9
Dünya Edebiyatı kategorisinde
en çok favorilenen 9. ürün

Destek Yayınları Hayır Diyebilme Sanatı

185,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (21)
Kurumsal Fatura
154,90 TL
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %1 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
134,89 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Destek Yayınları Hayır Diyebilme Sanatı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OKUL MODU Satıcı Ünvanı: İBRAHİMOĞULLARI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469132301200001 Vergi Kimlik Numarası: 4691323012
    Bu ürün OKUL MODU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hayır Diyebilme Sanatı Müthiş Psikoloji / Destek Yayınları Basım Yılı: 2019
  • Sayfa Sayısı: 176
  • Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
  • Ebat: 13,5 x 21
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 9786053116523
  • Yazar: Müthiş Psikoloji
  • Gerçekten "özgür" müsünüz? Dilediğiniz zaman dilediğiniz yemeği yiyebiliyor olmak mıdır sizce özgürlük? Toplumsal hiçbir baskı hissetmeden içinizden geldiği gibi giyinebiliyor olmak mı yoksa? Canınızın istediği saatte uyuyup canınızın istediği saatte uyanarak yine canınızın istediği saatlerde istediğiniz kadar çalışarak ihtiyacınız olan parayı kazanabilmeniz mi? Bir hafta sonu tatilinde cep telefonunuzu kapattığınızda mı özgür hissediyorsunuz sadece kendinizi? Hayatınızla ilgili her kararınızı sadece kendinizi düşünerek mi alıyorsunuz? Kaderinizin ipleri tamamen sizin elinizde mi? Başkalarının sizden yararlandığını düşündüğünüz oluyor mu? Kaybetmekten korktuğunuz insanlar yok mu? Değişmeye ne kadar açıksınız? En azından yumurtayı nasıl yemekten hoşlandığınızı düşünün. İlle de rafadan mı? Yoksa "Bugünlük de böyle olsun ne fark eder ki?" dediğiniz olur mu? Önemsiz gibi görünen bu küçücük ayrıntıların mücadelesi içinde silinip gider sizi siz yapan sınırlarınız. Çünkü "özgürlük" sandığınız gibi "sınırsız" olmak demek değildir tam tersine net ve güçlü sınırlara sahip olabilmenizle ilgilidir. Diğer bir deyişle hayır diyebildiğiniz ölçüde özgürlük alanınıza sahip çıkarsınız.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Kolektif
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Destek Yayınları Hayır Diyebilme Sanatı Sınırların Kadar Özgürsün

Kişisel gelişim kitapları birçok kişi tarafından tercih edilen ve sevilen türlerden biridir. Destek Yayınları Hayır Diyebilme Sanatı: Sınırların Kadar Özgürsün kitabı, bugüne kadar hayatınızda neler yaşadığınızı ve hangi fikirlere sahip olduğunuzu gözden geçirmenize yardıncı olur. Birçok kişi, genellikle yakınlarına ya da herhangi birine kolaylıkla hayır diyemez. Hayır diyememek, insanın kendisine olan saygısının ve özel alanının zarar görmesine sebep olabilir. Kitap, hayır diyebilmeyi ve özgür hissedebilmeyi yalın ve akıcı bir anlatım ile okuyuculara aktarır. Beğeni toplayan konusu ile farklı yaş aralıklarına hitap edebilir. Kişisel gelişim konularına ilgi duyan kişilere önerilebilir. Hayır Diyebilme Sanatı: Sınırların Kadar Özgürsün kitabını ilgi çekici konusu ile inceleyebilirsiniz. Bu ürünü satın alarak kişisel gelişiminize katkı sağlayabilirsiniz.

  • Yalın ve akıcı anlatım
  • Ciltsiz tasarım
  • Kişisel gelişim türü

Hayır Diyebilme Sanatı: Sınırların Kadar Özgürsün Konusu

Hayır Diyebilme Sanatı: Sınırların Kadar Özgürsün Konusu

Eserin türü, kişisel gelişim olarak adlandırılır. Kitap, insanların kendi özel alanlarına saygı duymaları gerektiğini vurgular. Aynı zamanda bu alanların nasıl korunabileceğini gösterir. Çünkü hayır diyememek, özgür olmadığınızı gösteren bir unsur olabilir. Kitaba göre özgürlük; dilediğiniz yemeği yiyebilmek, canınızın istediği saatte uyuyup uyanmak ya da canınızın istediği saatte istediğiniz yere gidebilmek değildir. Yazar; özgürlüğü sanılanın aksine sınırsız olmak değil, tam tersi net ve güçlü sınırlara sahip olabilmek olarak tanımlar. Bu kitabı okuduktan sonra hayatınızdaki birçok davranışı ve düşünceyi değiştirebilir, kendinizi eskisiye göre öz güvenli ve özgür hissedebilirsiniz. Hayır Diyebilme Sanatı eseri, sizin için oldukça güzel bir seçim olabilir. Aynı zamanda sevdikleriniz için de son derece anlamlı bir hediye alternatifidir. Bu ürünü satın alarak kişisel gelişim üzerine çalışabilirsiniz.

Hayır Diyebilme Sanatı: Sınırların Kadar Özgürsün Yorumları

Hayır Diyebilme Sanatı: Sınırların Kadar Özgürsün Yorumları

Müthiş Psikoloji Hayır Diyebilme Sanatı kitabı, birçok kişinin bakış açısını değiştirmeyi başaran bir içeriğe sahiptir. Destek Yayınları Hayır Diyebilme Sanatı: Sınırların Kadar Özgürsün yorumları okunduğunda müşterilerin bu kitaptan hayat görüşlerine dair birçok fayda sağladığı görülür. Satın alan müşteriler eseri sevdiklerine ve diğer müşterilere sıklıkla tavsiye eder. Bu kitabı okuduktan sonra fikirlerinizi ve yaşam stilinizi şekillendirmek üzerine çalışmalar yapabilirsiniz. Kolayca hayır diyebilme sayesinde kişiler, kendi özel alanlarını rahatça korur ve özgürlüklerinin tadına varırlar. Hayır demek, kişilerin hayata dair sınırlarını vurgular. Bu sayede yaşam, büyük ölçüde kolaylaşır. Müthiş Psikoloji 9786053116523 kitabı, bu konular üzerine çalışmak için ideal bir seçim olabilir. Yalın anlatımı ile herkese hitap eder. Hayır diyebilmeyi öğrenmek ve kolay bir şekilde hayatınıza adapte etmek için bu faydalı ve bilgilendirici kitaba sahip olabilirsiniz.

Hayır Diyebilme Sanatı: Sınırların Kadar Özgürsün Fiyatı

Hayır Diyebilme Sanatı: Sınırların Kadar Özgürsün Fiyatı

Destek Yayınları Hayır Diyebilme Sanatı: Sınırların Kadar Özgürsün fiyatı ile bütçe dostudur. Kitabın sayfa sayısı ve bilgilendirici içeriği, birçok kişiye hitap eder. Uygun fiyatları sayesinde herkes ürüne kolaylıkla ulaşabilir ve içerisindeki bilgilerden faydalanabilir. Kitapta anlatılanlar, genel olarak hayır demeyi öğrenmek ve özel alanları olabildiğince keskin hatlarla koruyabilmek ile ilgilidir. Hayatınızda değiştirmek istediğiniz noktalarla ilgili daha kolay adım atmanızı sağlar. Özgür olmanın tamamen sınırsız olmak, her şeyi yapmak değil, keskin ve net sınırlara sahip olmak ile ilgili olduğunu özümsersiniz. Değişime ne derece açık olduğunuzu sorgularsınız. Bu sayede oldukça bilgilendirici ve öğretici bir içerik olarak öne çıkar. Kişisel gelişim kitaplarına ilgi duyan müşterilerin kütüphanesinde yerini alır. Bu faydalı kitabı Trendyol’da bulabilir ve uygun fiyat fırsatları ile satın alabilirsiniz.