Destek Yayınları Carl Gustav Jung - Dışa Bakan Rüya Görür, Içe Bakan Uyanır.

92 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
119,22 TL
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Destek Yayınları Carl Gustav Jung - Dışa Bakan Rüya Görür, Içe Bakan Uyanır.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kırmızı Pazartesi Satıcı Ünvanı: KIRMIZI PAZARTESİ YAYINCILIK HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0558138555000001 Vergi Kimlik Numarası: 5581385550
    Bu ürün Kırmızı Pazartesi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yayınevi Destek Yayınları Yazar Carl Gustav Jung Barkod 9786053119722 Baskı Sayısı 6. Baskı Basım Yılı Aralık 2020 Sayfa Sayısı 128 Cilt Durumu Ciltsiz 'Siz bilinçdışınızdakileri bilince dönüştürene kadar, onlar sizin hayatınızı yönlendirecek ve siz ona kader diyeceksiniz.' Psikanalizin en tartışmalı ve belki de ilerleyen dönemlerde daha fazla anılacak isimlerinden Carl Gustav Jung, 20. yüzyılın en önemli filozof-psikiyatrlarındandır. O bir ruhçözümlemecisidir. Freud dan ayrıldıktan sonra kurduğu analitik psikoloji ekolüyle bir devrim yaratan Jung, günümüz psikolojisinde de halen kullanılan psikolojik tipler, kolektif bilinçdışı, kompleksler ve çağrışım testi gibi kavramların sahibidir. Jung hepimize bir bireyleşme süreci vaat eder, bunun rotasını da insanın içine baktığı bir deneyim yolu olarak çizer. Deneyim yolu gereklidir çünkü 'kendi içine bakmaya cesareti olmayan herkesin yaşamı bulanıktır', dahası bu bulanıklık dünyayı da bulandırır. Önyargı ve kabullerinizden sıyrılma vakti... Jung bizleri kendi mitimizle tanışacağımız bir yolculuğa davet ediyor. Sembollerin, rüyaların, arketiplerin ve mitlerin âlemine hoş geldiniz... Tanıtım Metni Bu ürün NetArt Medya entegrasyon paketleri ile listelenmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Yazar Kolektif
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2023
  • Sayfa Sayısı 101-150
Geri Bildirim Ver