevresim takımları ile birlikte kullanıma uygundur.

Demethome 5 Kg Çift Kişilik El Yapımı Yün Yorgan Nasıl Temizlenir?

Demethome 5 Kg Çift Kişilik El Yapımı Yün Yorgan Nasıl Temizlenir?

Demethome 195 x 215 cm 5 kg çift kişilik el sırıması doğal yün yorganın temizliğinde atılması gereken ilk adım ürünü havalandırmaktır. Güneşe konularak havalandırılan yün yorgan daha ferah bir kullanım sağlar. Yün ürünlerin temizliğinde su sıcaklığı da önemli bir ayrıntıdır. Yüksek sıcaklıkta yıkanan yünlerin fiziksel yapısı bozulabilir. Ayrıca Demethome 195 x 215 cm 5 kg çift kişilik el sırıması doğal yün yorgan temizliğinde bu ürünler için özel üretilen sıvı deterjanları tercih etmek fayda sağlar. Söz konusu yorgan kuru temizleme yapılarak da kirlerinden arındırılır. Yün yorganların yıkanması kadar kuruması da önem arz eder. Yeterince kurumayan yünlerde küf ve kötü koku oluşabilir. Bu yüzden yün yorganların temizliğinin ardından iyice kuruduğundan emin olmak gerekir.

Demethome Çift Kişilik El Sırıması Doğal Yün Yorgan Kaliteli midir?

Demethome 195 x 215 cm 5 kg çift kişilik yün yorgan, oldukça kaliteli bir üründür. %100 merinos koyun yününden yapılan bu yorgan, ideal boyutlarıyla çift kişinin kullanımına uygundur. Hafif olduğu için insan bedeni üzerinde ağırlık yapmaz. Sırıma esnasında yün yoğunluğu yorganın her tarafına eşit bir şekilde dağılmıştır. Yorganı kaliteli kılan bir diğer unsur da el yapımı olmasıdır. Klasik sırıma tekniği kullanılarak oluşturulan ürün, uzun yıllar sağlıklı ve güvenli bir uyku sunar. Demethome 195 x 215 cm 5 kg çift kişilik el sırıması doğal yün yorganın üretimi esnasında hiçbir kimyasal madde kullanılmadığı için sağlığa zararı yoktur. Konforlu yapısı cildi tahriş etmez. Ayrıca ürün ısı dengeleme özelliğine de sahiptir. Siz de yaz kış sağlıklı bir uyku çekmek için bu yorganı Trendyol’dan sipariş edebilirsiniz. Hatta satın almadan önce Demethome 195 x 215 cm 5 kg çift kişilik el sırıması doğal yün yorgan yorumlarına göz atarak sizden evvel ürünü deneyimleyen bireylerin tecrübelerini görebilirsiniz.