Dermalogica Multivitamin Thermafoliant 75 ml

2.557 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.556,90 TL
2 Adet ve Üzeri 75 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.592,62 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.990 TL2.592 TL
3.000 TL'ye 150 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.250 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Dermalogica Multivitamin Thermafoliant 75 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DERMOTREND Satıcı Ünvanı: KAHYALAR YATIRIM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0489048738400001 Vergi Kimlik Numarası: 4890487384
    Bu ürün DERMOTREND tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Termal etkili cilt eksfoliantı zamansız yaşlanma karşıtı içeriklericilde sağlar. Güçlü, cildi cilalayıcı fiziksel ve kimyasal eksfoliantlar ilecildi pürüzsüzleştirir ve vitaminlerin cilt tarafından emilmesine yardımcıolur. Cilt yüzeyini yenileyicimikrogranüller, mat ve cansız cilt hücrelerinin nazikçe ciltten atılmasınayardımcı olur, cildin daha pürüzsüz ve daha iyi görünmesini sağlar . Su ile temas ettiğinde ürünün hafif ısınmasınısağlayan etki, cildi yenileyici Laktik Asit, Salisilik Asit ve Retinol ilebirlikte çalışır. İçerdiği antioksidanlar düzensiz cilt tonu görünümünündengelenmesine yardımcı olur. Cilt yumuşak ve pürüzsüz görünür. faydalar Cilde mat bir görünüm veren hücreleri ciltten uzaklaştırarak daha yumuşak ve canlı bir cilt oluşturur.
  • Termal teknoloji ürün faydalarını arttırır.
  • nasıl kullanılır Temizlenmiş, nemli cilde ürünü uygulayın 1-2 dakika nazikdairesel hareketlerle masaj yapın. Göz bölgesine ürünü getirmeyin. Daha etkilisonuçlar için kuru cilde uygulanabilir. Uygulama sonrası ciltten su iledurulayın. Haftada 2-3 defa kullanın. İçindekiler PEG-6, SodiumBicarbonate, Jojoba Wax PEG-120 Esters, Disteareth-100 IPDI, Cellulose, Silica,Synthetic Wax, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Retinol, Lactic Acid,Salicylic Acid, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Glycine Soja (Soybean) Oil, AnibaRosodora (Rosewood) Wood Oil, Eugenia Caryophyllus (Clove) Leaf Oil,Pelargonium Graveolens Flower Oil, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, RosaDamascena Flower Oil, Eugenia Caryophyllus (Clove) Bud Oil, Glycyrrhiza Glabra(Licorice) Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, CymbopogonSchoenanthus Oil, Cymbopogon Martini Oil, Cupressus Sempervirens Leaf/Nut/StemOil, Hydrolyzed Opuntia Ficus-Indica Flower Extract, Bixa Orellana Seed Oil,Citrus Limon (Lemon) Peel Extract, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, CarthamusTinctorius (Safflower) Seed Oil, Olive Oil PEG-7 Esters, Tocopherol, CaprylylGlycol, BHT, Caprylic/Capric Triglyceride, Saccharide Isomerate,Water/Aqua/Eau, 1,2-Hexanediol, Polyglyceryl-3 Stearate, Beheneth-5, CitricAcid, Sodium Citrate, Linalool, Eugenol, Citronellol, Limonene, Geraniol. Ürün içerikleri zaman zaman güncellenebilir. En yeni vetam içerik listesi için ürün ambalajına bakınız.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Form Krem
  • Kullanma Amacı Yaşlanma Karşıtı
  • Hacim 51 - 75 ml
Geri Bildirim Ver