Destek Yayınları Tapınak Şövalyeleri Ve Nöro-mesih

220 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
4. Ürüne %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
362,13 TL
200 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
362,33 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Destek Yayınları Tapınak Şövalyeleri Ve Nöro-mesih

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SOFRANO YAYINCILIK VE EĞİT.HİZM. Satıcı Ünvanı: UFUK YURDAKUL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2786897263800017 Vergi Kimlik Numarası: 9850176414
    Bu ürün SOFRANO YAYINCILIK VE EĞİT.HİZM. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1İslam dünyası 8. yüzyıldan 13. yüzyıla kadar tam manasıyla bir altın çağ yaşamıştır. İlim ve bilimde şartsız dünyaya hâkimdir. 13. yüzyıldan bu tarafaysa hem ilim hem de bilim alanında yetimdir. Bunun bir numaralı sebebi ezoterizm bataklığına sürüklenmiş bir kısım tarikat ve cemaatlerdir. Aklı vestiyere asan biatçılıktır. Bunların pek çoğu Yeni Dünya Düzeni ütopyasının kurucu babalarının arzu ettiği Tek Dünya Dini yani Panteist-Kabalist, Varlıkta Birlikçi, senkretik, Hz. Peygamber’siz bir İslam’a hizmet etmektedirler. Bazıları bunun farkında bile olmayabilir. İslam dünyası dahil, küresel anlamda gerek semavi, gerek felsefi dinler parayla gnostikleştirilmiştir. Din ve para siyasetin temel enstrümanlarıdır. Din-para-siyaset üçgeninde ilim, bi lim, teknoloji Tapınak Şövalyeleri Tarikatı’nın kutuplarının kontrolündedir. Her din ve inançtan insanlık sesli ve sessiz silahlarla mankurtlaştırılmaktadır. Artık her dinden her inançtan insanlar bir kurtarıcıyı, Mesih ve Mehdi’yi bekliyor. Ortada çok sayıda Mesih ve Mehdi dolaştığı için yakında her inanca uygun, uzaydan teknoloji marifetiyle, holografik Nöro-Mesih insanlığa görünecek. Bu çalışma ile Tapınak Şövalyeleri Tarikatı’ndan bugüne insanlığın nasıl dönüştürüldüğünü belgelerle göstermeye çalıştık. Elinizdeki kitabın satırlarında gezindikçe Kuran ve sahih hadisler dışında bir tarikat ve cemaat İslam’ının 13. yüzyıldan beri İslam’ın içini boşalttığını görecek, ah çekecek ve ağlayacaksınız... ?Tanıtım Metni1 Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Ramazan Kurtoğlu
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver