Destek Yayınları Uykusuz Anne Kalmasın

96,03 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Destek Yayınları Uykusuz Anne Kalmasın

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitapbulan İthal Kitap Satıcı Ünvanı: ARKADAŞ PAZARLAMA DAĞITIM İNŞAAT TAAHHÜT VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0079036277600042 Vergi Kimlik Numarası: 0790362776
    Bu ürün Kitapbulan İthal Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Her çocuk uyur... Uyku, yaşamsal bir ihtiyaçtır, özellikle de bebekler ve çocuklar için... En az beslenmek kadar ihmal edilmemesi, özenle üzerinde durulması gereken ve gelişimi destekleyen bir faktördür. Peki ama kendi kendine uykuya dalmayan bebekler uyumakta zorlandığında ne olur? Ya da anne ve babalar, çocuklarının uyku düzenini bir türlü kuramıyorlarsa, sorun nedir? İşte tam da bu noktada başlayan "Benim çocuğum neden uyumuyor?" feryatları, ebeveyn açısından ailevi bir kaosa dönüşür. "Her çocuk uyur, paniklemeyin" diyen pedagog Tansu Oskay’ın kaleme aldığı Uykusuz Anne Kalmasın–Ağlatmadan Uyku Eğitimi annelerin kâbusa dönüşen "Çocuğum uyumuyor!" kaygılarını pozitif ebeveynlik yaklaşımıyla kolayca gideriyor. Türkiye’de pedagoji alanındaki ilk ağlatmadan uyku eğitimi kitabı olan bu çalışma uyku sorununu esnek, keyifli ve kalıcı bir bilinçle çözüme kavuşturuyor. "Ağlatmadan Uyku Eğitimi" bir teknik değil. "Deneyelim bakalım sonucunu görelim" mantığıyla uygulanabilecek bir deneme-yanılma uygulaması da değil... Bir pozitif ebeveynlik yaklaşımı... Pozitif ebeveynlik yaklaşımı doğru algılandığında ve kararlılıkla uygulandığında uykusuzluk kâbusuyla birlikte daha pek çok sorunun da üstesinden gelmek mümkün...

Ürün Özellikleri

  • Yazar Tansu Oskay
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Destek Yayınları Uykusuz Anne Kalmasın - Tansu Oskay

Anne ve baba olmak, son derece zorlu bir süreçtir. Çocuk yetiştirme sürecinde dikkat edilmesi gereken çok fazla unsur vardır. Bazı ebeveynler, zorlandıkları anlarda bu konuda kendilerine yardımcı olacak birtakım yollar arar. Bu yollardan biri olarak uzman pedagoglar tarafından kaleme alınan kitaplardan yararlanılır. Çocuk eğitimi sırasında üzerinde durulması gereken konulardan biri de uyku eğitimidir. Uyku, her insan için oldukça önemli yaşamsal bir ihtiyaçtır. Bebekler ve çocukların da gelişimlerinin en önemli süreçlerindendir. Her bebeğin ihtiyaç duyduğu uyku süresi farklıdır. Doğru verilen uyku eğitimi, bebeklerin psikolojik gelişimini etkiler. Destek Yayınları Uykusuz Anne Kalmasın Tansu Oskay kitabı, anne ve babalara ebeveynlik konusunda ışık tutar nitelikte bir eserdir. Siz de bebeğinizin uykusunu düzenlemek amacıyla bu kitaptan yardım alabilirsiniz.

  • Çocuk psikolojisini öğrenmede yardımcı
  • Pozitif ebeveynlik
  • Doğru eğitim

Destek Yayınları Uykusuz Anne Kalmasın Kitabı Özellikleri

Destek Yayınları Uykusuz Anne Kalmasın Kitabı Özellikleri

Psikolojik Danışmanlık bölümünden mezun olan Tansu Oskay, pedagoji alanında pek çok çalışma yapar. Meslek hayatında yaşadığı tecrübeleri ve öğrendiği tecrübeleri ailelere aktarmak amacıyla kitaplar yazar. Anne ve babalara yardımcı olmak için kaleme aldığı Uykusuz Anne Kalmasın kitabı ile çocukları ağlatmadan uyutmanın yollarını ebeveynlere sunar. Uyku eğitimini bilimsel araştırmalarla destekleyerek kitabında detaylı bir şekilde anlatır. Her bebek, şüphesiz çok özeldir. Buna bağlı olarak her bebeğin uyku düzeni de farklıdır. Çocuklarına eğitim vermekte zorluk yaşayan anne babalar Uykusuz Anne Kalmasın Tansu Oskay kitabı sayesinde eğitim sırasında nasıl bir yol izlemeleri gerektiğini kolaylıkla öğrenir. Çocuğunuzu yetiştirirken aklınıza takılan soruları cevaplayan ve bilgi veren eğitici bir kitaptır. Her ebeveynin başucunda olması gereken eserler arasındadır. Daha bilinçli ebeveynler olmak için siz de çocuğunuzun gelişim süreçlerinde bu kitaptan faydalanabilirsiniz.

Destek Yayınları Uykusuz Anne Kalmasın Tansu Oskay Yorumları

Destek Yayınları Uykusuz Anne Kalmasın Tansu Oskay Yorumları

Bebek ve çocuk gelişimi konusunda uzman olan insanlar tarafından yazılan kitaplar, hem annelerin hem de babaların zorlu süreçleri daha kolay bir şekilde atlatmalarına olanak sağlar. Bebeklerin uyurken kendilerini güvende hissetmeleri, sağlıklı gelişim ve psikolojileri için oldukça önemlidir. Bunun için anne ve babaların sabırlı olması ve düzene ayak uydurmaları daha iyi bir sonuç alınmasını sağlar. Doğru eğitim, ebeveynler ve çocuk arasındaki ilişkinin de daha sağlıklı olmasına yardımcı olur. Çocuk eğitimi ile ilgili kitaplar, farklı bir bakış açısı kazanmanızı sağlar. Kişisel gelişim ve eğitim ile ilgili kitaplar alınırken dikkat edilen bazı unsurlar vardır. Bu unsurlardan biri önceden kitabı almış insanların yorumlarıdır. Anne ve babaların çocuklarını büyütürken en büyük yardımcılarından biri olan Destek Yayınları Uykusuz Anne Kalmasın Tansu Oskay yorumlarını inceleyerek ebeveynlerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.

Destek Yayınları Tansu Oskay Fiyatları

Destek Yayınları Tansu Oskay Fiyatları

Çocuk sahibi olmak ve onları doğru bir şekilde büyütebilmek, büyük bir sorumluluktur. Her insan, ebeveynlikten önce ya da sonra çocuklarının daha iyi yetişmesi ve gelişmesi için neler yapmaları gerektiğini öğrenmek ister. Bu konuda yazılan pek çok psikoloji ve kişisel gelişim kitapları vardır. Bu kitaplar; içeriğine, yazarının eğitim seviyesine, uzmanlığına ve kitabın sayfa sayısına göre farklı fiyatlar belirlenerek satışa sunulur. Kaliteli baskısı ile dikkat çeken Destek Yayınları Uykusuz Anne Kalmasın Tansu Oskay fiyatı farklı bütçeler dikkate alınarak uygun rakamlar dahilinde belirlenir. Siz de farkındalığınızı artırmak ve pozitif ebeveynlik anlayışını daha iyi kavrayabilmek için bu kitabı kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Kitap hakkında daha fazla bilgiye ve görseline kolaylıkla ulaşıp ürünün detaylarını inceleyebilirsiniz. Kolay ve hızlı alışveriş avantajları ile bu eseri güvenli bir şekilde Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.