Dermalogica Special Cleansing Gel 250 ml

1.219,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.220 TL
2 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.313,13 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.300 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.619 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Dermalogica Special Cleansing Gel 250 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Markatrend Satıcı Ünvanı: MARKATREND KOZMETİK VE SAĞLIK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çanakkale Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0612073041100001 Vergi Kimlik Numarası: 6120730411
    Bu ürün Markatrend tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dermalogica Special Cleansing Gel 250ml Köpüren Jel Temizleyici Tüm cilt durumları için sabun içermeyen, köpüren temizleyicidir. Cildin doğal nem dengesini bozmadan cildi tazelemeye çalışır. Doğal köpüğü ile birikimleri ve toksinleri giderirken, yatıştırıcı bitkisel özleri ile cildi sakinleştirmeyi hedefler. Suni renklendirici ve koku içermez. Cildi gerginleştirmeden ve kurutmadan cildin temizlenmesini sağlamaya çalışır. Rahatlatıcı bitkiselleri cildin görünümünü yatıştırmaya ve arındırmaya yardımcıdır. Kullanım Şekli: Az bir miktar jeli elinizde köpürtün, nemli yüz ve boyuna uygulayın. Ilık su ile durulayın. Dermalogica Daily Superfoliant, tonik ve nemlendiriciniz ile devam edin. Ürün İçeriği: water/aqua/eau, sodium c14-16 olefin sulfonate, sodium lauroyl, sarcosinate, butylene glycol, hydroxyethylcellulose, lavandula angustifolia (lavender) oil, quillaja saponaria bark extract, citrus limon (lemon) peel oil, melissa officinalis leaf extract, citrus aurantium, bergamia (bergamot) fruit oil, cymbopogon nardus, (citronella) oil, glycerin, cocamidopropyl betaine, sodium cocoamphoacetate, hydroxyacetophenone, cocamidopropyl hydroxysultaine, 1,2-hexanediol, caprylyl glycol, propanediol, citric acid, 0-cymen- 5-01, disodium edta, ppg-5-ceteth-20, sodium hydroxide, sodium benzoate.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Form Jel
  • Kullanma Amacı Canlandırıcı
  • Ek Özellik Vegan
Geri Bildirim Ver