Dermoskin Acgun Yüz Yıkama Jeli 200 ml + Acgun Canlandırıcı Tonik 200 ml

462,10 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dermoskin Acgun Yüz Yıkama Jeli 200 ml + Acgun Canlandırıcı Tonik 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Aysukozmetik Satıcı Ünvanı: ÖZKUŞ SAĞLIK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0701054291500001 Vergi Kimlik Numarası: 7010542915
    Bu ürün Aysukozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dermoskin AcneGun Yüz Yıkama Jeli 200 ml Yağlı cilt tipine sahip olan kimselerin sıklıkla karşı karşıya kaldığı sorunlardan biri de sivilcelerdir. Eğer pürüzsüz ve sağlıkla parlayan bir cilde merhaba demek isteyenlerdenseniz Dermoskin Acgun yüz yıkama jelini tercih edebilirsiniz. Cildi derinlemesine temizleyen bu özel ürün yağlı cilt tipi için oldukça idealdir. Dermoskin AcGun Canlandırıcı Tonik 200 ml Cildin yağda ve suda çözünen ölü hücrelerini derinliğine temizlenmesini sağlar. Sivilceli veya sivilceye yatkın yağlı ciltlerin kullanımına uygundur. Kuru ciltlerin kullanımına uygun değildir. Karma ciltlerde ise sadece yağlı bölgelerin temizlenmesine uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçi Mendil Adedi 2000
Geri Bildirim Ver

Dermoskin AcGun Yüz Yıkama Jeli 200 ml + AcGun Canlandırıcı Tonik 200 ml

Yaş ilerledikçe cilt de gerginliğini kaybeder. Genç yaşlarda cilt bakımı dikkatli ve özenli bir şekilde yapıldığında ise ilerde oluşabilecek yaşlanma etkilerini minimum düzeye indirmek mümkündür. Bu yüzden doğru bir şekilde cilt bakımı yaparak cildinizin genç ve parlak gözükmesine yardımcı olabilirsiniz. Dermoskin AcGun yüz yıkama jeli 200 ml + AcGun canlandırıcı tonik 200 ml yağlı cilt tiplerine özel yapısı ile büyük beğeni toplar. Ürün yüzünüzü derinlemesine temizlerken gözeneklerin sıkılaşmasına da yardımcı olur. Cilt gün içerisinde toz, kir ve makyaja maruz kalarak kirlenir. Cildin derinlemesine temizlenmesine yardımcı olan yüz yıkama jeli toz ve kir gibi maddelerin ciltten uzaklaştırılmasını sağlar. Ürünü her yaştan müşteri rahatlıkla kullanabilir. Düzenli kullanımda yüzünüzün parlak, temiz ve ipek gibi görünmesine yardımcı olur.

  • 2 parçalı set
  • Derinlemesine temizlik
  • Avantajlı boyut

Avantajlı Boyuta Sahip AcGun Yüz Yıkama Jeli ve Tonik 200 ml

Avantajlı Boyuta Sahip AcGun Yüz Yıkama Jeli ve Tonik 200 ml

Ergenlik ile birlikte ciltte sivilce, akne ve siyah nokta gibi pek çok sorun oluşmaya başlar. Temiz ve etkili bir içeriğe sahip olan bu seti kullanarak kendinize rutin bakım uygulayabilirsiniz. Dermoskin AcGun yüz yıkama jeli 200 ml gramajı ile uzun süre kullanım sağlar. Düzenli kullanımda yağlı cilt tipindeki kişilerin muzdarip olduğu problemleri engeller. Dermoskin AcGun canlandırıcı tonik 200 ml genişleyen gözeneklerin daralmasına yardımcı olur. Böylece cildiniz daha sıkı, parlak ve güzel bir görünüme sahip olabilir. Bu ürünleri son kullanma tarihine kadar rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ürünü kuru ve serin bir yerde muhafaza etmeniz gerekir. Rutin kullanımda gözle görünür fark yaratmanıza yardımcı olur. Ürün, cildinizde bulunan fazla yağ ve kirin temizlenmesine yardımcı olur. Bu nedenle normal ve karma cilt tipleri için uygun değildir.

Uygun Fiyatı ile AcGun Yüz Yıkama Jeli ve Tonik 200 ml

Uygun Fiyatı ile AcGun Yüz Yıkama Jeli ve Tonik 200 ml

Kuru, normal, karma ve yağlı olmak üzere 4 farklı cilt tipi bulunur. Cilt tipinizi tanıyarak ona göre en uygun ürünü kullanmanız cilt sağlığınız açısından oldukça önemlidir. Dermoskin AcGun yüz yıkama jeli tıkanan hücrelerin açılmasını sağlayarak sivilce oluşumunu engeller. Ayrıca, yağlı ciltte bulunan fazla yağın atılmasına yardımcı olarak siyah nokta gibi problemlerin oluşmasını engeller. Dermoskin AcGun canlandırıcı tonik ise cildinizin pürüzsüz bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur. Toniğin içerisinde bulunan salisilik asit cilde derinlemesine nüfuz ederek tıkanan gözeneklerin temizlenmesine yardımcı olur. Bu nedenle toniği sürdüğünüz ilk an ciltte az miktarda yanma olması oldukça normaldir. Yüz yıkama jeli ve toniğini kullanarak bir cilt bakım rutini oluşturabilirsiniz. İkisi bir arada sunulan bu paketle cildinizde önemli bir fark yaratabilir veya yakınlarınıza hediye olarak satın alabilirsiniz.

AcGun Yüz Yıkama Jeli ve Tonik 200 ml Özellikleri

AcGun Yüz Yıkama Jeli ve Tonik 200 ml Özellikleri

Cildinizin parlak, sağlıklı ve bakımlı görünmesi için pek çok farklı kozmetik ürünü kullanabilirsiniz. Dermoskin AcGun yüz yıkama jeli 200 ml + AcGun canlandırıcı tonik 200 ml fiyatı içerisinde kullanılan ham maddeler, gramajı, üretim sürecinin maliyeti gibi pek çok farklı unsur göz önüne alınarak belirlenir. Ürünü her akşam düzenli olarak kullanabilirsiniz. Ürün içeriğinde sağlığa zararlı maddeleri barındırmaz. Böylece sağlıklı ve konforlu bir kullanım imkanı sunar. Hassas cilde sahip olan müşterilerin ürünü kullanması önerilmez. Dermoskin AcGun yüz yıkama jeli 200 ml + AcGun canlandırıcı tonik 200 ml yorumları ve müşteri önerilerini incelemek için Trendyol’dan araştırma yapabilirsiniz. Böylece tonik ve yüz yıkama jelini daha önce satın almış kişilerin yorumlarını okuyarak kullanım tecrübeleri hakkında detaylı bir bilgiye sahip olabilir ve güvenle satın alabilirsiniz.