Deniz mobilya Bayram Kampanyası Başlamıştır En Uygun Fiyata Sitil Genç Odası

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Deniz mobilya Bayram Kampanyası Başlamıştır En Uygun Fiyata Sitil Genç Odası

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • MONTESSORİ YATAK- 90*190 cm iç yatak koltuk yeri 60x120 ölçülerine sahiptir.- 1.sınıf MDF yapılmıştır . - subazli beyaz renk ile kaplanmıştır . - Kurulu Ölçüleri : - Genişlik 230 cm - Uzunluk 195 cm - Yükseklik 205 cm - (İÇ YATAKLAR FİYATA DAHİL DEĞİLDİR.)- Avrupa E1 Kalitesine sahip , insan sağlıgına zararı olmayan kesnlikle kanserojen madde içermeyen malzemelerden titizlikle üretilmiştir. - Montessori Odanızı Tasarlayın- Evimizde çocuklarımızın kendi işlerini kendileri yapabilecekleri ortamlar hazırlayarak kendi kendilerine yetebilme becerilerini ve öz güvenlerini desteklemiş oluruz...- Çocuklar bu hazırlanmış ortamda daha mutlu ve başarılı olacak ve bir birey olduğunu hissedecektir.- Yatağı yere yakın olup, kendi yatıp kalkan bir çocuk yatağını daha çok benimseyecek ve kendine ait hissedecektir.
Geri Bildirim Ver

Montessori Yatak Sitill Genç Odası ile Modernliği Evine Taşı

Genç odaları birbirinden farklı tasarımlarla hazırlanmaktadır. Kimi çok renkli olan odalar tasarlarken kimi de sadelikten yana olmaktadır. Çatılı Montessori yatak çatı detayı ile oldukça şık bir görünüm sunmaktadır. 90 cm* 190 cm ölçülerinde yatak, 60* 120 cm ölçülerinde iç koltuk özelliğine sahip olan bu mobilya 1. sınıf MDF malzeme kullanılarak imal edilmiştir. Su bazlı beyaz renk ile kaplanan mobilyanın temizliği de kolay olacaktır. Montessori ev yatak bebeklik döneminden sonra kullanılabilecek olan mobilyalardan bir tanesidir. Montessori bir eğitim tarzıdır. Bu eğitim tarzında çocuklar kendi oyunlarını kendi kurarlar. Yaşayarak öğrenme deneyimi kazanırlar. Bu tarzda imal edilen yatak hem bir uyuma hem de oyun alanı olacaktır.

  • Şık Dizayn
  • Farklı Kullanım Özelliği
  • Kaliteli Mobilya

Deniz Mobilya Montessori Yatak Still Genç Odası Modeli

Deniz Mobilya Montessori Yatak Still Genç Odası Modeli

Deniz mobilya montessori şık dizaynı ile dikkat çekmektedir. Çocuklara seçim yapmayı ve farklı faaliyetler ile uğraşmayı mümkün kılan bu tarz yatak odalarına da yansımış durumdadır. Avrupa E1 kalite standartlarında imal edilen bu ürün ailelerin güvenini kazanır. Titizlikle imal edilen bu üründe genişlik 230 cm, uzunluk ise 195 cm olmaktadır. İç yataklar mobilya dışında satılmaktadır. Sizler de bu mobilyalar ile şık bir oyun ve uyuma alanı tasarlayabilirsiniz. Çocuklar kendi imkânları ile yapabilecekleri, oynayabilecekleri bir ortama kavuştuklarında onların özgüvenleri ve kendilerine yetebilme becerileri de artmış olacaktır. Montessori yatak ev şeklinde olan ile sadece bir yatak odası oluşturmamış, aynı zamanda çocuğunuzun gelişimine de katkıda bulunmuş olursunuz.

Deniz Mobilya Montessori Yatak Still Genç Odası Kullanımı

Deniz Mobilya Montessori Yatak Still Genç Odası Kullanımı

Deniz mobilya montessori yatak çocukların özgüvenlerinin gelişimine de katkıda bulunmaktadır. Yatak yere yakın bir seviye olduğu için çocuk kendini güvende hissedecektir. Bu sayede yatağını daha çok benimseyeceği gibi kendine ait bir ortamda yaşama ve oyun oynama fırsatı yakalayacaktır. Çocukların ilgi ve bireysel becerilerine uygun olarak farklı bir öğrenme tarzı ile öğrenmelerini sağlayan bu tarz sadece eğitimde değil günlük yaşantıda da benimsenmektedir. İtalya’da ilk kadın doktor pedagog Maria Montessori tarafından geliştirilen bu kuram çocukların öğrenme biçimlerinin geliştirilmesi üzerine kurulmuştur. Deniz mobilya Montessori Yatak Sitill Genç Odası Yatak Yeri 90x190 Koltuk Yeri 60x120 satın al işlemi ile sizler de bu ürüne kolayca sahip olabilirsiniz. Bu tarz ile amaçlanan çocuğa şık bir uyuma ve oyun alanı yaratmak olacaktır.

Deniz mobilya Montessori Yatak Still Genç Odası Yorum ve Fiyatları

Deniz mobilya Montessori Yatak Still Genç Odası Yorum ve Fiyatları

Deniz mobilya Montessori Yatak Sitill Genç Odası Yatak Yeri 90x190 Koltuk Yeri 60x120 yorum bölümünü inceleyebilir, sizler de bu ürünü hakkında kullanıcı deneyimlerini okuyarak fikir edebilirsiniz. Her çocuk yeteneklerinin farkında olarak bu doğrultuda yönlendirilmelidir. Çocuğun kendini keşfettiği ve ilk eğitimi aldığı yer de kendi evi olmaktadır. Sahip oldukları yetenekleri okulda geliştirmeden evvel bir birey olmasının sağlanması ve öğrenme kabiliyetinin başlaması süreci tam olarak evde kaldığı zamanlara denk gelmektedir. Ona bu tarz bir alan sunarak kaliteli bir uyku ile psikolojik gelişimine de katkıda bulunabilirsiniz. Deniz mobilya Montessori Yatak Sitill Genç Odası Yatak Yeri 90x190 Koltuk Yeri 60x120 fiyatı her bütçeye hitap etmektedir. Sizler de hem yatak hem oyun yeri olan bu ürünü Trendyol'dan avantajlı koşullarla satın alabilirsiniz.