Deniz Yıldızı Sanat Star Bubbles Köpük Baloncuk Suyu 1 lt

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
370 TL'ye %5 İndirim
5 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
159,99 TL99 TL
Kurumsal Fatura
146,62 TL
2. Ürüne %2 İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Deniz Yıldızı Sanat Star Bubbles Köpük Baloncuk Suyu 1 lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BamBamToys Satıcı Ünvanı: BENAN TUT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4681018804000001 Vergi Kimlik Numarası: 3800476114
    Bu ürün BamBamToys tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2 ADET 500 ML YEDEK KÖPÜK SIVISI
  • ÜRÜN KALİTELİ VE ÇOK SAYIDA BALONCUK ÇIKARIR.
  • CE BELGELİDİR.
  • GÖSTERİLERDE KULLANILABİLİR.
  • Görseldeki ürünümüz 500ml 'dir. Sipariş vermeniz halinde sizlere görselde gördüğünüz şekilde 2 adet star bubble şişesi özenle paketlenip gönderilecektir.
  • ÜRÜNÜ YARI YARIYA SULANDIRIP KULLANABİLİRSİNİZ.
  • Ağız ve göz temasından kaçınmanızı tavsiye ederiz.
  • ..... köpük baloncuk yapmak içindir

Ürün Özellikleri

  • Karakter Elsa
  • Yaş 3 - 4 Yaş
  • Dil Türkçe
  • Piller Kutuya Dahil Mi? Evet
  • Pil ile mi çalışır? Hayır
Geri Bildirim Ver

Deniz Yıldızı Sanat Star Bubbles Köpük Baloncuk Suyu 1 lt

Deniz Yıldızı Sanat star bubbles köpük baloncuk suyu 1 lt, çocukların en sevdiği eğlenceli aktivitelerden biridir. Her yaştan insanın keyif alabileceği bir aktivite olan baloncuk köpük suyu daha büyük ve eğlenceli baloncuk yapma deneyimini yaşatır. Köpük oluşumuna neden olan bu su, doğru kullanıldığı zaman etkili sonuçlar verir.

  • Yüksek kalite

  • 1 lt içerik

  • Sağlıklı formül

Deniz Yıldızı Sanat Star Bubbles Özellikleri

Deniz Yıldızı Sanat Star Bubbles ÖzellikleriDeniz Yıldızı Sanat star bubbles köpük baloncuk suyu 1 lt özellikleri arasında yüksek kaliteli malzemelerden üretildiği öne çıkar. Köpük oluşumunu sağlayan malzemenin kaliteli olması dayanıklı ve uzun ömürlü kullanıma sahip olduğunu vurgular. Her bir şişesinde yaklaşık 1 litre köpük baloncuk suyu içeren ürün, uzun süreli eğlenceler için idealdir. Sadece çocukların değil yetişkinlerin rahatlıkla oynayabileceği eğlenebileceği ürün, kullanıcı dostu bir tasarıma sahiptir. İnsan sağlığı açısından hiçbir zararı bulunmaz. Çocuklar oynarken güvenli bir alan yaratan ürün cildi tahriş etmez. Gözüyle temasında suyla yıkandığı takdirde sorun oluşturmaz. Baloncuk suyu, renkli tasarımı ile eğlenceli bir deneyim sunar. Doğru şekilde kullanıldığında etkili sonuçlar sunan köpük baloncuk suyunu, serin ve kuru yerde muhafaza ettiğinizde uzun süre kullanabilirsiniz. Üç yaşın üstündeki çocuklar için uygun olan bu ürünü satın alabilirsiniz.

Deniz Yıldızı Sanat Köpük Baloncuk Suyu Kullanımı

Deniz Yıldızı Sanat Köpük Baloncuk Suyu KullanımıDeniz Yıldızı Sanat tarafından hazırlanan köpük baloncuk suyu, kaliteli içeriğiyle beğeni toplar. Farklı boyutlarda köpük oluşumunu sağlayan bu suyun içeriğinde baloncuk yapım için gerekli olan özel bir sıvı bulunur. Bu sıvı, baloncukların daha sağlam ve dayanıklı olmasını sağlarken rahat bir şekilde köpük oluşumunu sağlar. Kullanımı son derece basit olan köpük baloncuk suyunu iyice çalkaladıktan sonra suyun homojen hale gelmesi sağlanır. Şişenin ağzını açarak bir baloncuk yapma çubuğu ve halkası okul yardımı ile köpük baloncuklarını oluşturmaya başlayabilirsiniz. Evde, okulda, sokakta, parkta, kısaca akla gelebilecek her yerde kullanılabilen bu köpük baloncuk suyu, rüzgârlı bir hava olmadığı sürece kullanabilir. Çocuklar, ister aileleriyle ister arkadaşıyla eğlenceli bir vakit geçirmek için bu ürünü tercih edebilirler. Siz de özel etkinliklerde bu üründen yararlanabilir, keyifli bir ortam yaratabilirsiniz.

Deniz Yıldızı Köpük Baloncuk Suyu Sanat Bubbles Fiyatı ve Yorumları

Deniz Yıldızı Köpük Baloncuk Suyu Sanat Bubbles Fiyatı ve YorumlarıKolay ve pratik kullanıma sahip olan köpük baloncuk suyu, birçok farklı mekânda ve etkinlikte kullanılabilir. Açık havada yapılan partiler, piknikler ya da bahçe organizasyonlarında eğlenceli bir aktivite olarak tercih edilebilen köpük baloncuk suyu, çocukların doğum günü partilerinde de sıklıkla tercih edilir. Düğünlerde gelin ve damadın çıkışı ya da resepsiyon sırasında kullanılabilen köpük baloncuk suyunu tatil mekanlarında eğlence amaçlı kullanmak da mümkündür. Oyun alanlarının daha eğlenceli bir yer haline gelmesini sağlar. Çocukların da severek oynadığı keyifli bir aktivite olarak görülen baloncuk suyunu, sokak festivallerinde, etkinliklerde ya da okullarda tercih edebilirsiniz. Hem çocuklar hem de yetişkinler için eğlenceli bir aktivite olan köpük baloncuk suyu, uzun süre muhafaza edilebilir ve tekrardan kullanılabilir. Deniz Yıldızı Sanat köpük baloncuk suyu Star Bubbles 1 lt yorum ve kullanıcı değerlendirmeleri ürün özellikleri ve kullanımı hakkında detaylı bilgi sunar. Deniz Yıldızı Sanat star bubbles köpük baloncuk suyu 1 lt fiyat bilgisi ve daha fazlasına Trendyol aracılığıyla ulaşabilirsiniz.