Dermoskin Be Bright AHA BHA 33 ml + Be Bright Aydınlatıcı Tonik 200 ml -2'li Avantaj Paket

511,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
510,86 TL
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
510,90 TL

Ürün Bilgileri

Dermoskin Be Bright AHA BHA 33 ml + Be Bright Aydınlatıcı Tonik 200 ml -2'li Avantaj Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Markafarma Satıcı Ünvanı: MARKAFARMA SAĞLIK ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0612059726761439 Vergi Kimlik Numarası: 6120597267
    Bu ürün Markafarma tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Be bright aha/bha krem 33 ml Eksfoliasyon işlemi, cildin ölü hücrelerinin atılmasıyla doğal epidermal yenilenme işlemidir. Ürünün formülünde yer alan güçlü eksfolianlardan alfa hidroksi asitlerin ve beta hidroksi asitin birlikte kullanılması
  • renk tonu eşitsizlikleri, leke, ince çizgiler, kırışıklıklar, sivilce, sivilce izleri ve siyah noktaların giderilmesinde, cildin aydınlanması ve gevşeyen cildin elastikiyet kazanmasında tek başlarına uygulanmalarından daha etkindir. Normal ve yağlı ciltlerin kullanımına uygundur. Karma ve kuru ciltlerde nemlendirici ile birlikte cildi alıştırarak belli aralıklarla kullanılmalıdır. Be bright aha/bha krem uygulama Be bright aydınlatıcı tonik ile temizlenmiş cilde aha /bha krem sadece geceleri uygulanır. Eğer ilk defa böyle bir krem kullanıyorsanız, öncelikle cildinizin yapısının normal veya yağlı bir cilt olması gerekmektedir. Karma veya kuru ciltler, doktor tavsiyesi ve yoğun nemlendiriciyle birlikte kullanabilir. Ilk uygulamada, cilt yüzeyindeki ölü hücrelerin atılmasına yardımcı olduğu için ciltte yanma, batma, karıncalanma ve kızarıklık olması çok doğaldır. Kremi uygulamaya önce haftada 3 gün ile başlayıp, daha sonra gün aşırı uygulayabilirsiniz. Cildiniz alıştıktan sonra her gün en az 12 hafta düzenli olarak uygulamanız önerilir. Be bright aydınlatıcı tonik 200 ml Cildin aydınlanmasına, renk tonunun düzenlenmesine, kendisinden sonra kullanılacak kremlerin emilimini arttırmak için cildi temizlemeye ve ph’ını ayarlamaya yardımcı olur. Su bazlıdır, alkol ve parfüm içermez. Tüm cilt tiplerine uygundur . Be bright aydınlatıcı tonik uygulama Be bright aydınlatıcı tonik ile bir pamuk parçasını yeterli miktarda ıslatınız. Göz ve göz çevresine temas etmeyecek şekilde cildinizi temizleyiniz, sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa uygulayınız. Ürünün tamamen emilmesi için cildiniz kuruyana kadar bekleyiniz.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Aydınlatıcı
Geri Bildirim Ver