Derby Jiletli Hacı Saç Kesme Tarak

59 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
69,90 TL
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Derby Jiletli Hacı Saç Kesme Tarak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NİLÜFER KOZMETİK Satıcı Ünvanı: ARİF LİMONLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6090133237
    Bu ürün NİLÜFER KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jiletli hacı saç kesme tarağı

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Tip Tarak
Geri Bildirim Ver

Derby Jiletli Hacı Saç Kesme Tarak

Saçlara kat atmak, zahmet gerektiren ve uğraş isteyen eylemlerden biridir. Bu zorlu ve zahmet gerektiren eylemi rahat bir şekilde yapabilmek adına pek çok jiletli saç kesme tarağı tasarlanır. Tasarlanan bu modeller arasında Derby jiletli hacı saç kesme tarak seçeneği, özellikleri ile dikkat çeker. Ürün, oldukça dayanıklı ve sağlam materyallerin çeşitli işlemlerden geçmesi sonucunda üretilir. Bu özelliği sonucunda uzun süre deforme ya da zedelenme gibi müşterileri rahatsız edecek çeşitli istenmeyen durumlar görülmeden rahat bir şekilde kullanılır. Kullanım açısından müşterilere sunduğu kolaylık, ürünün sıklıkla tercih edilmesine aracı olan özelliklerinden biridir. Ürün, ani darbe ya da çarpmalara karşı oldukça dayanıklıdır. Siz de kaliteli ham maddenin çeşitli işlemlerden geçmesi sonucunda üretilip uzun süre deforme olmadan müşteri ihtiyaçlarını karşılayan ürünü değerlendirebilirsiniz.

  • Kaliteli ham madde
  • Kolay kullanım özelliği
  • Göz alıcı tasarım

Kullanışlı Derby Jiletli Hacı Saç Kesme Tarak

Kullanışlı Derby Jiletli Hacı Saç Kesme Tarak

Derby jiletli tarak, oldukça geniş kullanım alanına sahiptir. Uzun saçlara kat atmak ya da sakal şekillendirmek gibi pek çok kısaltma işleminin rahat biçimde yerine getirilmesine yardımcı olur. Ürün bünyesinde yer alan jiletler, oldukça keskin bir yapıdadır. Bu sayede işlem esnasında saçta kırılma ya da hasar alma gibi çeşitli durumlar görülmez. Saçlar, müşteri istek ve ihtiyaçları doğrultusunda kolay biçimde şekillendirilir. Aynı zamanda ürün, sakallarını şekillendirmek isteyen müşterilerin de favorileri arasında bulunur. Sakalların istenilen şekilde biçimlendirilmesine katkı sağlarken bıyıkların ideal uzunluğa gelmesine de yardımcı olur. Derby tarak, kullanışlı boyuta sahiptir. İdeal ebatı sayesinde kolay ve rahat bir şekilde taşıma olanağı tanır. Taşıma sırasında müşterilere sunduğu avantaj, öne çıkmasına yardımcı olur. Siz de geniş kullanım alanına sahip olan ürünü tercih edebilirsiniz.

Derby Jiletli Hacı Saç Kesme Tarak Kullananlar ve Yorumları

Derby Jiletli Hacı Saç Kesme Tarak Kullananlar ve Yorumları

Derby jiletli hacı saç kesme tarak yorumları; ürünün son derece kullanışlı ve işlevsel bir yapıya sahip olduğunu ortaya koyar. Ürün, kolay ve rahat bir biçimde saçların şekillendirilmesine kaynaklık eder. Bu özelliği sayesinde çok sayıda kişi tarafından sıklıkla tercih edilir. Beğeni kazanan bu tarak, saçların düzeltilmesine katkı sağlarken üzerinde bulunan jiletler saçların kısaltılmasına yardımcı olur. Bu sayede ürün, son derece başarılı ve profesyonel bir saç kesimi yapma olanağı sunar. Müşterileri zahmete sokan saça kat atma gibi çeşitli durumların rahat ve kolay bir şekilde yerine getirilmesine aracı olur. Derby jiletli hacı saç kesme tarak kullananlar, ürünü sıklıkla tercih eder. Siz de özellikleri sayesinde müşteriler tarafından büyük beğeni ile karşılanan ürünün yorumlarını inceleyebilirsiniz. Değerlendirmelerinin sonucunda jiletli saç kesme tarağını güven içinde temin edebilirsiniz.

Derby Jiletli Hacı Saç Kesme Tarak Fiyatı

Derby Jiletli Hacı Saç Kesme Tarak Fiyatı

Beğeni kazanan tarak, erkek müşterilerin saçlarını istekleri doğrultusunda kısaltmalarına kaynaklık ederken kadınların da rahat biçimde kat atabilmelerine yardımcı olur. Bu özelliği sonucunda ürün, erkek müşteriler tarafından tercih edilmesinin yanı sıra kadınların da favorilerinden biri olur. Kolay ve rahat bir şekillendirme olanağı tanıyan ürün, evde saç kesebilmeye katkıda bulunur. Bu özelliği, saç kesme tarağının vazgeçilmez ev ihtiyaçlarından biri olmasına olanak tanır. Aynı zamanda ürün, bazı müşteriler tarafından çeşitli hayvanların tüylerini şekillendirmek amacıyla da kullanılır. Kedi ya da köpek gibi değişik türe sahip evcil hayvanların yaşam standartlarının yükseltilmesine aracılık eder. Derby jiletli hacı saç kesme tarak fiyatı, oldukça geniş bir kitleye hitap eder. Siz de kadın müşteriler tarafından büyük beğeniyle kullanılan, erkek müşterilerin ise ihtiyaçlarının giderilmesine katkı sağlayan kaliteli ürünü Trendyol aracılığı ile satın alabilirsiniz.