Demirdöküm Kombi Genleşme Tankı

350 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Demirdöküm Kombi Genleşme Tankı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ustamtcrt Satıcı Ünvanı: TARIK DURSUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kütahya Vergi Kimlik Numarası: 3180756928
    Bu ürün Ustamtcrt tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Demirdöküm Kombi Genleşme Tankı, demirdöküm genleşme tankı, kombi genleşme tankı fiyatları, demirdöküm kombi genleşme tankı fiyatları, demirdöküm kombi yedek parça fiyatları, 3003200028, D003200028, kalisto, nitron, aden, tayros, termostar Firmamız tarafından 1 yıl garantilidir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Demir Döküm G106 Kombi Genleşme Tankı

Kombinin su basıncından etkilenmeden çalışması için genleşme tankı kullanılır. Demirdöküm kombi genleşme tankı siyah, söz konusu işlevi başarıyla yerine getirir. İlgili kombi modelleriyle uyumlu olan ölçüleri sayesinde son derece pratik bir kurulum sunar. Sıvıya dayanıklı materyalden üretilen bu tankın renginde ve formunda bozulmalar meydana gelmez. Geniş iç hacmi sayesinde kombiden çıkan su miktarına yeterli olan kapasiteyi sunar. İlgili genleşme tankı, yaşam alanlarındaki kombi sistemlerinin sorunsuz bir şekilde çalışmasına yardımcı olur.

  • Farklı kombi modellerine uyumlu
  • Tank Hacmi: 6 l
  • Sıvıya ve ısıya dayanıklı

Demirdöküm Kombi Genleşme Tankı Özellikleri

Demirdöküm Kombi Genleşme Tankı Özellikleri

Demirdöküm siyah kombi genleşme tankı, ısıtma sistemlerinin arızasız çalışması için önem arz eder. Kapalı ısıtma sistemlerinde sıcaklaşan su genleşerek basınç oluşturur. Söz konusu durum, sistemin basınç değerini artırdığı için zamanla arızaların oluşmasına sebebiyet verir. Borularda ve kazanda sızıntıya bağlı arızaların meydana gelmemesi için Demirdöküm kombi tankı kullanılır. İlgili ürün, basınç dengesini koruyarak sistem aksamlarının zarar görmesini önler. Ayrıca ısıtma sisteminin sorunsuz bir şekilde çalışmasını mümkün hâle getirerek yaşam alanlarında konfor sağlar. Demirdöküm siyah kombi genleşme tankı, içerisinde bulunan membran aracılığıyla işlevini başarıyla yerine getirir. Söz konusu ürün, sızdırma yapmadan uzun süre işlevini yerine getirdiği için kullanıcıları memnun eder. Bu cihazdan yararlanarak kombinin sorunsuz bir şekilde çalışmasını sağlayabilirsiniz.

Demirdöküm Kombi Genleşme Tankı Kaliteli midir?

Demirdöküm siyah kombi genleşme tankı, dış etkenlere karşı dayanıklı materyalden üretilir. Sıvıyla doğrudan temas eden yüzeyde korozyon meydana gelmez. Dolayısıyla üründe herhangi bir renk ve form değişikliği oluşmaz. İlgili genleşme tankı, sıcaklığa karşı dayanıklı bir özellik taşır. Bu sayede ısınarak genleşen suyun basıncını dengelerken üstün performans sergiler. Düzenli bakımları yapıldığında son derece uzun ömürlü bir kullanım sunar. İlgili ürünün hava basıncı değerlerini belirli aralıklarla kontrol ederek ısıtma sisteminin sorunsuzca çalışmasını sağlayabilirsiniz. Demirdöküm kombi genleşme tankı, birlikte kullanıldığı cihazın aksamlarına zarar vermeden çalışır. Kombi kazanı gibi sistem parçalarında oluşması muhtemel hasarları önlediği için cihazın kullanım ömrünü uzatır. Ayrıca sızıntıdan dolayı elektrik sisteminde arızaların oluşmasını da engellediği için kullanıcıları memnun eder. Bahsi geçen ürünü kullanarak yaşam alanlarınızı daha güvenli hâle getirebilirsiniz.

Demirdöküm Kombi Genleşme Tankı Kimler İçindir?

Demirdöküm siyah kombi genleşme tankı, standart ölçüleri sayesinde birçok cihaza uyum sağlar. İlgili markanın Aden, Kalisto, Nitron ve Tayros adlı kombi modelleriyle birlikte kullanılır. Son derece kullanışlı bir tasarımı olduğu için bu cihazlara pratik bir şekilde bağlanır. Ardından uzun süre sorunsuz bir şekilde işlevini yerine getirir. Söz konusu genleşme tankı ısıtma sistemlerinin önemli bir parçası olduğu için kendisine geniş bir kullanım alanı bulur. Dolayısıyla ilgili kombi modellerine sahip olan herkes tarafından sıkça tercih edilir. Geniş iç hacmi sayesinde yoğun kullanımın olduğu ortamlarda işlerinizi kolaylaştırır. Sıcak suyun yoğun kullanıldığı yaşam alanlarında basınçtan dolayı arızaların meydana gelmesini önler. Ayrıca kombi sisteminin arıza yapmadan çalışmasını sağlayarak sıcak su ve ısınma ihtiyacınızın kesintisiz olarak karşılanmasını mümkün kılar. Dilerseniz Demirdöküm kombi genleşme tankı siyah yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu genleşme tankına sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.