Dermokil Xtreme Anti Spot Leke Krem 60 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
177,36 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Dermokil Xtreme Anti Spot Leke Krem 60 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Madubi Satıcı Ünvanı: ARDA ORAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Niğde Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6440321005
    Bu ürün Madubi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Xtreme Anti Spot Leke Krem 60 ml

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Leke Karşıtı Bakım
  • SPF SPF 20 - 40
  • Hacim 51 - 75 ml
  • Tip Tüp
  • Form Krem
  • Ek Özellik Paraben İçermeyen
  • İçerik E Vitamini
Geri Bildirim Ver

Dermokil Anti Spot Leke Kremi 60 ml

Dermokil Anti Spot leke kremi 60 ml içeriğinde E vitamini bulunan bir bakım kremi ürünüdür. Doğru ve uygun kullanım sonucu etkisi gözle görülür bir düzeydedir. 30 SPF UV koruması içerdiği için güneş kaynaklı lekeleri büyük bir ölçüde engeller. Tüm cilt tipine sahip müşteriler için kullanım seçeneği mevcuttur. Yüzünüzdeki bölgesel kararmaları gidererek renk eşitsizliği sorununu çözer. Sivilce, leke ve akneleriniz için üst düzey bakım sağlar. İçerisinde kil bulunur. Yaşlılık ve doğum lekeleri için de oldukça etkili formüllere sahiptir. Nazik masaj hareketleri ile ürünü cildinize yedirmeniz iyi bir sonuç almanızı sağlar. Göz hariç tüm yüz ve boyun bölgeniz için kullanım sağlayabilirsiniz. Unisex bir üründür. Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa uygulayabilirsiniz.

  • Derinlemesine temizlik
  • Zengin E vitamini içeriği
  • Leke karşıtı bakım

Dermokil Anti Spot Leke Kremi 60 ml ile Lekelere Son

Dermokil Anti Spot Leke Kremi 60 ml ile Lekelere Son

Dermokil leke kremi kullanım sırasında elinizin ve yüzünüzün temiz olması gerekir. Güneşe çıkmadan 30 dakika önce yüzünüze pratik bir şekilde sürebilirsiniz. Ürünü ambalajı ile birlikte güneş ışığına maruz kalmayacak bir şekilde muhafaza etmeniz gerekir. Cilt beyazlatıcı ve renk açıcı bir özelliğe sahiptir. Yüzünüze genç bir görünüm vererek yaşlanmayı büyük bir ölçüde geciktirir. Çil üzerinde de etkili olan bir formülü bulunur. Cildinizde yağlı ya da kuru bir görünüm bırakmaz. Boya ve paraben içermez. Dört mevsim kullanım özelliği bulunur. Ürünü kullandıktan sonra gönül rahatlığı ile güneşe çıkabilirsiniz. Köpük formuna sahiptir ve tüp içerisinde müşterinin eline ulaşır. Dilerseniz dekolte bölgenize de uygulama yapabilirsiniz. Mimik çizgilerindeki lekeler üzerinde oldukça etkilidir. Doğum sonrası meydana gelen lekelerinizden de bu krem sayesinde kurtulabilirsiniz. Ürünü kolaylıkla deneyimleyebilirsiniz.

Dermokil Anti Spot Leke Kremi Yorumları

Dermokil Anti Spot Leke Kremi Yorumları

Dermokil Xtreme Anti-Spot leke kremi 60 ml ürünün az bir miktarı bile etkisini görmeniz için yeterlidir. Yüzünüze ekstra parlaklık vermesi ile bilinir. Vitamin ile zenginleştirilen özel bir formüle sahiptir. Cilt bakım rutininize gönül rahatlığı ile dahil edebilirsiniz. Cildinize nefes aldırır ve ferahlatır. Beyazlatıcı etkisi sayesinde yüzünüzün tek renk olmasını sağlar. Hem kadın hem de erkek müşteriler için kullanım özelliği bulunur. Cilt üzerindeki iyi etkileri sayesinde kısa zamanda tercih haline gelir. Dairesel masaj hareketleri ile uygulama sağlayabilirsiniz. Gözünüz ile teması halinde o bölgeyi bol su ile durulamanız tavsiye edilir. Dermokil Anti Spot leke kremi 60 ml yorumları bölümünde bu bakım kremini daha önce satın alıp kullanan müşterilerin deneyimleri yer alır. Siz de bu deneyimleri inceleyerek ürün hakkında bilgi ve fikir sahibi olabilirsiniz.

Bütçenize Uygun Dermokil Anti Spot Leke Kremi Fiyatı

Bütçenize Uygun Dermokil Anti Spot Leke Kremi Fiyatı

Dermokil Anti Spot leke kremi 60 ml fiyatı ürünün kullanışlı özellikleri ve kullanım sonrası etkileri kapsamında belirlenir. Uygun fiyatı ile de ön plana çıkar. Zararlı güneş ışınlarına karşı etkili bir koruma sağlayarak beğeni toplar. Tüm leke sorunlarınızı çözerek özgüven kazanmanıza yardımcı olur. Kullanım sonrası aşamalarda fondötene ihtiyacınız kalmadığını fark edebilirsiniz. Cilt yaşınızın uzun yıllar genç kalmasına olanak sağlar. Tüp yapıdaki ağzı sayesinde uygulama aşaması oldukça kolay ve pratiktir. Ortalama boyutu ile tatil ve plaj çantalarınızda taşıyarak dilediğiniz yere götürebilirsiniz. Kararmış bölgelere beyazlık vererek cilt tonunuzu açar. Yüksek performansı ile derinlemesine bir temizlik hissi verir. Kullanım sonrası güneş ışınlarından kaçınılmasına gerek yoktur. Siz de bu kaliteli leke karşıtı bakım kremini Trendyol güvencesi ile kolay ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.