Dermadolin Sedolin Kepeğe Karşı Saç Bakım Şampuanı 300 ml

385 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
389,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 75 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Dermadolin Sedolin Kepeğe Karşı Saç Bakım Şampuanı 300 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ASYAMED ITRİYAT Satıcı Ünvanı: FATMA ÇİÇEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2531384486
    Bu ürün ASYAMED ITRİYAT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sedolin Şampuan 300 Ml Sedolin Şampuan 300 ml

Ürün Özellikleri

  • Etki Kepek Önleyici
  • Hacim 250 - 499 ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Dermadolin Sedolin Şampuan 300 ml Kepek ve Yağlanmaya Karşı Şampuan

Sedolin şampuan kepeklenme ve yağlanma gibi saç derisi sorunları için dermatolojik olarak üretilmiş bir saç bakım ürünüdür. Sedolin şampuan ile saç derisinde meydana gelen pullanma, kabuklanma ve kaşıntı gibi problemlerin önlenmesi mümkündür. Bunun yanı sıra sedef, egzama gibi saçlı deri hastalıklarının hafiflemesine de yardımcı olur. Sizde saç derinizde yaşadığınız sorunları Sedolin kepek ve yağlanmaya karşı şampuan ile çözebilirsiniz.

 
  • 300 ml boyutu bulunur.
  • Saçlı deride meydana gelen sorunlara iyi gelebilir.
  • Tüm saç tipleri için uygundur.

Dermadolin Sedolin Kepek ve Yağlanmaya Karşı Şampuan Ne İşe Yarar?

Dermadolin Sedolin Kepek ve Yağlanmaya Karşı Şampuan Ne İşe Yarar?

Dermatolojik bir saç bakım ürünü olan Sedolin şampuan, saçlara kepek ve yağlanma karşıtı bakım yapar. Özellikle saçlı deride yağlanmaya bağlı olarak ortaya çıkan; kabuklanma, pullanma, döküntü ve kaşıntı gibi problemlerin önlenmesine yardımcı olur. Bunun yanı sıra saçlı derideki yağlanmanın kontrol altına alınmasını sağlar. pH seviyesi 5.5 olan Sedolin şampuan, saç derisine yüksek oranda uyum sağlar ve bu bölgedeki deriye bakım yaparken aynı zamanda cildin doğal yapısını da korur. Sedolin kepek ve yağlanmaya karşı şampuan, egzama ve sedef gibi saçlı deri hastalıklarının iyileşmesine de büyük oranda yardımcı olur. Sedolin şampuan düzenli olarak kullanıldığında saçların güçlenmesini ve hacim kazanmasını da sağlar. Aynı zamanda içeriğinde bulunan E vitamini, bitkisel proteinler ve diğer bileşenler sayesinde saçları besler.

 

Dermadolin Sedolin Kepek ve Yağlanmaya Karşı Şampuanın İçeriği

Dermadolin Sedolin Kepek ve Yağlanmaya Karşı Şampuanın İçeriğinde Neler Bulunur?

Dermadolin Sedolin şampuan 300 ml içeriği birçok yararlı bileşenden oluşur. Dermadolin Sedolin kepek ve yağlanmaya karşı şampuan 300 ml yüksek oranda salisilik asit içerir. Salisilik asit sayesinde saç uçlarında kırıklar azalır ve saç parlak bir görünüme kavuşur. Bunun yanı sıra salisilik asit sayesinde saç derisinde bulunan kalıntılar da temizlenir. Sedolin şampuanın içeriğinde bitkisel proteinler ve E vitamini de bulunur. E vitamini ciltteki pH seviyesinin dengelenmesine yardımcı olur ve antioksidan özelliğe sahiptir. Bunun yanı sıra Sedolin kepek ve yağlanma karşıtı şampuanın içeriğinde; provitamin B5, çinko gibi bileşenlerde mevcuttur. Söz konusu şampuanı saçınızda gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Dermadolin Sedolin şampuan 300 ml, yoğun kıvamı sayesinde az miktarıyla dahi istenilen etkiyi verir. Ayrıca belirli bir süre kullanıldığında sonuçlarını gösterir. Bu şampuanı düzenli olarak kullanabilir, saçlarınızdaki olumlu etkisine şahit olabilirsiniz.

 

Dermadolin Şampuan Kullanılırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Dermadolin Sedolin Kepek Ve Yağlanmaya Karşı Şampuan Kullanılırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Sedolin kepek ve yağlanmaya karşı şampuanı kullanmak tıpkı diğer şampuanlar gibi oldukça basittir. İlk olarak saçlarınızı ılık suyla ıslattıktan sonra yeterli miktarda şampuanı saçınıza masaj yaparak yedirmeniz gerekir. Şampuanı saçınızda birkaç dakika masaj yaparak beklettikten sonra bol su ile durulamanız yeterlidir. Sedolin şampuan farklı kullanıcılara hitap eden bir saç bakım ürünüdür. Sedolin kepek ve yağlanmaya karşı şampuanın içeriğinde paraben, üre ve silikon gibi bileşenler bulunmaz. Bu özelliği sayesinde cildinizde herhangi bir hassasiyete ve diğer sorunlara sebebiyet vermez. Farklı saç tiplerine uyum sağladığı için herkes tarafından rahatlıkla kullanabilir. Temiz bir içeriğe sahip olan Sedolin şampuanı güvenle satın alabilir ve kullanabilirsiniz. Sedolin şampuanı boyalı ve permalı saçlarda da kullanılmasında bir sakınca yoktur. Ürünü satın almadan önce kullanıcı değerlendirmelerini ve görüşlerini öğrenmek için Dermadolin Sedolin şampuan 300 ml yorumları ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Bu ürünü Trendyol’daki avantajlı Dermadolin Sedolin şampuan 300 ml fiyatı ile satın alabilirsiniz.