Desıgn Medıa Yayınları Landscape Record 2015-2

149,89 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Desıgn Medıa Yayınları Landscape Record 2015-2

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VERTU YAYINCILIK Satıcı Ünvanı: HASAN KÖROĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5860254441
    Bu ürün VERTU YAYINCILIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Los Angeles merkezli üç boyutlu bir yayın kentsel tasarımlar ve peyzaj mimarisi yanı sıra insanlar ve manzara arasındaki etkileşim üzerinde duruluyor. Harika tasarımlar herkes için hazinedir. Dergi tasarım inovasyonuna yol açar ve insan deneyimlerini ve anlayışlarını şekillendirir. Her Sayıda, son röportajların yanı sıra ödüllerin yanı sıra son projelerin tam resimli örnekleri yer almaktadır. Sayı 2, Londra, Google Avustralya'da yeni bir perakende mağazası olan Anthropologie, Barselona'daki Yeşil Yan Duvar ve diğerleri arasında Edgware Road Metro İstasyonu gibi projelere yer veriyor. Landscape Record focuses is a Quarterly publication based in Los Angeles focusing on urban designs and landscape architecture as well as the interaction between humans and landscapes. Great designs are treasures for everyone. The magazine sparks design innovation and shapes human experiences and understandings. Each Issue features News alongside fully illustrated examples of recent projects, awards alongside Interviews. Issue 2 features projects such as Anthropologie a new retail store in London, Google Australia, Green Side Wall in Barcelona and Edgware Road Underground Station amongst others.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
  • Basım Dili İngilizce
Geri Bildirim Ver