Deri Company Angelina Siyah Deri Mont 211501

4.249,99 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden:
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Deri Company Angelina Siyah Deri Mont 211501

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dericompany Satıcı Ünvanı: DERİCOMPANY DERİ VE TEKSTİL İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0293048072087347 Vergi Kimlik Numarası: 2930480720
    Bu ürün Dericompany tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Ürünlerimiz %100 orijinal gerçek deridir. Sadece outlet ürünlerimizin iç astar renkleri farklılık göstermektedir.Dar Kalıptır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Deri Company Angelina Kadın Hakiki (Gerçek) Deri Mont Siyah

Bahar ve kış aylarında sıklıkla tercih edilen mont, gardıropların vazgeçilmezidir. Kombinlerin tamamlayıcısı olup mevsimine uygun seçenekleriyle ön plana çıkar. Deri mont, modası geçmeyen zamansız ve şık tasarımıyla kadınların her daim favorisidir. Klasik, modern, sportif tarza sahip herkesin büyük beğenisini toplar. Farklı renk ve model yelpazesiyle kombinlerin havasını değiştiren şık deri ürünler bulunur. Deri Company kadın deri ceket gerçek deri ile elde üretilen tasarımlarıyla her kombine göz alıcı detay katar. Metal aksesuar ayrıntılarıyla dinamik görünüm sağlar. Sizi soğuktan korurken tarzınızdan ödün vermez. Dayanıklı materyaliyle uzun yıllar kullanım vadeder. Modası geçmeyen kalıbıyla dolabınızın demirbaşıdır. Günlük hayatınızda rahatça tercih edebileceğiniz gibi özel davetlerde de tarzınızı ön plana çıkarır.

  • El işçiliğiyle gerçek deriden üretim
  • Modern ve özel tasarım kalıp
  • Her yaşa ve tarza uyum

Angelina Deri Mont Özellikleri

Angelina Deri Mont Özellikleri

Her sezon trendlerin değişmesi giyim sektörünü yakından etkiler. Dış giyimin önemli parçalarından olan montlar, bu değişime ayak uydurarak farklı model, desen ve uzunluklarda karşımıza çıkar. Bahar aylarında ince mont tercih edilirken kış aylarında daha kalın ve sıcak tutan seçeneklere göz atılır. Mevsimine göre ihtiyacı karşılamasının yanında kombinlerin tamamlayıcısı ve stil sahibi görünmenin anahtarıdır. Deri mont, zamansız görünümü ve her kıyafete kolaylıkla uyum sağlamasıyla ilk tercihlerden biridir. Deri Company kadın hakiki (gerçek) deri mont Angelina siyah gerçek deriden el işçiliğiyle üretilmesiyle beğeni toplar. Deriye, özel teknikle esneme kazandırılmasıyla yumuşak bir modeldir. Modern ve özel kalıbına uyumlu astarıyla şıklığınızı tamamlar, rahatlıktan ödün vermez. Çıtçıt detaylı yaka ve fermuarlı kruvaze kapamayla çekicilik sağlar. Bilek ve ceplerdeki fermuar, beldeki çıtçıt ayrıntısıyla imajın tamamlanmasına yardımcıdır.

İndirimli Angelina Deri Montlar ve Yorumları

İndirimli Angelina Deri Montlar ve Yorumları

Mont, kombinleri tamamlamada büyük rol oynar. Giyilen kıyafetle uyumu ve kişinin tarzıyla bütünlük oluşturması önemlidir. Mevsime göre farklı aksesuarlarla birleştirilerek giyilir. Şık görünümü ve kıyafetlerle kolay uyumundan dolayı sıklıkla tercih edilir. Uzun yıllar yıpranmadan giyebilmek için hangi materyalden yapıldığı önemlidir. Gerçek deriden el işçiliğiyle üretilen mont sağlamlığı ve kalitesiyle ön plana çıkar. Hakiki olduğu için yumuşaktır, giydiğinizde ağır hissettirmez. Elde üretilmesi, ürünü size ait ve kıymetli yapar. Montun yaka detayı göz alıcıdır. Önde ve bilek kısmında bulunan fermuar, farklı şekillerde kullanıma olanak verir. Fermuarlı cepler rahatlık sağlar. Günlük yaşantınıza zahmetsiz uyum sağlarken özel günlerde stilinize güç katar. Deri Company kadın hakiki (gerçek) siyah Angelina deri mont yorum ve görüşleri ürün hakkında önemli detaylar içerdiğinden bilgi sahibi olmak için okuyabilirsiniz.

Hakiki Angelina Deri Mont Uygun Fiyatlarla

Hakiki Angelina Deri Mont Uygun Fiyatlarla

Deri Company kadın hakiki (gerçek) siyah Angelina deri mont fiyatları ürünün yapıldığı deri ve el işçiliği düşünülerek belirlenir. Hava koşullarına uyum sağlaması ve dayanıklı olması için hakiki deriden üretilir. Yaka ve metal aksesuar detaylarıyla kombinlere tamamlayıcı şıklık katar. Günlük kullanımın yanında size özel davetlerde eşlik edecek olması, ürünü her yerde giyilebilir ve modaya uygun yapar. Dolabınızda uzun yıllar kalacak parçanın dayanıklı ve tarzınıza uyum sağlaması önemlidir. Ürün, kaliteli deriden el işçiliğiyle bütün beklentilerinizi karşılayacak şekildedir. Her mevsim rahatlıkla giyilmesi için esneme özelliği kazandırılarak hafif ve yumuşak hale getirilir. Mont, tasarım kalıbına uyumlu olacak şık astarla dikilir ve her yaştan farklı tarzlara sahip müşterilerin beğenisine sunulur. Trendyol’da ürün üzerine araştırma yapabilir, görselleri ve yorumları inceleyebilir, avantajlı fiyatlarla sipariş vererek sahip olabilirsiniz.