8
Kişisel Gelişim kategorisinde
en çok favorilenen 8. ürün

Destek Yayınları Seni Yoran Her Şeyi Bırak

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (22)
2. Ürüne %15 İndirim
Kurumsal Fatura
185 TL181 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
4. Ürüne 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
188,80 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Destek Yayınları Seni Yoran Her Şeyi Bırak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OKUL MODU Satıcı Ünvanı: İBRAHİMOĞULLARI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469132301200001 Vergi Kimlik Numarası: 4691323012
    Bu ürün OKUL MODU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KİMSENİN HAYALİNDEKİ İNSAN OLMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ. Duygularından ve tepkilerinden şüphe mi ediyorsun? Kendini çoğu zaman suçlu ve eksik mi hissediyorsun? Kararlarını ve olayları algılama şeklini sorguluyor musun? İlişkini kaybetme korkusu yaşıyor musun? Hep özür dileyen ve kendini açıklamaya çalışan taraf mısın? Özgüvenin giderek azalıyor mu? Sürekli endişeli misin? “Ben böyle değildim, ne oldu bana?” diye düşünüyor musun? Güçsüz ve yalnız mı hissediyorsun? Olay mahallinde yalnız değilsin. Biri seni böyle olduğuna ikna etmeyi başarmıştır. Hayatının en güçlü olduğun alanlarında duygusal manipülasyona maruz kaldığının farkında bile değilsin. Suçluları uzakta arama, manipülatörler cinayet mahallinde dolaşan katiller gibi en yakınındakilerdir hatta en sevdiklerin... Bu kitap maruz kaldığın duygusal manipülasyonları fark etmeni, kendini korumanı ve süreci güçlü biçimde yönetmeni sağlayacak, seni yoran her şeyden kurtulmanın kapılarını açacaktır.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Stefan Zweig
  • Basım Yılı 2022
  • Sayfa Sayısı 151-200
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Destek Yayınları Seni Yoran Her Şeyi Bırak - Duygusal Manipülasyondan Kurtulma ve Korunma Metotları

Duygusal manipülasyon, çoğu zaman kişinin farkında olmadan maruz kaldığı ve hayatını yavaş yavaş ama büyük ölçüde etkileyen bir etmendir. Dünyada daha genel adı gaslighting olarak bilinen bu manipülasyon yöntemini olabildiğince erken fark etmek ve psikolojik olarak gereken korumaları sağlamak gerekir. Destek Yayınları Seni Yoran Her Şeyi Bırak - Duygusal Manipülasyondan Kurtulma ve Korunma Metotları okuyucularına bu konuda hayat değiştiren katkılarda bulunan bir kitap olmayı amaçlar. Gün içinde farkına bile varmadan kurbanı olduğunuz bu psikolojik saldırılara karşı gözlerinizi açar. Böylece çevrenizdeki insanları da bir süzgeçten geçirerek hayatınıza yeni bir sayfa açarsınız. Bu kitap her yönden hayatınıza dokunup onu iyileştirmeyi amaçlar. Siz de bu önemli eseri kitaplığınıza ekleyerek okuma fırsatına erişebilirsiniz.

  • Sürükleyici anlatım
  • Hayat değiştiren öğütler
  • Kişisel gelişim

Destek Yayınları Seni Yoran Her Şeyi Bırak Eseri Özellikleri

Destek Yayınları Seni Yoran Her Şeyi Bırak Eseri Özellikleri

Çevrenizdeki insanları her zaman en doğru hali ile tanıyıp buna göre hayatınıza alamayabilirsiniz. Bazen başta iyi gibi görünen insanların sonrasında aslında size en çok zarar verenler olduğunu öğrenirsiniz. Bazıları ise bunu fark ettirmeden sessiz sedasız yapar. Seni Yoran Her Şeyi Bırak kitabı, tam olarak bu konuda yardımcı olmayı hedefler. Bu manipülasyon yöntemini kişinin mümkün olduğunca erken fark etmesi ve gereken korumaları sağlaması gerekir. Destek Yayınları Seni Yoran Her Şeyi Bırak - Duygusal Manipülasyondan Kurtulma ve Korunma Metotları kullananlar, maruz kalınan duygusal istismarı önden fark edip daha büyük ruhsal hasarların önüne geçer. Günlük hayatta durup dururken hissedilen özgüven eksikliği, kararsızlık, suçluluk hissi ve kaybetme korkusunun temeline inerek bunlara çözüm arar. Destek Yayınları tarafından okuyucuya ulaştıran esere sahip olabilirsiniz.

Destek Yayınları Seni Yoran Her Şeyi Bırak Kitap İçeriği

Destek Yayınları Seni Yoran Her Şeyi Bırak Kitap İçeriği

Duygusal manipülasyon, başkalarının fikirlerini ve algılarını çeşitli stratejik yöntemlerle değiştirmeyi ve kontrol etmeyi amaçlayan bir psikolojik işkencedir. Nadiren farkında olmadan yapılsa da bu yöntemi uygulayanlar, genelde ne yaptıklarının farkındadırlar. Empoze etmek istedikleri düşünceyi günden güne ve küçük parçalar halinde beyninize işlerler. Bu sayede büyük bir farklılık olamadığı için sizin anlamanız da güçleşir. Bu eser süreci hızlandırarak daha iyi seçimler yapmanıza katkıda bulunur. İradenizin kontrol iplerini size bu manipülasyonu yapan kişiden alıp sizin ellerinize bırakır. Bu kişiler, bazen de anne babanız gibi hayatınızdan çıkaramayacağınız yakınlıkta bulunan insanlar olabilir. Böyle durumlarda da durumu nasıl tersine çevirip bu zorluktan kurtulabileceğinizi gösterir. Destek Yayınları Seni Yoran Her Şeyi Bırak - Duygusal Manipülasyondan Kurtulma ve Korunma Metotları yorum ve değerlendirmelerini inceleyerek deneyimli müşterilerin görüşlerini öğrenebilirsiniz.

Destek Yayınları Seni Yoran Her Şeyi Bırak Fiyatı

Destek Yayınları Seni Yoran Her Şeyi Bırak Fiyatı

Duygusal manipülasyon, her yerden gelebilse de genelde aile ilişkileri ve romantik ilişkilerde sizi bulur. Bu durumun en kötü tarafı da bu insanların size en yakın olanlar olduğundan içten içe bir şeyler sezseniz bile kabul etmek istemezsiniz. Onlara bunu konduramadığınız için tüm olanların sorumlusu olarak kendinizi belirler ve kendinizi suçlarsınız. Destek Yayınları Seni Yoran Her Şeyi Bırak - Duygusal Manipülasyondan Kurtulma ve Korunma Metotları satın alanlar, bu noktada daha bilinçli davranır ve kendine zarar verenlerden korunurlar. Kitap, size bu psikolojik işkenceyi yapan kişiyi bulurken önce kendinizi sevip sonrasında da kendinizi ön plana koyarak hareket etmeniz gerektiğini öğretir. Trendyol üzerinden araştırmak yaparak Destek Yayınları Seni Yoran Her Şeyi Bırak - Duygusal Manipülasyondan Kurtulma ve Korunma Metotları fiyatını öğrenebilir ve kolayca sipariş verebilirsiniz.