Dermalogica Daily Milkfoliant 74 gr

1.888 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.050 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.130 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.129,90 TL
2 Adet ve Üzeri 75 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.133,16 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Dermalogica Daily Milkfoliant 74 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DERMOMEDİC Satıcı Ünvanı: DERMO MEDİC SAĞLIK ÜRÜNLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0293098290800001 Vergi Kimlik Numarası: 2930982908
    Bu ürün DERMOMEDİC tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Tanımı: Cildi rahatlatıcı, eksfoliasyon yapan bu toz, cildin nem bariyerini desteklerken, cilde ışıltı katar. Yulaf ve Hindistan Cevizi sütü içeren bu toz eksfoliant, suyla temas ettiğinde aktive olur ve bitkisel özleri serbest bırakarak ölu deri hücrelerini ciltten arındırmaya yardımcı olur. Bu nazikçe eksfoliasyon yapan toz, Alfa Hidroksi Asitler (AHA'lar) ve Beta Hidroksi Asitler (BHA'lar) açısından zengin meyve bazi Üzüm Özü ve Arjinin karışımı,daha pürüzsüz, daha yumuşak bir cilt için Hindistan Cevizi Sütü ile birlikte çalışır. Ürün Kullanım Önerileri: Bir çay kaşığı ürünü nemli elinize alın ve kremsi bir köpük elde edinceye kadar ellerinizde ovuşturun. Tüm yüze dairesel hareketler ile uygulayın, göz çevresine getirmeyin. Bir dakika kadar cilde nazikçe masaj yapın, daha sonra ciltten bol suyla durulayın. Sadece harici kullanım içindir. Ürün açıldıktan sonra kullanım süresi ambalaj üzerinde belirtilmiştir. Ürün İçeriği: Sodium Cocoyl Isethionate, Microcrystalline Cellulose, Sodium Bicarbonate, Sorbitol, Zea Mays (Corn) Starch, Sodium Cocoyl Glutamate, Saccharomyces Ferment, Oryza Sativa (Rice) Starch, Magnesium Oxide, Citric Acid, Tapioca Starch, Avena Sativa (Oat) Kernel Protein, Camellia Oleifera Seed Extract, Silica, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Inulin, Cassia Hydroxypropyltrimonium Chloride, Silybum Marianum Seed Oil, Kaolin, Lauryl Methacrylate/Glycol Dimethacrylate Crosspolymer, Papain, Hyaluronic Acid, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Avena Sativa (Oat) Bran Extract, Glycine Soja (Soybean) Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Extract, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Aniba Rosodora (Rosewood) Wood Oil, Salvia Sclarea (Clary) Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Oil, Cucurbita Pepo (Pumpkin) Fruit Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Perilla Ocymoides Leaf Extract, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Sea Salt (Maris Sal), Juniperus Virginiana Oil, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Tocopherol, Castoryl Maleate, Caprylyl Glycol, Allantoin, Diglycerin, Maltodextrin, Lauroyl Lysine, Arginine, Saccharide Isomerate, Sodium Lauroyl Glutamate, Beta-Carotene, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, 1,2-Hexanediol, Hydroxypropyl Methylcellulose, Dextrin, Sodium Palmitate, Sodium Chloride, Acacia Senegal Gum, Sodium Citrate, Water/Aqua/Eau, O-Cymen-5-01, Limonene, Linalool.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Canlandırıcı
  • Cilt Tipi Hassas
  • Form Toz
  • Tip Şişe
  • Ek Özellik Vegan
  • Hacim 51 - 75 ml
Geri Bildirim Ver