Destek Yayınları Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (22)
125 TL'ye 70 TL İndirim
Kurumsal Fatura
170 TL150 TL
300 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
124,90 TL
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %1 İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Destek Yayınları Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mojja Satıcı Ünvanı: ERSİN KIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4413483436000001 Vergi Kimlik Numarası: 5560444232
    Bu ürün Mojja tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yaşanmamış bir hayattan daha üzücü ne olabilir? Yaşam size ne getirir bilemezsiniz ama sizden ne götüreceğini siz belirlersiniz. İnsanız. Yanlışlarımızla doğrularımızla, başarılarımızla başarısızlıklarımızla, sevdiklerimizle sevemediklerimizle, yaptığımız ve var olduğumuz her şeyde her an gelişiyor ve büyüyoruz. Bazen canımız o kadar acıyor ki hayata küsüp büyümeyi ve gelişmeyi unutuyoruz. Oysa varlığımızın en anlamlı kısmı hatalarımızdan, tecrübelerimizden ders alarak gelişmek, ilerlemek ve en büyük besinimiz sevgiye her zaman yer açmaktır. Unutmayın, hiçbir zaman, bir daha sevemeyecek, yeni bir hedefin peşine düşemeyecek, yeni hayaller kuramayacak kadar yaşlanmayacaksınız. Hâlâ nefes alıyorken yaşamdan istediğinizi alın. Neden yanlış kişiye âşık oluruz? Neden kimseye hayır diyemeyiz? Neden ilişki kurmaktan ve bağlanmaktan korkarız? İlişkilerde kaybettiren davranışlar nelerdir? Sevdiğiniz kişiyi evliliğe nasıl ikna edersiniz? Nasıl kendiniz olursunuz? Özgüven nasıl kazanılır? Geçmiş travmalarla nasıl başa çıkılır? Hayatınızı nasıl değiştirirsiniz? Mutluluk yanılsaması nedir? Neden hep mutsuz hissederiz?

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Anonim
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir - Esra Ezmeci | Destek Yayınları

Hayat, inişleri ve çıkışlarıyla, karşınıza çıkardığı binbir zorluk ve güzellikle baştan sona arayışlarla dolu bir yolculuktur. Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir kitabı, hayatınızdaki arayışlar için bir yol gösterici ve aynı zamanda okumaktan kendinizi alamayacağınız oldukça akıcı bir kitaptır. Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir konusu bakımından bir kişisel gelişim kitabı olsa da kendine özgü bir üsluba ve anlatım diline sahiptir. Dilindeki sadelik ve akıcılık sizi hem keyifli bir yolculuğa sürükleyebilir hem de bu alanda bilginizi arttırabilir. Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir okuyanların görüşlerini incelediğinizde, kitabın kendilerinde farkındalık duygusu yarattığına ve motive ettiğine dair geri dönüşlerini görebilirsiniz.

  • Yeni bir yolculuğa adım atmak için ihtiyacınız olan cesareti verir.
  • Yaşadığınız kötü olayların sadece sizin başınıza gelmediğinden yola çıkarak inancınızı güçlendirir.
  • Kendinize dair henüz keşfetmediğiniz duyguları farketmenizi sağlar.

Hayata Dair Bir Keşif

Hayata Dair Bir Keşif

Tüm hatalar, yanlış tercihler, yanlış insanlar aslında sizin gerçek olanı bulma arayışının bir parçasıdır. Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir içindekiler bakımından keşfedeceğiniz birçok şeye sahiptir. O şeylerden biri, o an sizi kıran, üzen ya da umutsuzluğa sürükleyen durumun belki de ilerisi için yeni bir kapının anahtarı olabileceği inancıdır. Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir kaç sayfa sorusunun cevabı 200’dür ve okuyucuyu yormayan bir dili vardır. Derin konulu içeriğini az ve öz kelimeler kullanarak anlatan yazar, sade bir anlatım dili tercih etmiştir. Esra Ezmeci Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir ile okuyucularına daha önce farkına varmadıkları bir dünyayı keşfetme şansı sunar. Olaylara ve dünyaya bakış açınız, algınızla birlikte yaşamınız da değişebilir. İlişkilerinizde neden hep yanlış olana yöneldiğinizi ve seçici olamadığınızı anlayarak bu gidişatın sona ermesini sağlayabilirsiniz.

Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir Kitabının İçeriği

Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir İçeriği

Hayat sanıldığının aksine hatalarınız toplamı değil, bu hatalardan hangi dersleri çıkardığınızdır. Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir size, hayatınıza başka bir açıdan bakma şansı verir. Yaşadığınız her olay aslında dünyaya daha farklı bir yerden bakmanızı, ilerleyebilmenizi ve gelişim göstermenizi mümkün kılar. Mühim olan bu olaylara nereden baktığınızdır. Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir okumak sizin de bu ilerleyişe katılmanıza neden olabilir ve böylece siz de bakış açınızı değiştirerek hayatınıza farklı anlamlar katabilirsiniz. Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir yorumları göstermektedir ki kitaptaki tavsiyeler hayatınızın akışını değiştirebilir ve kendi içinizde bir dönüşüm geçirmenize olanak sağlar. Kendinize duyduğunuz sevginin hayatınızdaki her şeyi değiştirebileceğine dair olan inancınızı tazeleyebilir. Yalnız olmadığınızı, sizin gibi hisseden ve düşünen binlerce insan olduğunu bilmenin rahatlığı, hayatınızı kolaylaştırabilir. Keşke demek yerine tercihlerinizden pişman olmamayı öğrenebilirsiniz.

Değişim Tek Bir Adımla Başlar

Değişim Tek Bir Adımla Başlar

Dünya ve toplum sürekli bir değişim ve gelişim halindeyken, bunun uzağında kalmak sizi yaşamdan uzaklaştırabilir. Bu nedenle kişisel manada gelişime önem vermek, kendinizi bu alanda geliştirebilmek ve hayata ayak uydurabilmek için çok önemlidir. Destek Yayınları Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir kitabı, kişisel gelişim alanında edinebileceğiniz rehberlerden biridir. Bu alana ilgi duyuyor fakat nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız, bu kitap sizin için güzel bir başlangıç olabilir. Çoğu okuyucu pişmanlıkların ne kadar yıpratıcı olduğuna dikkat çekerek, kitabın bu bilinci kazanmalarına yardımcı olduğunu düşündüğü görülür. Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir fiyatı sahip olacağınız bilgi ve kişisel kazanımla kıyasladığınızda oldukça makul düzeydedir. Trendyol’un sahip olduğu geniş ağ ile siz de Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir siparişinize hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabilir ve bu yolculuğa doğru bir adımla başlayabilirsiniz.