Destek Yayınları Hayatı Sessize Alma Vakti

141,95 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (19)
Kurumsal Fatura
142,50 TL
Kurumsal Fatura
164,64 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
188,80 TL
250 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Destek Yayınları Hayatı Sessize Alma Vakti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Academy Satıcı Ünvanı: NİLDA YÖNETİM VE DANIŞMANLIK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631072279900017 Vergi Kimlik Numarası: 6310722799
    Bu ürün Academy tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HER YERE YETİŞMEYE ÇALIŞIRKEN HİÇBİR YERE ZAMANINDA VARAMADIK. EN KÖTÜSÜ DE KENDİMİZE GEÇ KALDIK. Bazen kısa bir mola, çok daha uzun yollar yürümeye hazırlar insanı... Durmamak, ara vermemek ve hiç hız kesmemek daha çok şey kaybettirir. Sadece birkaç dakika bile olsa hayatı sessize almayı başarabilirsen, şikâyet ettiğin her şey değişecek. Çözümsüz gürültüler sustuğunda ilham dolu fısıltılar başlayacak. Yaşamak başlı başına bir gizemdir, sessizliğin de arkasında büyük bir gizem saklı... Kendine rehberlik et ve biraz inzivaya çekilip sessizlikten güç al. Sırtındaki yüklerden, zihnini bulandıran düşüncelerden, seni sana gurbette bırakan her şeyden uzaklaş. Her şeye format atma şansı ver. Kendinle baş başa kalmak korkutucu olduğu kadar heyecan vericidir de... Belki hiç hoşuna gitmeyecek şeyler de çıkacak karşına ama emin ol seni sana hayran bırakacak şeyler de bulacaksın. HAYATI SESSİZE ALMANIN TAM VAKTİ. Yol Senin İçinde ve Pes Etme Mucizeler Yolda adlı kişisel gelişim kitaplarının yazarı Kinsun, bu kez sessizliğin yaratıcı gücüyle buluşturuyor okurunu.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Anonim
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Destek Yayınları 9786254415708 Hayatı Sessize Alma Vakti

Destek Yayınları Hayatı Sessize Alma Vakti, içeriği ve anlatım biçimiyle okuyucuların ilgisini çeker. Kitap, kişisel gelişim konusunda çalışma yapmak isteyenlerin beklentilerini karşılayan özelliklere sahiptir. Zamanın hızına uyum sağlayarak yaşayan herkesin farkındalığını artırmayı amaçlar. Yaşadıklarınızı anlamak ve yorumlamak amacıyla zaman zaman durup nefes almak gerektiğini belirten bir kaynaktır. Destek Yayınları Hayatı Sessize Alma Vakti, okuyucuları sıkmayan yalın anlatımıyla küçük hikayelerden oluşur. Böylece okuması kolay ve rahattır. Söz konusu kitap sayesinde yaşamınıza daha bilinçli yaklaşarak olayları daha iyi analiz etme becerisi kazanabilirsiniz. Bu sayede hem kendinizi hem de çevrenizdekileri anlamakta zorluk çekmezsiniz. Hayatınıza rehberlik etmesi için bir kaynak olarak değerlendirebileceğiniz kitap, bakış açınızı genişleten eşsiz bir eserdir. Özel günlerinde sevdiklerinize hediye etmek için alabilirsiniz.

  • Boyut: Normal Boy
  • Yazar: Kinsun
  • Basım Dili: Türkçe

Destek Yayınları Kinsun Hayatı Sessize Alma Vakti’nin Konusu Nedir?

Destek Yayınları Kinsun Hayatı Sessize Alma Vakti’nin Konusu Nedir?

Destek Yayınları Hayatı Sessize Alma Vakti kitabının konusu, her şeye yetişmeye çalışan insanların yaşadıkları sıkıntılar ve zorluklardan oluşur. Hayatın akışına uyum sağlamak amacıyla hızlı ritimde yaşamak, belirli bir süre sonra insanların kendine yabancılaşmasına sebep olur. Ayrıca yoğunluk sebebiyle olayların ve duyguların analizi net bir şekilde yapılamaz. Bazen kendinize kısa molalar verip yaşadıklarınıza uzaktan bakmanın çok faydası olur. Olumlu ya da olumsuz her duyguyu fark etmek ve kabullenmek için bu tip zamanlara ihtiyacınız vardır. Destek Yayınları Hayatı Sessize Alma Vakti, Kinsun tarafından kaleme alınmış bir eserdir. Kitap, zihninizi bulandıran düşüncelerden arınmanız ve kafanızın içindeki sesleri sessize almanız için size yol gösterir. Böylece kitap sayesinde hayatı yavaşlatarak tadına varmaya ve gerçekten yaşamaya başlayabilirsiniz.

Destek Yayınları Hayatı Sessize Alma Vakti’nin Basım Özellikleri

Destek Yayınları Hayatı Sessize Alma Vakti basım özellikleriyle kütüphanenizde uzun yıllar yer verebileceğiniz bir eser olarak öne çıkar. Kitap, 208 sayfadan oluşur ve karton kapağıyla dikkat çeker. Kaynak, kitap kağıdına basılmıştır ve harfleri okumayı rahatlatacak özelliklere sahiptir. Söz konusu eseri, normal boyutlarıyla her yere yanınızda taşıyabilirsiniz. Kitap, 13.5 x 21 cm olarak tasarlanır. Destek Yayınları Hayatı Sessize Alma Vakti, beyaz karton üzerine yeşil karakterlerle yazılır. Böylece eser estetik kapağıyla ilgi çeker. Türkçe basım diliyle herkesin okuyabileceği bir kişisel gelişim kitabıdır. 2022 yılında basılan kitap, cilt tipinden sayfa düzenine kadar okuyucuların beğenisini kazanır. Bu özellikleri sayesinde eseri sevdikleriniz veya kendiniz için güvenle tercih edebilirsiniz. Kitabı ihtiyaç duyduğunuz her an kitaplığınızdan alıp okuyabilirsiniz.

Destek Yayınları Hayatı Sessize Alma Vakti Kimlere Hitap Eder?

Destek Yayınları Hayatı Sessize Alma Vakti, yaşamda zorluklarla karşılaşan ve işin içinden çıkamayan kişilere hitap eder. Aynı zamanda kitap, bir süre inzivaya çekilip kendini dinlemek isteyenlere de yol gösterir. Eseri, kafanızı karıştıran sorunlardan uzaklaşmak amacıyla rehber olarak kullanabilirsiniz. Kişisel gelişim konularını dikkate alan ve bilinçli hareket etmek isteyen kişilerin de tercih edebileceği bir kaynaktır. Hayatın koşuşturmacasına es verip biraz yavaşlamak amacıyla bu kitabı okuyabilirsiniz. Yaşadıklarınızı sindirmek ve duygularınızı anlamak için eserin verdiği bilgileri değerlendirebilirsiniz. Aynı zamanda kitabı sipariş vermeden önce Destek Yayınları Hayatı Sessize Alma Vakti yorumlarını okuma şansınız bulunur. Böylece okuyucuların kişisel tecrübelerinden faydalanabilirsiniz. Trendyol’da uygun ödeme seçenekleriyle satışa sunulan Destek Yayınları Hayatı Sessize Alma Vakti fiyatıyla da kullanıcıların beğenisini kazanır. Böylece bütçenize dost bir alışveriş yapabilirsiniz.