Deriza Kadın Cinzia Siyah Deri Ceket 2323

4.340 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Deriza Kadın Cinzia Siyah Deri Ceket 2323

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Deriza Satıcı Ünvanı: DERİZA DERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0293093923700001 Vergi Kimlik Numarası: 2930939237
    Bu ürün Deriza tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kalıp Türü : Dar Kalıp
  • Ürün Bilgisi : %100 Hakiki Deri Tamamen el işçiliği ile Türkiye’de kendi Fabrikamız tarafından üretim yapılmaktadır.
  • 2 Yıl Garantilidir. Garantisi bittiği zaman bakım işlerini tarafımızca uygun ücrete yaptırabilirsiniz. Fatura Ürünün Garantisi belgesi yerine geçer.

Ürün Özellikleri

  • Kalıp Regular
  • Kumaş Tipi Hakiki Deri
  • Renk Siyah
  • Boy Standart

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Deri
Geri Bildirim Ver

Deriza Kadın Cinzia Siyah Deri Ceket 2323

Kadın deri ceketler bahar aylarında en çok tercih edilen dış giyim ürünleri arasında yer alır. Asla modası geçmeyen ve her yaşa hitap eden deri ceketler uzun yıllar kullanılabilir olması ile dolaplarda yerini alır. Her kıyafetle uyum sağlayan deri montlar kolaylıkla kombin yapılır. Hem şık hem de tarz görünüm amaçlayan kullanıcılar Deriza kadın Cinzia siyah deri ceket ile istenilen görünüme sahip olabilir.

 
  • Dar kalıp
  • Yumuşak astar
  • Kaliteli deri

Deriza Kadın Cinzia Siyah Deri Ceket Kullanımı

Deriza Kadın Cinzia Siyah Deri Ceket Kullanımı

Siyah deri, cekete klasik ve asil bir görünüm kazandırır. Derize kadın Cinzia siyah deri ceket, yüksek kaliteli derisi sayesinde her türlü hava koşuluna dayanıklıdır ve uzun yıllar boyunca kullanılabilecek bir parçadır. Her türlü tarza hitap eden deri ceketlerin pek çok farklı model ve tasarımı bulunur. Kış ve sonbahar mevsiminde kullanılan deri ceketler ince kazaklar veya tişörtlerle rahatlıkla kullanılır. Sonbahar ve kış mevsimlerinde sıcacık tutacak ve şıklığı ile ön plana çıkaracak olan bu deri ceketler postallarla da şık görünüm oluşturur. Kış mevsimlerinde kalın kazaklar ve bluzlarla da şık kombinler yapılır. Kadın deri ceketler günlük yaşamla birlikte ofis tarzlarında da gayet şık görünüm oluşturur. Özellikle siyah deri ceketler kadınlarda şık ve asil bir görünüm için tercih edilen renklerdendir. Siyah renk her zaman risksiz bir seçimdir her türlü renk kıyafetle rahatlıkla kombinlenebilir. Deri ceketin dar kalıplı olması kadınların daha fit bir görünüme sahip olmasını sağlar.

 

Deriza Kadın Cinzia Siyah Deri Ceket Özellikleri

Deriza Kadın Cinzia Siyah Deri Ceket Özellikleri

Sonbahar ve kış mevsimlerinde deri ceketleri tercih ederken dikkat edilmesi gereken önemli bir hususta soğuk havalarda sıcak tutabilecek bir cekettir. Deriza kadın deri ceketleri bu açıdan kullanıcılarına konforlu bir kullanım sağlar. Kadınların en çok tercih ettiği ürünler arasında yerini alan deri ceketler günlük, klasik, spor giyim tarzlarına da uyum sağlar. Şık tasarımları ve rahat kullanımlarının yanında dikkat edilmesi gereken bir husus vardır. Deriza kadın Cinzia siyah deri ceket özellikleri arasında yumuşak astara ve hoş bir kalıba sahip olması da sayılabilir. Deriza kadın ceket farklı kombinasyonlar ile kullanılabilir. Jean pantolonlar, taytlar veya etekler ile mükemmel bir uyum sağlar. Hem gündüz hem de gece kullanımına uygun olan bu ceket, her tarzda bir görünüm yakalamanızı sağlar. Sadece şık bir görünüm için değil, aynı zamanda sıcak tutmak için de tercih edilebilir. Ceketin iç kısmı, yumuşak bir astar ile kaplanmıştır ve soğuk kış günlerinde bile sizi sıcak tutar. Deriza ceket kalitesi ve şıklığı ile stil sahibi kadınların gardırobunda olmazsa olmaz bir parçadır.

 

Deriza Kadın Cinzia Siyah Deri Ceket Fiyatı

Deriza Kadın Cinzia Siyah Deri Ceket Fiyatı

Kadın deri ceketler her döneme damgasını vuran klasik herkesin dolabında bulunması gereken üründür. Gerek kullanımlık açısından gerekse şık tasarımı ile kombinlerin vazgeçilmezleri arasında yerini alır. Günlük hayatta kullanımı ve klasik tarzdaki kullanımın yanında özel günlerde de tercih edilecek bir üründür. Bluzlarla da oldukça şık bir görüntü sağlar. Siyah renk özellikle her renk kıyafetlerle rahatça kombinlenebilir. Bu sebeple deri ceketler tercihlerinde öncelik siyah rengindir. Asil bir görünüm sunan siyah renk deri ceketler kadınların dolaplarında yerini alır. Sizler de Deriza kadın Cinzia siyah deri ceket fiyatı ve detaylarına Trendyol’dan ulaşabilirsiniz. Deriza kadın Cinzia siyah deri ceket yorumları ve değerlendirmeleri kısmından fikir sahibi olabilir ve dilerseniz ürünü sepete ekleyerek kolayca satın alabilirsiniz.