Destek Yayınları Psikomekan kitabı - Selim Yuhay - Destek Yayınları

103 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Destek Yayınları Psikomekan kitabı - Selim Yuhay - Destek Yayınları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YSM KİTAP 2 Satıcı Ünvanı: SERKAN TEMİZGÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8380305171
    Bu ürün YSM KİTAP 2 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mutlu bir ailede herkesin kendine ait bir köşesi olmalı ama nasıl? Bir evin doğru yerleşimi nasıl yapılmalıdır? Doğayı yaşam alanlarına nasıl entegre etmek gerekir? Dekorasyonda modanın ve renklerin önemi ne? Yaşam alanındaki fazlalıklardan nasıl arınılır? Evinizin yerleşim biçiminden memnun musunuz? Sanki daha iyisi olabilir gibi mi geliyor? Peki, hiç para harcamadan yepyeni bir eve sahip olabileceğinizi biliyor olsaydınız ne olurdu? Hatta işyerinizde veya çalışma odanızda verimliliği artırmanın bilimsel yolları olduğundan haberiniz olsaydı? Hemen uygulardınız değil mi? Bu konuda size değerli bilgilerle yol gösterecek, rehberlik edecek doğru kitapla buluştunuz bile... Bu kitap, kendinizi huzurlu ve mutlu hissettiğiniz, içinde hem dinlendiğiniz, hem eğlendiğiniz, enerjisi yüksek, atmosferi güçlü, sizinle birlikte yaşayan ve yaşlanan yaşam alanlarınızı kolaylıkla oluşturabilmeniz için yazıldı. Yaşam alanlarının yerleşimi konusunda başarılı pek çok televizyon programına imza atan Mimar Selim Yuhay, “Yaşadığınız alanlar kaderinizi belirler” hatırlatmasıyla bu kez elinizden bırakamayacağınız bir “yaşam alanı oluşturma” rehberinin mimarı olarak karşınızda... Yaşam alanlarınızın gizli şifrelerini çözdüğünüzde, kendiniz ve sevdikleriniz için en güvenli, en huzurlu ve en mutlu yuvayı da kurmuş olacaksınız.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Selim Yuhay
Geri Bildirim Ver