DepoMega Hasarlı Vida Sökücü Set Hasar Görmüş Vida Çıkarıcı Matkap Uç Set

75 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

DepoMega Hasarlı Vida Sökücü Set Hasar Görmüş Vida Çıkarıcı Matkap Uç Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DepoMega Satıcı Ünvanı: SİNAN YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9590054598
    Bu ürün DepoMega tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hasarlı Vida Sökücü Set Hasar Görmüş Vida Çıkarıcı Matkap Uç Set Ürün Özellikleri Tamirat ve montaj işlerinde uğraşırken sorunlu vida problemini Hasar Görmüş Vida Çıkarıcı ile ortadan kaldırın! Bu ürün mutfak, banyo, dolap, çekmece vb. yerlerde hasar görmüş vidaları kolayca söküp, çıkarmaya yarayan son derece pratik bir üründür. Hepimizin karşılaştığı bu duruma artık bir son veren Hasar Görmüş Vida Çıkarıcı tüm işlerinizi sorunsuz ve hızlı bir şekilde hallede bileceksiniz. Tüm sorunlu düz ve yıldız vidaları yerinden kolayca söker. Hasar Görmüş Vida Çıkarıcı birbirinden farklı 4 uç seçeneği ile her türlü paslanmış, yalama olmuş, körelmiş, eğilmiş, yamulmuş vidaları kolayca yerinde söker atar. 4 farklı uç Her türlü matkap ve vidalama aletlerle uyumlu Paslanmaz çelik Kolay ve hızlı kullanım Tüm sorunlu vidaları kolayca söker Paket İçeriği 4 Adet farklı ölçülerde vida çıkartma ucu 1 Adet plastik taşıma kutusu
Geri Bildirim Ver

Hasarlı Vida Sökücü Set Hasar Görmüş Vida Çıkarıcı Matkap Uç

Teknolojik cihazlar ve makinelerde bulunan vidalar parçaların sabit durmasına yardımcı olurken aynı zamanda birden fazla parçanın bağlantılarını da iletebilmektedir. Genel olarak birleştirme ve bir obje sabitlemek için kullanılan vidalar, ebatları ile değişiklik gösterebilir. Vidalar uzun zamanlar bulunduğu alanda kaldıklarında deforme olabilmektedir. Çok fazla sıkılan vidalar genel olarak kir, pislik veya su nedeniyle kaynaşma yapabilirken vidalarda çürümelerde meydana gelebilmektedir. Sökülebilmeleri için özel sıvı veya ekipmanların kullanılması gereken vidalar zorlandıkları durumlarda kırılabilmektedir. Vidalar bulundukları alanlarda kırıldıkları durumlarda sadece kesilme işlemi ile yerlerinden kurtulabilmektedir. Hasarlı vida sökücü, tamir işlemlerini gerçekleştirenlerin vidaları rahatlıkla sökebilmeleri için özel sıvılar ve ekipmanlara ev sahipliği yapan set içerikleridir. Yapılacak işin kullanımlarına göre farklı ebatlara sahip olan vidalar için özel olarak geliştirilen parçalar fiyatları ile dikkat çekebilmektedir.

  • Set içeriği
  • Geniş kullanım alanı
  • Uygun fiyat

Kırık Vida Çıkarma Seti Kullanım Avantajı

Kırık Vida Çıkarma Seti Kullanım Avantajı

Kırık vida çıkarma seti pek çok farklı marka tarafından üretilebilen ürünler arasında yer almaktadır. Genel olarak set içeriği olarak satışa sunulan ürünler tamirat yapanlar tarafından farklı alanlarda kullanılabilmektedir. Elektronik cihazların içerisinde bulunan vidalara ek olarak mobilya ve diğer parçaların vidalarının sökülebilmesine yardımcı olan ürünler sıkışan, kırılan veya yük nedeniyle eğilen vidaların yerinden çıkarılabilmesine yardımcı olmaktadır. Hasarlı vida çıkarıcı özellikleri ile değişiklik gösterebilmektedir. İçerisinde farklı ebatlarda bulunan vidaların için özel aparatlara sahip olan ürün farklı konularda hasar alan vidaların çıkarılabilmesine olanak sağlamaktadır. Genel olarak vidalar kir, pislik, toz veya sıvı teması sonrasında kaynaşma gösterebilmektedir. Kaynaşan parçalar herhangi bir aparat olmadan çıkarılmaya çalışıldıklarında uçlarının yenmesi meydana gelebilir. Uçları yenen vidalar tornavida veya diğer ekipmanları tutamadığı için çıkarılamamaktadır. Bu gibi durumlarda hasarlı vida çıkarma setlerinin kullanılması tavsiye edilmektedir.

Hasarlı Vida Sökücü Set Hasar Görmüş Vida Çıkarıcı Matkap Uç Set

Hasarlı Vida Sökücü Set Hasar Görmüş Vida Çıkarıcı Matkap Uç Set

Hasarlı vida sökücü set hasar görmüş vida çıkarıcı matkap uç set tornavida olarak kullanılabilmelerine karşın aynı zamanda özel aparatları ile de matkapların uçlarına da takılabilmektedir. Ürün mutfak, dolap, çekmece gibi mobilya ve alanlarda kullanılabilirken aynı zamanda ölçüleri sayesinde teknolojik cihaz veya makinelerde hasar gören vidalarında sökülebilmesine olanak sağlamaktadır. Özel uçları sayesinde vida başlarına bile rahatlıkla giriş sağlayarak çıkarılmasına yardımcı olmaktadır. Hasarlı vida sökme aparatı farklı vida başları için değişkenlik gösteren çok sayıda başlığa sahip olan ürün kullanım sırasında kolaylık sağlamaktadır. Tüm matkap model ve çeşitlerine uygun olan ürün standart tasarımları ile herkes tarafından kullanılabilmektedir. Hali hazırda uygun fiyatlardan satışa sunulan hasarlı vida sökücü set hasar görmüş vida çıkarıcı matkap uç set indirim ve kampanyalar ile satışa sunulması nedeniyle de dikkat çeker. Hasarlı vida sökme seti sizin de tercihleriniz arasında yer alabilir.

Hasarlı Vida Sökücü Set Hasar Görmüş Vida Çıkarıcı Matkap Uç Set Yorum

Hasarlı Vida Sökücü Set Hasar Görmüş Vida Çıkarıcı Matkap Uç Set Yorum

Hasarlı vida sökücü set hasar görmüş vida çıkarıcı matkap uç set yorum bilgileri bulunabilmektedir. Genel olarak yapılan yorumlar, ürünün işleri kolaylaştırdığı ve çeşitleri ile ilgili çok sayıda yorum bulunmaktadır. Yorumlar arasında, aynı zamanda sökme işlemleri yapılırken eli yormayan ergonomik kavrama sunması öne çıkar. Marka ve ürün ile ilgili yapılan yorumların olumlu, değerlendirme notlarının yüksek olması pek çok kişi tarafından tercih edilmesine olanak sağlamaktadır. Hasarlı vida sökücü set hasar görmüş vida çıkarıcı matkap uç set satın al seçenekleri de Trendyol aracılığı ile müşterilere sunulmaktadır. Markanın satışlarının yüksek olması ürünü satın almak isteyen kişiler için referans niteliği taşımaktadır. Genel olarak uygun fiyatlardan satışa sunulan ürünler marka tarafından uygulanan indirim ve kampanyalar ile de avantajlı şekilde sizlere sunulur.