DERMATIXSI Dermatix Ultra Jel 15 gr

750 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

DERMATIXSI Dermatix Ultra Jel 15 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PERKOM Satıcı Ünvanı: PERKOM BİLGİ İŞLEM TURİZM OTELCİLİK İNŞAAT GIDA TARIM HAYVANCILIK YATIRIM SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0728004431300013 Vergi Kimlik Numarası: 7280044313
    Bu ürün PERKOM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dermatix Ultra Gel yara jeli, özel üretilmiş bir silikon üründür. Bu ürünün temel amacı, cilt ve yüz bölgesinde oluşan yaralardan kurtulmaktır. Yüz yaraları hem estetik hem de sağlık açısından rahatsız edici olabilir. Dermatix, bu izleri kapatarak olası riskleri önleyen bir üründür. Kullanım Şekli: Yara izi bölgesini yumuşak bir sabun veya suyla temizleyip,hafif hafif dokunarak temizleyin. Dermatix Utra Jel'i parmağınızın ucunadamlatarak kapanmış yara izinin üzerine az miktarda sürünüz. Tamamen kuruduktan sonra Dermatix Ultra Jel üzerine, yara izini saklamak için,makyaj uygulayabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği Tekli
  • Hacim 15 ml
Geri Bildirim Ver

DERMATIXSI PMD8698856340023 15 gr Dermatix Ultra Silikon Yara Jeli

Dermatix Ultra Gel 15 g silikon yara jeli, cilt yüzeyinin iyileştirilmesi için etkili bir üründür. Özel geliştirilmiş bir içeriğe sahip olan bu krem, yara izlerinin giderilmesini sağlar. Jel, transparan bir yapıya sahiptir. Yara izinin üzerine sürülen losyon, kokusuz ve yağsız bir tabaka oluşturur. Bu sayede ciltte iyileşme sağlanırken rahatsız edici ve yağlı bir his de oluşmaz. Ürünün uygulanışı oldukça kolaydır. Tüpün içinde yer alan kremi parmağınızın üzerine bir miktar sıkıp uygulayacağınız bölgeye masaj yaparak sürmeniz yeterli olacaktır. Jel, sürüldükten bir süre sonra kendi kendine kurur. Yara izlerini etkili bir biçimde gideren bu ürün, cilt görünümünün eşitlenmesine yardımcı olur. Bu ürünü ecza dolabınızda bulundurarak yaralanmalara karşı önlem alabilirsiniz.

  • Gramaj: 15 gam
  • Silikon jel
  • Kısa sürede etkili sonuç

Dermatix Ultra 15 g Silikon Yara Jelinin Etkileri Neler?

Dermatix Ultra 15 g Silikon Yara Jelinin Etkileri Neler?

Dermatix Ultra Gel yara jeli, özel üretilmiş bir silikon üründür. Bu ürünün temel amacı, cilt ve yüz bölgesinde oluşan yaralardan kurtulmaktır. Yüz yaraları hem estetik hem de sağlık açısından rahatsız edici olabilir. Dermatix, bu izleri kapatarak olası riskleri önleyen bir üründür. Ürün içeriğinde siklik ve polimerik siloksanların yanı sıra C vitamini de yer alır. Bu maddeler, cildi iyileştirerek yumuşak bir doku elde edilebilmesine yardımcı olur. C vitamini içeriği ise cildin beslenmesine katkı sağlar. Dermatix 15 g silikon jel, doğru biçim ve dozlarda uygulandığı zaman büyük fayda sağlar. Ürün, maserasyona yani doku bozulmasına yol açmaz. Jel, yüz ve eklemler de dâhil olmak üzere cildin tamamında kullanılabilir.

Dermatix Ultra Gel Silikon Yara Jelinin Kullanımı Nasıl?

Dermatix Ultra Gel 15 g silikon yara jeli, kullanımı son derece kolay olan bir üründür. Kremin temiz cilde uygulanması tavsiye edilir. Bölgeyi bol su ve sabun ile yıkayıp kuruladıktan sonra bu jeli uygulayabilirsiniz. Ürün, günde 2 kez uygulanmalıdır. Kremi parmağınıza damlattıktan sonra yara izinin olduğu yere iyice yedirerek sürebilirsiniz. Sonrasında jelin kurumasını 4-5 dakika kadar beklemeniz yeterli olacaktır. Ürün, deri tarafından hızlı bir şekilde emildiği için kısa sürede kurur. Dermatix ultra jeli kullanırken dikkat edilmesi gereken bazı hususlar vardır. Bu krem, açık yaralar için uygun değildir. Solüsyonun temel amacı, kapanmış olan yara izlerini iyileştirmek ve büyümelerini engellemektir. Jel kullanıldıktan sonra söz konusu bölgeye makyaj yapılmasında bir mahsur yoktur. Sağlıklı bir kullanım için kremi yalnızca belirlenen dozlarda uygulamanız önerilir.

Dermatix Ultra Gel 15 G Silikon Yara Jelini Kimler Alır?

Dermatix Ultra Gel 15 g silikon yara jeli, sağlıksız yara iyileşmelerinin engellenmesini sağlayan bir üründür. Krem, bu sorunları yaşayan hemen herkes için uygundur. Yaraların gerçekleşme sebebi ne olursa olsun bu ürünü kullanarak iyileşme sağlanabilir. Krem, cilt yanığı durumlarında da kullanılabilir. Yanık sebebiyle gerçekleşen skarlar, bu jel ile iyileştirilebilir. Dermatix silikon jel kullananlar arasında deri nakli operasyonu geçiren ve bunun yol açtığı yaralardan kurtulmak isteyen kişiler de vardır. Ürünün kullanımı için spesifik bir yaş aralığı yoktur. Krem içeriğinde bazı kişilerde alerjen reaksiyona sebep olabilecek maddeler olabilir. Bu nedenle güvenli bir kullanım için ürün içeriğini gözden geçirmeniz tavsiye edilir. Dilerseniz Dermatix Ultra Gel 15 g silikon yara jeli yorumlarına göz atabilir, gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.