Destek Yayınları Şimdi Onlar Düşünsün B.yıldırım

56,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
72,16 TL
250 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
123,65 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Destek Yayınları Şimdi Onlar Düşünsün B.yıldırım

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MUTURA Satıcı Ünvanı: ŞEVKİ İLKER RAHMET İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7340343089
    Bu ürün MUTURA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ŞİMDİ ONLAR DÜŞÜNSÜN B.YILDIRIM

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Destek Yayınları Şimdi Onlar Düşünsün - Bircan Yıldırım

Gün içerisinde yaşadığınız yorgunluğu azaltmak ve kendinize vakit ayırmak için çeşitli etkinlikler yapabilirsiniz. Böylece ruhunuz daha dingin bir hale gelir ve kendinizi daha sakin ve mutlu hissedebilirsiniz. Bu aktivitelerden biri olan kitap okumak, kişisel gelişiminize katkı sağlar. Roman, masal, deneme ve fabl gibi pek çok kitap türü bulunur. Zevkinize ve ihtiyacınıza göre dilediğiniz kitabı rahatlıkla okuyabilirsiniz. Destek Yayınları Şimdi Onlar Düşünsün - Bircan Yıldırım tarafından yazılan ve büyük beğeni toplayan bir kitaptır. Bu kitap kişisel gelişiminize yön verdiği için müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Ayrıca, sade ve akıcı bir dile sahip olan bu kitabı her yaştan müşteri rahatlıkla okuyabilir. Siz de kişisel gelişiminize katkıda bulunmak isterseniz bu kitabı rahatlıkla okuyabilirsiniz.

  • Sade ve akıcı bir dile sahip
  • İdeal boyut
  • Kaliteli basım

Avantajlı Boyutu ile Şimdi Onlar Düşünsün

Avantajlı Boyutu ile Şimdi Onlar Düşünsün

İnsanlar küçük yaştan itibaren kişisel gelişimine katkıda bulunmak için farklı aktiviteler yapar. Böylece, özgüvenli ve mutlu kişilerin yetişmesine katkı sağlanır. Şimdi Onlar Düşünsün - Bircan Yıldırım kitabı sakin, mutlu ve huzurlu bir birey olmanıza katkıda bulunmayı amaçlar. Böylelikle, gerçek gücün içinizde olduğunu anlamanıza yardımcı olur. Ayrıca, 9786254415715 kodlu bu ürün özenle yazılmış bir eserdir. Kitabın içerisinde bulunan mühürlü kartlar T tekniği ile uyumludur. Ayrıca, ürün birinci sınıf hamur kalitesine sahiptir. Böylelikle, kaliteli kağıt yapısı sayesinde yazılar arka sayfada görünmez. Bu sayede sizin yazıları daha iyi ve konforlu bir şekilde okumanıza olanak tanır. Ayrıca, eğlenceli kitap tasarımı sayesinde oldukça ilgi çekici bir görünüme sahiptir. Basım dili Türkçe olan eser, akıcı ve sade anlatımı sayesinde kolay okuma olanağı sağlayabilir.

Uygun Fiyatı ile Şimdi Onlar Düşünsün

Uygun Fiyatı ile Şimdi Onlar Düşünsün

Okumak için bir kitap seçerken yazı tipi, puntosu gibi etkenlere dikkat edilir. Küçük ve bitişik yazılar kitabı normalden daha uzun sürede okumanıza neden olabilir. Bu durum ise zaman kaybı yaşamanıza neden olabilir. Şimdi Onlar Düşünsün kitabında yazı puntoları oldukça büyüktür. Bu sayede göz yormadan rahat bir okuma deneyimi sunar. Ayrıca, net ve temiz basımı sayesinde rahatlıkla okuyabilirsiniz. Normal boyuta sahip olan kitap çantanıza rahatlıkla sığabilir. Böylelikle istediğiniz her yere kitabı rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Destek Yayınları Şimdi Onlar Düşünsün - Bircan Yıldırım fiyatı, kitabın hamur kalitesine, basımına, sayfa sayısına ve ürünün boyutuna göre farklılık gösterir. Bircan Yıldırım tarafından yazılan bu ürün, tek kitap olarak satılır ve doğru şekilde kullandığınız sürece ürünü uzun seneler boyunca ilk günkü gibi kullanabilirsiniz.

Rahat Okuma Olanağıyla Şimdi Onlar Düşünsün

Rahat Okuma Olanağıyla Şimdi Onlar Düşünsün

Renkli ve şık kapak tasarımına sahip olan kitaplar sıklıkla tercih edilir. Bu kitap, ilgi çekici kapak tasarımı ve başlığı sayesinde büyük beğeni toplar. Ayrıca, ürün bilgi açısından oldukça zengindir. Kitap 272 sayfadan oluşur. Böylece, hızlı bir şekilde kitabı bitirebilirsiniz. Üründe baskı hataları yaşanmaması için tekrar okuma yapılır. Böylelikle, yazım hatası veya aynı sayfayı iki kere basma gibi problemler yaşanmaz. Akıcı bir dile sahip olan kitap okurken sıkılmanızı engeller. Böylelikle, size keyifli bir deneyim yaşatır. Destek Yayınları Şimdi Onlar Düşünsün - Bircan Yıldırım yorumları ve müşteri önerileri için Trendyol’dan detaylı bir şekilde incelemeler yapabilirsiniz. Bircan Bali tarafından yazılan bu kitabı daha önce okumuş kişilerin yaşadıkları deneyimleri ve kitap hakkındaki yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha detaylı bir bilgi edinebilirsiniz. Avantajlı fiyat seçenekleriyle ürüne sahip olabilir, dilerseniz sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.