1
Termosifon kategorisinde
en çok ziyaret edilen 1. ürün

Demirdöküm (MONTAJ DAHİL) Dt4 Titanium 65 Lt. Elektrikli Termosi.

7.779 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (23)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.999 TL7.799 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.890 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.910 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.900 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Demirdöküm (MONTAJ DAHİL) Dt4 Titanium 65 Lt. Elektrikli Termosi.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EPATeknoloji Satıcı Ünvanı: EPA İNTERNET MAĞAZACILIĞI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0336056737800019 Vergi Kimlik Numarası: 3360567378
    Bu ürün EPATeknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Demirdöküm termosifon sayesinde en soğuk kış günlerinde dahi sıcak su elde edilir.
  • Yüksek performansta çalışan termosifon yüksek enerji tasarrufu sağlar.
  • Elektrikli termosifon uzun ömürlü yapısı ile yüksek verimlilik sunar.
  • 3 ayrı hacim seçeneğine sahip olan 65 lt termosifon 50 ve 80 litrelik hacimlerle de çalışır.
  • Termosifon emniyet ventilli yapısı sayesinde güvenle kullanılır.
  • Titanyum termosifon uzun ömür, hijyen ve yüksek verimlilik sunar.
  • Demirdöküm DT4 Titanium Basic 1800 W 65 lt termosifon kireçlenmeye karşı kullandığı özel teknoloji ile uzun ömürlüdür.
  • Termosifon Eco modu ile optimum sıcaklık değerini ayarlar.
  • Demirdöküm dijital termosifon 25 dereceden 75 dereceye kadar özelleştirilebilir ısı ayarıyla gelir.
  • Donma termostatı ekonomik mod, kuru çalışmama modu, aktif elektrik emniyet fonksiyonu ve yüksek basınç emniyeti gibi önlemler alır.

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 65 L
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Isıtma Gücü 1800 W
  • Sıcaklık Ayar Aralığı 10-75
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
Geri Bildirim Ver

Demirdöküm DT4 Titanium Basic 65 lt Elektrikli Termosifon 000961

Özellikle dört mevsimin de yaz olmadığı bir iklimde yaşıyorsanız termosifon birçok ev için gerekli görülen bir üründür. Soğuk kış günlerinde, evde çeşitli alanlarda kullanabilmek için sıcak su bulabilmek çok önemlidir ve hayat kalitenizi etkiler. Bir su ısıtıcısına sahip olmak bu yüzden hayatınızı kolaylaştırabilir. Bu sebeple evinize bir termosifon alıp yatırım yapmayı düşünüyorsanız o ürünün özelliklerini bilmek de önemlidir. Demirdöküm DT4 Titanium Basic 65 lt termosifon modelinin hem teknik açıdan hem de kullanım kolaylığı ve kalitesi bakımından çeşitli özellikleri bulunur. Bu ürünle güvenli ve hızlı ısınma deneyimi sunan bir modeli tecrübe edebilirsiniz. Ürünün özelliklerini ve avantajlarını öğrenip evinize bu yatırımı yapıp yapmayacağınıza karar vermek için Demirdöküm elektrikli termosifon 65 lt fiyatları ve yorumlarını inceleyebilirsiniz.

  • Hızlı ısıtma
  • C enerji sınıfı
  • 1800 W

Demirdöküm DT4 Basic 65 lt Termosifon Avantajları

Demirdöküm DT4 Basic 65 lt Termosifon Avantajları

Demirdöküm DT4 Titanium Basic 65 lt elektrikli termosifon 000961, üç farklı hacim seçeneğine sahiptir. Kullanım alanınıza göre uygun kapasiteyi seçebilir ve sıcak su ihtiyacınızı optimum seviyede tutabilirsiniz. Titanyum katkılı emaye materyali ile uzun ömürlü olan cihaz yüksek enerji ve hijyen potansiyeline sahiptir. Demirdöküm DT4 Basic Titanium 65 litre termosifon yapımında kullanılan magnezyum anot koruma, kazanın içindeki emayenin zaman içinde delinmesinin önüne geçer. Bu sayede ürünün uzun ömür özelliğine katkı sağlar. Demirdöküm Titanium termosifon 65 lt hacimli modelde donma koruma özelliği bulunur. Termosifon içinde bulunan suyun sıcaklığı 6° altına düştüğünde bu özellik devreye girer ve suyun sıcaklığını 10°’ye çıkardıktan sonra devreden çıkar. Ürün, sahip olduğu ekonomik modda optimum sıcaklık değerinde çalışarak enerji tasarrufu sağlarken kireçlenme miktarı azalır ve rezistansın ömrü uzar.

Demirdöküm DT4 Titanium 65 lt Basic Termosifon Özellikleri

Demirdöküm DT4 Titanium 65 lt Basic Termosifon Özellikleri

Demirdöküm DT4 Titanium 65 lt Basic termosifon, mekanik kontrol sistemi ile çalışır. LED ekranlı gösterge paneli bulunan 65 lt Demirdöküm termosifon modelinin ekonomik mod özelliği, kuru çalışmama fonksiyonu, aktif elektrik emniyet fonksiyonu, donma emniyeti ve yüksek basınç emniyet ventili de mevcuttur. Ürünün ambalajlı boyutlarında yüksekliği 590 mm, genişliği 500 mm, derinliği 500 mm’dir. Ağırlığı 21 kilogram olan Demirdöküm Titanium 65 lt termosifon fiyatı, ürünün avantajlı özelliklerine göre belirlenir. Ambalajsız yüksekliği 560 mm, genişliği 440 mm, derinliği 440 mm ölçülerindedir ve ağırlığı sadece 17 kilogramdır. Koruma sınıfı IP 25 olan elektrikli termosifon Demirdöküm markasının kalitesiyle popüler ürünlerden biridir. Su sıcaklığı 25° ile 75° arasında olan modelin maksimum basıncı 6 KPA bardır. Ürünün su giriş ve çıkış borusunun uzunluğu 50/100 santimetredir.

Demirdöküm DT4 Basic 65 Litre Termosifon Yorumları

Demirdöküm DT4 Basic 65 Litre Termosifon Yorumları

Demirdöküm DT4 Basic 65 litre termosifon fiyat ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Modeli kullanan müşteriler tarafından paylaşılan Demirdöküm DT4 Basic 65 litre termosifon yorumları ve değerlendirmeleri, ürünün suyu hızlı ısıttığını ve uzun süre sıcak tuttuğunu belirtir. Dijital paneli ile kontrol kolaylığı sağlayan model 1800 W güç kullanarak dakikalar içinde sıcak suyunuzu hazırlar. Demirdöküm DT4 Titanium Basic 65 lt elektrikli termosifon hakkında paylaşılan müşteri deneyimlerini Trendyol üzerinden detaylı şekilde inceleyerek ürün hakkında karar verme sürecini kolaylaştırabilirsiniz. DT4 Basic 65 lt termosifon uzun ömürlü bir model olduğu için bir kez aldıktan sonra yıllar boyu sorunsuz bir kullanım vadeder. Siz de bu kullanışlı modelin avantajlı özelliklerinden faydalanmak için hem fiyatlarını hem de yorumlarını inceleyerek güvenle sipariş oluşturabilirsiniz.