Genel Markalar Erişte Makarna Makinesi Hamur Kesme Yapma Mantı Açma 3 Fonksiyonlu Dilimleme Alüminyum

590 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
649,98 TL599,90 TL
2 Adet ve Üzeri %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
863,84 TL
2.500 TL'ye %4 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
945,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Erişte Makarna Makinesi Hamur Kesme Yapma Mantı Açma 3 Fonksiyonlu Dilimleme Alüminyum

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hünkar Concept Satıcı Ünvanı: HÜNKAR CONCEPT ELEKTRONİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0464178548600001 Vergi Kimlik Numarası: 4641785486
    Bu ürün Hünkar Concept tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hem erişte hem de düz spagetti yapabilirsiniz.
  • Makarna makinesini masaya özel mengeneyi kullanarak sabitleyin ve silindirlerin deliğine manivelayı yerleştirin.
  • -Erişte açma aleti ilk kullanılacağı zaman aşırı yağı gidermek için kuru bir bezle temizlemek gereklidir.
  • -Silindirlerin temizliği için bunların aralarından daha sonra atılması gereken az miktarda hamur geçirin.
  • -Merdane ve bıçaklar üzerinde sabittir.
  • Makinanın Bakımı
  • Noodle makinesini kullanım sonrası tahta spatula ile hamur kalıntılarını alın.
  • Kullanım esnasında düz silindirler altındaki kazıyıcıları bir parça mutfak kağıdı ile ara sıra temizleyiniz.
  • Makarna Kolay Hamur Açıcı Makineyi kesinlikle suyla veya bulaşık makinesinde yıkamayınız !
  • Makineyi kullanımdan sonra temizlemek için bir fırça ve tahta bir çubuk kullanınız
  • Gerekli olması halinde kesim silindirlerinin uçlarında birkaç damla vazelinyağı damlatınız.
  • Silindirler arasından bıçak veya mutfak bezleri geçirmeyiniz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
Geri Bildirim Ver

Derya Erişte Makarna Makinesi Hamur Kesme Yapma Mantı Açma 3 Fonksiyonlu Dilimleme Alüminyum Imperia

Erişte ve makarnalar hemen hemen bütün dünya mutfaklarında yer alan yemeklerdendir. Pratik ve lezzetli olmasının yanı sıra yaratıcılığa oldukça açık olan bu yemeği baştan sona evinizin rahatlığında hazırlayabilirsiniz. Derya erişte makarna makinesi hamur kesme yapma mantı açma 3 fonksiyonlu dilimleme alüminyum Imperia sayesinde evinizde kendi ellerinizle makarna hazırlamanız mümkündür. Derya erişte makarna makinesi ile lezzetli erişteler yapabilirsiniz. Dilediğiniz malzemeleri kullanarak doğru kıvamda bir hamur hazırlamanız bu aletle erişte ya da makarna yapmak için yeterlidir. Vereceğiniz şekle göre istediğiniz bıçağı kullanarak farklı kalınlıklarda makarnalar elde edebilirsiniz. Derya erişte ve makarna kesme makinesi kullanım ve temizlik açısından oldukça pratiktir. Kullanım sonrası kuru bir bez ile makineyi ve aparatları silebilirsiniz.

  • Alüminyum gövde
  • Farklı kalınlıkta kesme bıçakları
  • Kolay temizleme

Kullanım Kolaylığı Sunan Derya Erişte Makarna Makinesi

Kullanım Kolaylığı Sunan Derya Erişte Makarna Makinesi

Derya erişte ve makarna makinesi mutfaktaki vaktinizin kısalmasına yardımcı olur. Aileniz ve sevdikleriniz için uzun saatler harcamadan pratik ve lezzetli bir şekilde makarna ve mantı gibi yemekleri hazırlayabilirsiniz. Derya erişte makinesi kolay kullanımıyla mantı, erişte, makarna gibi hamurla hazırlanan yemekleri evinizin rahatlığında kısa sürede hazırlayabilirsiniz. Hamuru makinenin merdaneleri arasına koyup kolu yavaşça çevirmeniz yeterlidir. İstediğiniz inceliğe ulaştıktan sonra bıçağı seçmeniz gerekir. Makinede 2 mm ve 6 cm olmak üzere iki adet bıçak bulunur. Açtığınız hamuru istediğiniz kalınlıktaki bıçağın olduğu noktaya yerleştirerek kolu tekrar çevirmeniz yeterlidir. Elde ettiğiniz makarnaları taze bir şekilde kullanarak sevdiklerinize lezzetli yemekler servis edebilirsiniz. Derya erişte makarna makinesi hamur kesme yapma mantı açma 3 fonksiyonlu dilimleme alüminyum yorumları ve değerlendirmelerini inceleyerek ürün ve kullanımı ile alakalı bilgi edinebilirsiniz.

Alüminyum Gövdesiyle Derya Erişte ve Makarna Makinesi

Alüminyum Gövdesiyle Derya Erişte ve Makarna Makinesi

Derya marka erişte makarna makinesi hamur kesme yapma mantı açma 3 fonksiyonlu bir üründür. Alüminyumdan üretilmiş olan makine evde kullanmanın yanı sıra işletmeler için de uygundur. Derya erişte makarna makinesi hamur kesme yapma mantı açma 3 fonksiyonlu dilimleme alüminyum parçalara sahiptir. İdeal boyutlardaki makineyi rahatlıkla taşıyabilir, evinizin dilediğiniz kısmında makarnalarınızı hazırlayabilirsiniz. Derya hamur açma makinesi mantı hamuru açarken de sizlere kolaylık sağlar. Makineyi yüksek bir zemine koyarak rahatlıkla çalışmanız mümkündür. Mantı için hazırladığınız hamuru makinenin hamur açma mengeneleri arasına koymanız ve kolu çevirmeniz yeterlidir. Hamurunuzu dilediğiniz inceliğe gelene kadar bu işlemi tekrarlayabilirsiniz. Derya makarna makinesiyle kısa sürede kalabalık sofralar için mantılar, makarnalar hazırlayabilirsiniz. Kullanışlı ve pratik bu ürünü satın alarak evinizde veya restoranınızda kullanabilir ya da çocuklarınızın çeyizine koymak için tercih edebilirsiniz.

Derya Erişte ve Makarna Makinesi Alüminyum Imperia Fiyatları

Derya Erişte ve Makarna Makinesi Alüminyum Imperia Fiyatları

Derya erişte makarna makinesi hamur kesme yapma mantı açma 3 fonksiyonlu dilimleme alüminyum fiyatları; kolay kullanımı, kalitesi gibi tüm özellikleri doğrultusunda belirlenir. Çok fonksiyonlu bir ürün olan Derya erişte ve makarna makinesiyle farklı boyutlarda makarnalar ve erişteler elde edebilirsiniz. Farklı renklerde hamurlar hazırlayıp yemeklerinize hareket katabilir, masayı şenlendirebilirsiniz. Pratik kullanımı ve kaliteli olmasıyla öne çıkan bu ürün sayesinde lezzetli sofralar kurabilirsiniz. Canınızın çektiği her an dilediğiniz gibi, çeşitli kalınlıkta makarnalar yapabilirsiniz. Derya erişte makarna makinesi hamur kesme yapma mantı açma 3 fonksiyonlu dilimleme alüminyum kullananlar tarafından yazılan yorumlar ürünü önceden satın alan ve deneyimlerini aktarmak isteyen kişiler tarafından yazılır. Online alışverişin keyifli adresi Trendyol aracılığıyla yapılan yorum ve değerlendirmeleri inceleyebilir, güvenli bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz.