Genel Markalar Karınca Yemi 2'li X 3 Adet Kzmprt (karınca Ilacı)

384,56 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Karınca Yemi 2'li X 3 Adet Kzmprt (karınca Ilacı)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bilmar market Satıcı Ünvanı: HÜMEYRA BİLGİ ŞİŞMANOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1175269957200001 Vergi Kimlik Numarası: 8140501376
    Bu ürün bilmar market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Detan Karınca Yemi 2'li x 3 Adet KZMPRTBir türlü yok edemediğiniz akıllı karıncalar Detan Karınca Yemi karşısında çaresiz kalıyor! Evinizde karıncaların saklandığını düşündüğünüz yerlere yerleştirin ve sonucu bekleyin. Karıncalarla mücadelede üstün formülü, küçük yapısı ve pratik kullanımı ile Detan Karınca Yemi size yeter.Detan Karınca Yemi güçlü etkisiyle karıncalara karşı etkin bir koruma sağlar.Detan Karınca Yemi temiz, pratik ve güvenli bir üründür.Plastik koruyucu sayesinde etrafa yayılmaz, bulaşmaz.Küçük yapısıyla kullanımı oldukça pratiktir, evde köşelerde kolayca gizlenebilir.Bir tablette iki istasyon bulundurarak çözümü güçlendirir.
Geri Bildirim Ver