Destek Yayınları Sırlarımız Kadar Hastayız

295 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (30)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
217,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
226,69 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
239,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Destek Yayınları Sırlarımız Kadar Hastayız

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OKUL MODU Satıcı Ünvanı: İBRAHİMOĞULLARI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469132301200001 Vergi Kimlik Numarası: 4691323012
    Bu ürün OKUL MODU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hastalık, ruhumuzun çığlığından başka bir şey değildir, o halde neden ısrarla çareyi sadece bedende arıyoruz? * Bugün geleneksel tıp muhteşem görüntüleme teknikleriyle, kusursuz testleriyle ve olağanüstü teşhisleriyle işimizi çok kolaylaştırsa da, bedeni hâlâ bir makine gibi gördüğü için enerji bedenimizi yok sayar. Oysa bedenimiz duygusal, zihinsel ve ruhsal çatışmalarla bir bütündür. Bedensel bir hastalığın sadece bedenle ilgili olduğunu düşünmek hem hekimler hem de hastalar için eksik bir yaklaşımdır. Bedende oluşan bir hastalık ruhun ilgili bölümünde başlar, sonrasında bedene mesaj olarak iletilir. Bu mesaj görünür hale geldiğinde biz buna “hastalık” deriz. İlaçları reddetmek mümkün değildir, ancak enerji bedenin ilaçlardan çok daha etkili olduğu artık aşikârdır, üstelik enerji bedenin şifasından faydalanmak için bir bedel ödemeniz de gerekmez. Dr. Bülent Demircioğlu, Sırlarımız Kadar Hastayız kitabında enerji bedeninizi nasıl iyileştireceğinizi en sade ve pratik yoluyla anlatıyor. Resetting metoduyla ruhun çalışma prensibini, travmaların kodlarını, bunların yönetilmesini ve boşaltımını her hastalığı ele alarak açıklıyor, kendi kendinize iyileşmenin holistik yollarını aktarıyor.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Orhan Veli
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 301-350
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • İmzalı İmzasız
Geri Bildirim Ver

Destek Yayınları Sırlarımız Kadar Hastayız & Resetting Metoduyla Şifa Yolculuğu

Zihindeki duyguların, davranışların ve düşüncelerin bedenle bir bağlantısı vardır. Sinir sistemi sayesinde bedendeki istemsiz davranışlar, düşünceler ve duygular bedene aktarılır. Bunun için bedendeki rahatsızlıkları düşünce yoluyla tedavi etmek mümkündür. Bülent Demircioğlu Sırlarımız Kadar Hastayız kitabında ise bedensel bir rahatsızlığın sadece bedende olmadığını ifade eder. Geleneksel tıp alanında yer alan kusursuz testler sayesinde olağanüstü hastalıklar görüntülenir ve beden enerjiyi yok sayar. Oysa beden zihinsel çatışmalarla bir bütün halindedir. Bedensel bir hastalık sadece bedenle ilgili değildir. Bedende meydana gelen bir rahatsızlık zihnin bölümlerine iletilir. İletilen bu düşünce, hastalık olarak adlandırılır. Bu evrede belirlenen ilaçların daha etkili olduğu bilinir. İlaçların yanında bedenin şifasından da faydalanmak önemlidir. Bülent Demircioğlu kitabı, bedenin enerji ile nasıl iyileşeceği hakkında kişilere yardımcı olur.

  • Ruhsal çatışmalar
  • Zihni özgürleştirmek
  • Düşünce gücü

Cazip Destek Yayınları Sırlarımız Kadar Hastayız Fiyatı

Cazip Destek Yayınları Sırlarımız Kadar Hastayız Fiyatı

Gün içerisinde zihinde çok sayıda düşünce yer alır. Bu düşünceler iyi ya da kötü olabilir. Zihindeki o düşünceler iyi beslendiğinde fikirler bilinçaltına yerleşir ve davranışları etkiler. Bu yüzden zihinde ortaya çıkan düşüncelere dikkat edilmesi gerekir. Destek Yayınları Sırlarımız Kadar Hastayız & Resetting Metoduyla Şifa Yolculuğu kitabı bedeninizi nasıl iyileştireceğiniz konusunda sizlere pratik bilgiler verir. Ayrıca kitap, ruhun çalışma prensipleri hakkında da bilgileri okuyucuya aktarır. Destek Yayınları Sırlarımız Kadar Hastayız & Resetting Metoduyla Şifa Yolculuğu fiyatı uygun bir aralıkta sunulur. Farklı bütçelere hitap eden bu kitabın puanını, kampanyalarını inceleyebilirsiniz. Destek Yayınları Sırlarımız Kadar Hastayız & Resetting Metoduyla Şifa Yolculuğu kullananların paylaşımlarında kitapla ilgili detaylı bilgilerin paylaşıldığı görülebilir. Bu kitabı dönemsel kampanyalardan faydalanarak satın alabilirsiniz. İhtiyaç duyduğunuz zaman kitaplığınızdan alıp okuyabilirsiniz.

Destek Yayınları Sırlarımız Kadar Hastayız Yorumları

Destek Yayınları Sırlarımız Kadar Hastayız Yorumları

Bedende şifa denildiğinde akla ilaç gelir. Ancak bazı durumlarda ilaçlara ek olarak destekleyici yöntemlere de ihtiyaç duyulur. Bunun için zihin gücünün insan hayatı üzerindeki etkisi değerlendirilebilir. Yazar kitapta insanların zorluklar karşısındaki gücünden bahseder. Ayrıca kişilerin karşılaştıkları sorunlar ve rahatsızlıklar karşısında düşünce sistemlerine odaklanmanın önemine vurgu yapar. Kitap, tedavi yöntemlerini okuyucuya açık ve anlaşılır bir şekilde aktarır. Bunun yanı sıra yazar okuyucunun mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olması için gereken adımları farklı bir bakış açısıyla detaylı biçimde açıklar. Destek Yayınları Sırlarımız Kadar Hastayız & Resetting Metoduyla Şifa Yolculuğu yorumlarına göz atarak ürün hakkında merak ettiğiniz bilgilere sahip olabilirsiniz. Düşünce tedavisinin önemine yer verilen bu kitapta hayatınızın kontrolünü elinizde tutabileceğinize ve yeni başlangıçlar yapabileceğinize dair bilgiler bulunur.

Açıklayıcı Destek Yayınları Sırlarımız Kadar Hastayız Eseri

Açıklayıcı Destek Yayınları Sırlarımız Kadar Hastayız Eseri

Kişilerin psikolojik durumu kendisi ve çevresiyle olan ilişkilerinin yanı sıra fiziksel sağlığıyla da alakalıdır. Zihinde sıkışan tüm düşünceler beden tarafından ortaya çıkar. Çözüm bulunamayan durumlar zihne ve ruha mesaj gönderir. Sağlıklı bir bedene sahip olmak için günlük hayatta karşılaşılan olumsuz düşünceler ve davranışlar karşısında pozitif düşünce tekniklerini kullanmak gerekir. Kişiler hayatta karşılaştıkları zorlukları çözmek için zihinlerindeki düşüncelere odaklanabilir. Destek Yayınları Sırlarımız Kadar Hastayız & Resetting Metoduyla Şifa Yolculuğu satın alarak yaşadığınız olumsuz düşüncelerden arınabilirsiniz. Kitap zihin gücüyle hayatın değişmesinin mümkün olduğunu açıklar. Sırlarımız Kadar Hastayız kitabı düşüncenin hastalık aşamasında ne kadar önemli olduğuna vurgu yapar. Bunun yanı sıra yazar hayatında yaşadığı olumlu tecrübelerle örnekler vererek kişilere farklı bir pencere açar. Çeşitli konulara karşı hislerin düşünce gücüyle değiştirilebileceğine yer veren bu kitabı gönül rahatlığıyla Trendyol’dan satın alabilirsiniz.