Destek Yayınları Yaşam Terapisi

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
500 TL'ye 40 TL İndirim
Kurumsal Fatura
4 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
80 TL'ye %1 İndirim
Kurumsal Fatura
4. Ürüne 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
87,80 TL
4. Ürüne %25 İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Destek Yayınları Yaşam Terapisi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MUTURA Satıcı Ünvanı: ŞEVKİ İLKER RAHMET İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7340343089
    Bu ürün MUTURA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aradığını bulduğun yerdesin. O, diğerlerinde gördüğü iyiliğin, kötülüğün, güzelliğin, çirkinliğin, korkunun, sevginin, zenginliğin, fakirliğin bastırdığı bilincinin derinlerinden gelen kendi yansıması olduğunu anlamıştı. O, tüm yansımalarını sahiplenerek, kendisinin bu dünyada en iyi versiyonunu oluşturacağına dair söz vermişti. O, kendi bilincini dünyaya yansıttığını anlayıp, karanlık dünyasını aydınlatmayı seçmişti. O, giderek içinde daha da büyüyen yalnızlık hissinden ve dinmek bilmeyen sessiz çığlıklarından özgürleşmişti. O, bundan sonraki yaşamını, her şeyde Yaradan’ın aşkını hissederek, tutkuyla ve tereddüt etmeden istediği gibi yaşamaya adamıştı. O, kendisindeki kötülüğü, diğerindeki iyiliği kabul ederek içindeki savaşı durdurabileceğini anlamıştı. O, ışığına ve gölgesine sahip çıkabilecek kadar yürekliydi! O, öfkesinin öfkelendiği kişiden çok kendisine zarar verdiğini kavramıştı. O, önce içindeki sonra da tüm dünyadaki savaşı durduracağına inandığı bu kitaptaki bilgileri yaymaya kendisini adamıştı! Ve içimizden biri olan “O”, aslında hepimizin birer yansımasıydı! Bilinçsizce merak ettiği değil, bilinçli farkındalıkla olmak istediği kişiye dönüşme cesareti gösteren tüm yüreklere... (Tanıtım Bülteninden) Hamur Tipi : 2. Hamur Sayfa Sayısı : 208 Ebat : 14x21 İlk Baskı Yılı : 2017 Baskı Sayısı : 1. Basım Medya Cinsi : Ciltsiz

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Anonim
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Yaşam Terapisi - Bircan Yıldırım ile İlginç Bilgiler

Kişisel gelişim kitabı yazarı olan Bircan Yıldırım, en büyük amaçlarından biri olan; insanların iyileşmesi ve gerçek mutluluğu yakalayabilmelerine yardımcı olmayı kitaplarında hedefliyor. Denizli doğumlu olan yazar, lise eğitimine kadar Almanya’da öğrenim görmüş, daha sonra ise İzmir’de Buca lisesinden mezun olmuştur. Üniversitede Sosyoloji bölümü okuyan Bircan Yıldırım, mezun olduktan sonra felsefe grubu öğretmenliği yapmıştır. Uzun yıllar boyunca öğretmenlik yapan yazar, meditasyon ve nefes teknikleri ile kendini daha iyi ve şifalı bir hale getirmek için uğraşmıştır. Kendini her konuda geliştirip daha iyi bir versiyonuna sahip olmayı amaçlayan yazar, farklı şehirlerde değişik eğitimler alarak kendine daha fazla bilgi katmaya çalışmıştır. Bircan Yıldırım yaşam terapisi kitabı ile yazar, insanların bilinçli bir farkındalıkla olmak istediği kişiye dönmek için ihtiyacı olan cesareti okurlarına da vermeye çalışır.

  • Bilinçli Farkındalık
  • İçsel Mutluluk ve Kişisel Gelişim
  • Sevgiyle Güzelleşebilecek Dünya

Yaşam Terapisi Kitabı ile Bilinçli Farkındalık

Modern dünyada insanların koşuşturmasında maruz kaldığı stresin insanların kişisel gelişimine kötü bir şekilde etkisi vardır. Bilinçsizlikle insanların içerisine nüfuz etmiş stresin ortadan kalkması, bilinçli ve daha farkındalıklı bir hale gelmekle mümkündür. Okurların bilinçli ve farkındalık duygusuna sahip olması ile kendilerini daha mutlu ve iyi hale getirmek ise okurların kazanacağı bilinç ile mümkündür. Bircan Yıldırım’ın yaşam terapisi kitabı ise okurlarına bu bilinci kazandırmayı hedefler. İnsanların iyileşerek kendilerine ve çevrelerine daha sevgiyle yaklaşmasına ve mutlulukla kavuşturmaya çalışır. Yaşam terapisi ile yazar okurlarının olumlu yönde bilinçlerini arttırmayı, sevgilerini kendilerine ve etrafa karşı göstermeye yardımcı olur. Okurlarının içsel yolculuklarında kendilerini keşfederek bilinçli bir şekilde hayatlarına devam etmelerine, daha iyi bir enerjiye sahip olabileceklerini fark ettirmeyi sağlar.

Bircan Yıldırım Yaşam Terapisi Kitabının İçeriği

Yaşam terapisi içeriği, insanların etrafında gördüğü tüm iyiliği, kötülüğü, korkuyu, sevgiyi, mutluluğu, çirkinliği, zenginliği, güzelliği ve fakirliği aslında kendi bilinçlerinden gelen bir yansıma sonucu kabul ettiklerinden okurlara bahseder. İnsanların kendi içleri ile dünyayı gördüğünü ve bilinçsizliklerini dünyaya yansıttıklarını fark eden yazar, destek yayınları yaşam terapisi kitabında okurlarına bu farkındalığı katmaya çalışır. İnsanların içerisindeki karanlık dünyadan kopmasını, kendini bilinçlendirerek daha iyi bir versiyonuna kavuşturmaya yardımcı olur. Yaşam terapisi konusu, okurlarının içerisinde büyüyen yalnızlığı durdurup, kendilerine ve hayata karşı daha sevgi ve mutlulukla bakmalarını içerir. Yazar kitabında, hayata daha tutkuyla bakıp, diğer herkeste bulunan iyiliği kabul ederek kendini bilinçli ve mutlu kılmayı okurlarına yansıtmaya çalışır.

Kendine ve Dünyaya Karşı Daha Çok Sevgi Duymak

İnsanların dünyaya bakış açısını değiştirerek kendilerine ve çevrelerine daha çok sevgi duyması, insanların bilinçlenmesi ile mümkündür. Yaşam terapisi kitap yorumları ise okurların kendilerini daha farkındalıklı ve bilinçli hale geldiğinden sıkça söz eder. Bu sayede insanların kendilerine ve etrafına daha iyi ve pozitif olmalarına yardımcı olur. Okurların kişisel gelişimlerine olumlu yönde katkısı olan yaşam terapisi 9786065112129 dünyanın sevgiyle daha çok güzelleşeceğini anlatır. Yazar, insanların içerisindeki iyiliğin ve ışığın ortaya çıkmasının dünyadaki savaşı bile durdurubileceğinden bahsederek okurlarını aydınlatmaya çalışmıştır. İnsanların içerisinde öfkenin aslında en çok kendine zarar verdiğini anlatıp, bu kötülüğün durdurulmasını sağlamaya çalışmıştır. Yaşam terapisi okuyanlar, kendilerini daha iyi bir şekilde olmak istedikleri versiyona dönüştürmeleri için gereken cesarete daha bilinçli bir halde sahip olabilir. İnsanların aradığının aslında buldukları yerde olduğunu, kendi dünyalarını kendi farkındalıkları ile güzelleştirebileceğini anlatan kitap, 208 sayfa sayısına sahiptir. Bircan Yıldırım’ın en popüler kitaplarından biri olan yaşam terapisi, birbirinden farklı ve ilginç konularla okurlarının karşısına çıkıyor.