ColorVision Leonardo Da Vinci Son Akşam Yemeği Kanvas Tablo 70x30

379 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ColorVision Leonardo Da Vinci Son Akşam Yemeği Kanvas Tablo 70x30

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ColorVision Satıcı Ünvanı: SERKAN EKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2820538787000001 Vergi Kimlik Numarası: 3280181541
    Bu ürün ColorVision tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tablolarımız % 100 pamuklu özel kanvas kumaşına yüksek çözünürlükte basılır
  • Sağlığa zararsız orjinal Epson boya ile fırınlanmış sanatsal ahşap tablo çıtaları kullanılmaktadır
  • Temizliği çok kolaydır ve toz alma püskülü ile kolayca temizlenebilir
  • Direkt ısıya ve güçlü ışığa maruz bırakılmadığı sürece, yıllarca evinizin veya iş yerinizin güzel bir dekoru olarak kalacaktır

Ürün Özellikleri

  • Materyal Kanvas
  • Boyut/Ebat 70 x 30
  • Parça Sayısı 1
  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver

ColorVision Leonardo Da Vinci Son Akşam Yemeği Kanvas Tablo 70x30

Evinde veya ofisinde estetik bir görünüm yaratmak isteyen herkesin başvurduğu ilk ürünler arasında tablolar bulunur. Sık tercih edilen modeller arasında da kanvas tablolar yer alır. Ünlü bir ressamın eserini barındıran modeller kişisel tarzınızı yansıtarak ev dekorasyonunuzu tanımlayıcı unsur olarak değerlendirilebilir. Bu ürünler sanat anlayışı ve zevk farklılıklarından dolayı farklı içeriklerle basılarak sunulur. Son Akşam Yemeği konusu Rönesans ressamlarının sık işlediği bir temadır. Leonardo da Vinci’ye ait olan Son Akşam Yemeği isimli tablo da bu eserler içinde çok önemli bir çalışmadır. Bu resmin orijinali 15. yüzyılda Milano yakınlarındaki Santa Maria Dele Grazie manastırının duvarındadır. Dijital baskı ile kaliteli özel kumaşa basılan ürün kullanışlı ve şık bir hediye seçeneği olarak da değerlendirilebilir.

  • Ahşap tablo çıtalar
  • Kanvas kumaş
  • Kolay temizlenebilir yapı

Son Akşam Yemeği 70x30 cm Kanvas Tablo Özellikleri

Son Akşam Yemeği 70x30 cm Kanvas Tablo Özellikleri

Leonardo da Vinci’ye ait Son Akşam Yemeği resmi dekoratif açıdan sıklıkla tercih edilen tablolar arasında yer alır. Sanatseverlerin gözde parçalarından birisi olan ColorVision Leonardo da Vinci Son Akşam Yemeği 70x30 cm kanvas tablo ile mekanlarınızın duvarına estetik bir dokunuş yapabilirsiniz. Kanvas tablolar kişilerin beğenisine sunulan dekoratif ürünler olarak ifade edilebilir. Birçok tarzla uyum sağlayabilen bu resim tüm renklerle uyum sağladığı için duvar renkleriyle valör ya da zıtlık oluşturabilirsiniz. Kahverengi ağırlıklı olan bu ürün rustik, bohem ve vintage tarzlarda dizayn edilmiş odalar ve yaşam alanları için tercih edilebilir. Bu ürüne evdeki yaşam alanlarınızın dışında; ofis, kafe ve restoran gibi alanlarda da yer verebilirsiniz. Zevklerinize ve ihtiyaçlarınıza yanıt verebilecek olan bu ürünü uygun fiyat avantajı ile tercih ederek satın alabilirsiniz.

Da Vinci Son Akşam Yemeği 70x30 cm Kanvas Tablo Fiyatı

Da Vinci Son Akşam Yemeği 70x30 cm Kanvas Tablo Fiyatı

ColorVision Leonardo da Vinci Son Akşam Yemeği 70x30 cm kanvas tablo fiyatı kullanılan malzemeye ve malzemeye uygulanan işçiliğe göre belirlenir. Kanvas tablo tuval baskısı olarak da bilinir. Dijital baskı makinesiyle bez ya da benzer yüzeylere uygulanan bir çoğaltma tekniğinin adıdır. Basılacak olan resmin görüntüsü profesyonel programlar kullanılarak dijital baskı makinesine yönlendirilir. Tuval bezi, baskı makinesinin merdaneleri arasında yavaşça hareket eder, böylece resmi beze aktarır. Kullanılan bu bez %100 pamuklu özel kanvas kumaştır. Yüksek çözünürlükteki resim bu özel kanvas kumaşa basılır. Basılan resim sağlığa zarar vermeyen orijinal Epson boya ile fırınlanmış sanatsal ahşap tablo çıtaları kullanılarak hazırlanan çerçeve üzerine yerleştirilir. Bu tablo direkt olarak ısıya veya güçlü bir ışığa maruz bırakılmamalıdır. Ürünün ömrünü uzatabilmek için toz alma püskülü ile temizleyebilirsiniz.

Da Vinci Son Akşam Yemeği 70x30 cm Kanvas Tablo Yorumları

Da Vinci Son Akşam Yemeği 70x30 cm Kanvas Tablo Yorumları

Ürünleri satın alıp deneyimlerini paylaşan müşterilerin yorumları sayesinde internet alışverişleri kolaylaşır. ColorVision Leonardo da Vinci Son Akşam Yemeği 70x30 cm kanvas tablo yorumları gerçek kişiler tarafından paylaşılır. Yorumlar kısmında ürünü satın alan müşterilerin deneyimleri ve kullanım önerileri bulunur. Bu deneyim ve kullanım önerileri sayesinde tercih edeceğiniz ürünün kullanım ömrünü uzatabilirsiniz. Sanat açısından önem taşıyan tablo hakkındaki yorumların yanı sıra fotoğraflar da paylaşılır. Paylaşılan bu fotoğraflar ile ürün hakkında detaylı bilgi edinebilir, aklınızdaki soru işaretlerine cevap bulabilirsiniz. Gerçek müşterilerin paylaştığı fotoğraflar sayesinde ürünün gerçek boyutuyla ilgili görsellerden faydalanabilir ve duvarınız için uygun olup olmadığını görebilirsiniz. Farklı müşterilerin paylaştığı deneyimlerle ürünün ne şekilde dekore edildiğiyle ilgili fikir sahibi olabilirsiniz. Dekoratif ve estetik duran bu ürünü Trendyol’dan bütçenize uygun bir şekilde satın alabilirsiniz.