Destek Yayınları Beslenmenin Kanser Tedavisindeki Gücü

341,71 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
350,70 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
379,99 TL
3. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
392,75 TL
150 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
406,12 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Destek Yayınları Beslenmenin Kanser Tedavisindeki Gücü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Seyir Kitap Satıcı Ünvanı: FİNEX YAZILIM DONANIM ELEKTRONİK EĞİTİM DANIŞMANLIK KIRTASİYE VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388141917500001 Vergi Kimlik Numarası: 3881419175
    Bu ürün Seyir Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Onkoloji diyetisyenligi yolculugum 1996 yilinda Hacettepe Üniversitesi onkoloji kliniklerinde basladi ve halen sürüyor. Bu yolculugumu elinizdeki kitapla taçlandirdigim için çok mutluyum. Kanser hastalarinin siklikla duydugu beslenme önerisi Her seyi yiyebilirsin ama seker kesinlikle yememelisin, kirmizi et yeme, dogal beslen, paketli gidalardan uzak dur seklindedir. Ne yiyecegim simdi? sorusu ise genelde yanitsiz kalir. Meslek hayatim boyunca hasta ve hasta yakinlarinin En dogru, en iyi nasil beslenirim? çirpinislarina sahit oldum. Bu çirpinislara isik tutmak için o her seyin aslinda ne oldugunu, bilimsel bilgiler isiginda nasil yeterli beslenebileceginizi bu kitapta bulacaksiniz. Tedavi sürecinde yeterli beslenmenin saglanmasi ve tedavi sonrasi dönemde kanserden korunmak için beslenme planinda yapilmasi gereken kritik degisiklikler vardir. Basit, anlasilir ve etkili bir dille yazilmis olan bu kitabin hasta, hasta yakinlari ve kanserden korunmak isteyen bireyler için bir basucu kitabi olmasini diliyorum. Unutmayin: Beslenme takibi ve kanser tedavisi bir bütündür. Ürün Adı: Beslenmenin Kanser Tedavisindeki Gücü Ürün Kodu: 9786053114390 Basım Yılı: 2018.00000000 Kapak Türü: Karton Kapak Kağıt Cinsi: 2. Hamur Çevirmen: Dilşat Baş

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Dilşat Baş
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Destek Yayınları Beslenmenin Kanser Tedavisindeki Gücü 493044

Kanser, günümüzde çok sık rastlanan ve birçok türü olan bir hastalıktır. İyileşmesi uzun süren tedaviler sonucunda mümkün olsa da bu süreç hastalar için oldukça zordur. Organların ya da dokuda bulunan hücrelerin düzensiz olarak bölünmesi ve çoğalması sonucu kötü urlar oluşur. Bu kötü urların diğer bir ismi kanserdir. Kanserden korunmak için beslenme oldukça önemlidir. Beslenmenin Kanser Tedavisindeki Gücü adlı kitapta beslenmemize dikkat ederek bu kötü hastalıktan nasıl uzak duracağımız anlatılmaktadır. Kitabın yazarı olan Dilşat Baş, Hacettepe Üniversitesi Onkoloji Diyetisyenliği yapmaktadır. 1996 yılından bu yana çalışmalarını aktif bir şekilde yürütmektedir. Destek Yayınları Beslenmenin Kanser Tedavisindeki Gücü kitabında kanser hastalarının nasıl beslenmesi gerektiği de anlatılmaktadır. Hastalara önerilen şekersiz beslenme ve doğal beslenme hakkında detaylar bu kitapta bulunmaktadır.

  • Üst Düzey Baskı Teknolojisi
  • Kaliteli
  • Sağlam Sayfa Yapısı

Destek Yayınları Beslenmenin Kanser Tedavisindeki Gücü ile Sağlıklı Beslenme

Destek Yayınları Beslenmenin Kanser Tedavisindeki Gücü ile Sağlıklı Beslenme

Kanser hastaları ve hasta yakınları çoğu zaman kanserden kurtulmak için nasıl beslenmesi gerektiğini sorgulamaktadır. Bu çırpınışları bir nebze de olsa azaltmak ve engellemek için yazılan bu kitap sayesinde okurlar sağlıklı beslenmenin detaylarını öğrenecektir. Destek Yayınları Beslenmenin Kanser Tedavisindeki Gücü içeriği incelendiğinde tedavi sürecinde ve süreç sonrasında nasıl beslenilmesi gerektiğine vurgu yapıldığı görülmektedir. Basit ve anlaşılır bir dille yazılan bu kitap, kanserden korunmak isteyen kişiler için başucu kitabıdır. Destek Yayınları Beslenmenin Kanser Tedavisindeki Gücü yorumları incelendiğinde kemoterapi sürecinde beslenme konusunda çok faydalı bilgiler içerdiği ve çok sık kullanıldığı görülmektedir. Kanser hastalarının bağışıklıkları sağlıklı bireylere göre düşüktür. Bu nedenle beslenme çok önemli bir rol oynar. Doğru besinlerin temiz bir şekilde tüketilmesi tedavi sürecini destekleyici olacaktır.

Destek Yayınları Beslenmenin Kanser Tedavisindeki Gücü Kitabı Konusu

Destek Yayınları Beslenmenin Kanser Tedavisindeki Gücü Kitabı Konusu

Beslenmenin Kanser Tedavisindeki Gücü kitabında adından da anlaşıldığı gibi kanser hastalığında beslenmenin önemi anlatılmaktadır. Hastalık ve kemoterapi sürecinde bağışıklık sisteminin korunması, tedavinin gidişatını etkileyeceğinden dolayı oldukça önemlidir. Kemoterapi, kanserli hücrelerin ilaçla tedavi edilmesi anlamına gelir. Kanser türüne göre bu tedavinin süresi, etkileri ve yan etkileri farklılık göstermektedir. Kemoterapinin en bilinen yan etkileri mide bulantısı ve saç dökülmesidir. İlaçlar sayesinde kanser hastalarının yaşam kalitesi artar. Akıllı moleküller ve hedefe yönelik ilaçlar sayesinde kanseri tedavi etme süresi kısalmaktadır. Tıbbi uygulamaların yanında beslenmenin önemi de uzmanlar tarafından vurgulanmaktadır. Kanser tedavisi görürken ya da süreci atlatırken nasıl besleneceğini bilmeyen kişiler, bu kitap sayesinde beslenme detaylarını öğrenebilir. Kanser olmak istemeyen, kanserden korunmak isteyen kişiler de bu eser sayesinde sağlıklı beslenmeyi öğrenerek kanser olma olasılığını azaltabilir. Sağlıklı beslenme sadece kanseri değil birçok kötü hastalığı engellemek için oldukça önemlidir. Destek Yayınları Beslenmenin Kanser Tedavisindeki Gücü kampanyaları takip edilerek satın alınabilir ve sağlıklı beslenme hayatımızda yer edinebilir.

Destek Yayınları Beslenmenin Kanser Tedavisindeki Gücü Fiyatı

Destek Yayınları Beslenmenin Kanser Tedavisindeki Gücü Fiyatı

Destek Yayınları Beslenmenin Kanser Tedavisindeki Gücü fiyatı, kanser ve beslenme ilişkisini merak eden kişiler tarafından sorgulanmaktadır. Destek Yayınları Beslenmenin Kanser Tedavisindeki Gücü indirimleri takip edilerek tercih edilebilir. Bir başucu kitabı niteliği taşıyan bu eser, oldukça ekonomiktir ve her bütçeye uygundur. Kitap, dikkat çekici tasarımı ile okurların beğenisini kazanmaktadır. Kitabın kapak tasarımında yeşil bitkinin kanser hücresi ile savaştığı görülmektedir. Sadece kapak tasarımına bakıldığında bile kitabın faydalı bilgiler içerdiği sonucuna ulaşmak mümkündür. Okurların bütçesini zorlamadan bilgilenmelerini sağlayan bu kitap, Trendyol aracılığıyla satın alınabilir. Destek Yayınları Beslenmenin Kanser Tedavisindeki Gücü satın al seçeneği tercih ederek kanserden korunmak için nasıl beslenmek gerektiği konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz.