10
Kuş Sağlığı Ürünü kategorisinde
en çok satılan 10. ürün

DEPOVİT Sarımsaklı Yavru Güvercin Büyütme Hapı 500 Tablet Güvercinler Için

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

DEPOVİT Sarımsaklı Yavru Güvercin Büyütme Hapı 500 Tablet Güvercinler Için

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Uras Petshop Satıcı Ünvanı: İSMAİL SAKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7400030189
    Bu ürün Uras Petshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Depovit bira mayası tableti güvercinler ve kanatlılar için benzersiz bir koruyucu,geliştirici ve performans sağlayıcı bir üründür.İçerisindeki Mineraller, Asitler ve Vitaminler sayesinde güvercinlerinizi hastalıklara karşı korur, yavru güvercinlerin gelişiminde ve dirençlerinde maksimum destek sağlar.İçerinde bulunan sarımsağın etkisiyle etkisini kat ve kat arttıran Depovit bira mayası tableti sarımsak sayesinde de bir çok hastalığa önlem ve direnç kazandırmakla beraber güvercinlerimizin strese dayalı bütün problemlerini ortadan kaldırmaktadır. İçersinde Doğal Antibiyotik bulunduran Depovit güvercin tabletleri yavru , genç ve yaşlı güvercinler için muhteşem direnç arttırıcı olarakda etki göstermektedir.Güvercinlerin hastalıklara karşı olan savunma mekanizmasını ve dirençlerini kat ve kat arttırdığı kanıtlanmıştır.Depovit Güvercin Tabletleri Avrupa standartlarının üzerinde üretim tesisi ve içeriği ile tabletlerin boyutu 15 günlük yavrularda kullanılabilecek şekilde özel olarak dizayn edilmiştir.Depovit Güvercin Tabletinin İçersinde 500 Adet Bulunmaktadır. Depovitin Faydaları * Yavru güvercinlerin gelişiminde ve metabolizma güçlendirmesinde yardımcı, * Hastalık oluşumunun oranını düşürür ve hastalıklara karşı direnç sağlar, * Strese bağlı bütün rahatsızlıklardan korur hasta olmuş kuşlarında rahatsızlıklarından en kısa sürede kurtulmasını sağlar. * Tüy mevsiminde güvercinlerin tüy atılımını rahatlatır ve hızlandırır ayrıca tüylerin parlak ve sağlam çıkmasını sağlar. * Güvercinlerimize güçlü bir vücut yapısı sağlar, yavru ve tüy dönemini oldukça rahatlatır. * Güçlü bir Vitamin deposudur A1,B1,B2,B6,C Vit E , Vitaminleri bulunmaktadır. * İştah açıcı etkisi vardır. İştahsız kuşları yeme yönlendirir. * İçerdiği Biorin ve B vitaminleri sayesinde heyecanlı,aşırı hareketli ve tedirgin kuşların sakinleşmesinde ve stresin azalmasında yardımcı olur. * İçersindeki Kolin sayesinde yaşlı ve hasta kuşların karaciğer metabolizmasını düzenlemede destekleyici bir etki gösterir KULLANIMI : Yavru güvercinlerde 15 günlükden itibaren yeme düşene kadar günde 2 tablet. Anaç yavru bakan güvercinlerde yavru gelişene kadar günde 2 tablet. Tüye girmiş yavrularda ve yetişkin güvercinlerde tüy boyunca günde 1 tablet.
Geri Bildirim Ver