Destek Yayınları Özgürlüğün Rengi Mavidir /cem Seymen /

220,49 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
280,82 TL
250 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
315,15 TL281,02 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
286,19 TL
5 Al 4 Öde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
330,61 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Destek Yayınları Özgürlüğün Rengi Mavidir /cem Seymen /

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zehirli egoların ülkesinde bu kitabı yazarken kafamda tek gaye vardı. İstedim ki okur yakın tarihin filtresiz gerçeklerini birinci ağızdan öğrenirken hepimizi silindir gibi ezip geçen sistemin aklı, zekâyı, yeteneği, beceriyi yok sayan vasatlığına kendi varlığıyla direnç geliştirmenin yollarını yine kendi içinde bulabilsin. Abartılı hassasiyetlerin topraklarında var olmaya çalışırken ortalama hayatlara mahkûm bugünkü gençliğin yılgın neferisin. Gençsin ama gençliğini hissedemiyorsun. Umutlarını çalıyorlar, çaresizce seyrediyorsun. Düzen hepimize had bildiriyor çünkü. “Sesini çıkarma, konuşma, hayal kurma, farklı düşünme, düşünüyorsan da kendine sakla!” diyor. Buna itirazım var benim. Birey olmak zorundasın. Kimse seni kurtarmayacak. Kimse sana mahkûmiyetlerinin yalan olduğunu göstermeyecek. Uyanacaksın. Başka yolu yok. Kimse özgürlüğün mavisini elimizden alamaz. Hiçbir güç, hiçbir kudret, hiçbir otorite insandan daha üstün değil. Yeter ki insan kendi gücünün farkına varabilsin. Sizi özgürlüğe davet ediyorum bu kitapta. Özgürleşmeden mutlu olamayız çünkü. Ezene direnemeyiz. Kendi dünyana döneceksin arkadaş, kaybettiğin özgürlüğü bulup çıkaracaksın. Motorları maviliklere süreceğin güne kendi emeğinle ulaşacaksın. Sonrası umut...

Ürün Özellikleri

  • Yazar Cem Seymen
  • Roman Türü Aşk-Romantik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Özgürlüğün Rengi Mavidir - Cem Seymen | Destek Yayınları

Gazeteci, televizyon programı sunucusu ve yazar olan Cem Seymen 1972’de Ürgüp, Nevşehir’de doğar. Bilkent Üniversitesi’nde Turizm İşletmeciliği Bölümü’nde okuyan yazar eğitimine yurt dışında devam eder. Tekrar üniversite sınavlarına girerek Beykent Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü’nü burslu kazanır ve yüksek lisans yapar. Televizyon progragramıyla tanınan Cem Seymen, edebiyata olan tutkusuyla ilk kitabını yazar. Yazarın ilk kitabı Destek Yayınları tarafından basılır. Özgürlüğün Rengi Mavidir kitap olarak kişisel gelişim alanında yazılan bir eserdir. Kitap, çoğunlukla genç okurlara hitap eder. Yazar, kitapta doğumundan bugüne kadar kendi hayat hikayesinden yola çıkarak anılarından, düşüncelerinden ve deneyimlerinden bahseder. Çok yönlü içeriği olan eser akıcı bir dille okuyucuya aktarılır. Kitap sayesinde tarımın ve tohumun önemini yazarın akıcı anlatımından okuyabilirsiniz.

  • Akıcı anlatım
  • İç gözlem ve söyleşi
  • Otobiyografi türünün örneği

Özgürlüğün Rengi Mavidir Konusu ve İçeriği

Özgürlüğün Rengi Mavidir Konusu ve İçeriği

Cem Seymen televizyon programcısı olarak tanınır. Özellikle tarım alanında yaptığı programlarla pek çok kişi tarafından bilinir. Programlarıyla pek çok kişiye tarım alanında ilham kaynağı olur. Yılların verdiği tecrübeyle tarımla ilgili konuları ele alır ve kitabını yazar. Özgürlüğün Rengi Mavidir Cem Seymen’in ilk kitabıdır. Bu kitabıyla okuyucularına ata tohumunun öneminden de bahseder. Yazar kitapta Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde başlayan gözlemlerini anlatır. Konu, bir aile içinde yaşananlarının betimlemesidir. Doğduğu yer olan Nevşehir’den bahseder ve bu topraklara olan aşkından söz eder. Tohumu ve toprağı anlatır. Çocukluk yıllarından anlatıma başlayan Seymen’in hikayesi akıcı bir dille aktarılır. Sonrasında ise yazarın hayata bakışını ve yaşadıklarını görebilirsiniz. Cem Seymen Özgürlüğün Rengi Mavidir konusu sadece tarım üzerine değildir. Kitabında birden fazla konuyu ele alan yazar, genç okuyuculara bir rehber olmayı amaçlar.

Akıcı Diliyle Özgürlüğün Rengi Mavidir

Akıcı Diliyle Özgürlüğün Rengi Mavidir

Cem Seymen, kitapta doğumundan şimdiki zamana kadar olan kendi hayat hikayesinden deneyimlerini, gözlemlerini ve fikirlerini paylaşır. Bunlar sadece tarım üzerine değildir. Yazar kitapta ata tohumunun öneminden bahsederken diğer yandan da edebiyata, sanata, yaşama, öğrenmeye, başarıya, ekonomiye ve pek çok konuya yer verir. Edebiyatın ve edebiyatçının, sanatın ve sanatçının öneminden bahseder. Eser, yazarın duyguları ve yaşadıkları üzerine kurulur Kendi hayat hikayesini şiirsel anlatımla desteklediği akıcı bir yazıyla okuyucularına aktarır. Yazar, kitabında ele aldığı konularla genç okurlarına seslenir. Kitapta gençliğin öneminden bahseder. Gençlere gelecek için neler yapılabileceğini anlatır. İsterseniz Özgürlüğün Rengi Mavidir yorumlarını okuyarak kitabın içeriği hakkında fikir edinebilirsiniz. Kitap, otobiyografi türünün bir örneğidir. Bu yüzden yazar yaşadıklarını sade ve yalın bir dil kullanarak aktarır.

Özgürlüğün Rengi Mavidir Kitabı Uygun Fiyatlarla

Özgürlüğün Rengi Mavidir Kitabı Uygun Fiyatlarla

Bu kitap sayesinde Cem Seymen’in çocukluğuna gidebilir ve kendinizden hikayeler bulabilirsiniz. Özgürlüğün Rengi Mavidir kitabını okuyarak sadece yazarın çocukluğu değil, aynı zamanda tarım, edebiyat, ekonomi, sanat ve pek çok konu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Aynı zamanda gençler için de yol gösterici olmak ister. Vasatlıktan kurtulmanın, birey olmanın, özgürlüğün ve hayal kurmanın öneminden bahseder. Yalın ve akıcı şekilde yazılan bu kitabı siz de kitaplığınıza ekleyebilirsiniz. Kitabın içeriğiyle ilgili detaylı bilgiyi isterseniz Destek Yayınları Cem Seymen Özgürlüğün Rengi Mavidir yorumları sayesinde öğrenebilirsiniz. Trendyol üzerinden okurların kitap hakkındaki duygu ve düşüncelerini inceleyebilirsiniz. Destek Yayınları Özgürlüğün Rengi Mavidir Cem Seymen fiyatı kitabın kapak tasarımı, sayfa sayısı ve kalitesi gibi etmenlere göre belirlenir. Okuyucu yorumlarını da inceleyerek bu eseri avantajlı fiyatlarla edinebilirsiniz.