Detay Yayıncılık Turizm 4.0 Kavramlar Ve Uygulamalar / Hülya Kurgun - Osman Avşar Kurgun

130 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
165 TL'ye %1 İndirim
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Detay Yayıncılık Turizm 4.0 Kavramlar Ve Uygulamalar / Hülya Kurgun - Osman Avşar Kurgun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Barış Kitabevi Satıcı Ünvanı: A BARIŞ KİTAP BASIN YAYIN DAĞITIM PAZARLAMA VE TURİZM LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0142008244400010 Vergi Kimlik Numarası: 1420082444
    Bu ürün Barış Kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yayınevi Detay Yayıncılık Yazar Hülya Kurgun & Osman Avşar Kurgun Barkod 9786052541777 Baskı Sayısı 1.Baskı Sayfa Sayısı 244 Cilt Durumu Ciltsiz Ekosistem kavramının gelişmesi tüm sektörleri olduğu gibi turizm sektörünü de derinden etkilemeye devam etmektedir. Akıllı dijital sistemlerin desteği ile yaratıcı yıkım kapsamında değerlendirilebilecek bu gelişme günümüzde akıllı turizm ekosistemi olarak yapılanmış görünmektedir. Otonom şehirlerden gerçek zamanlı veri analizine uzanan bir olanaklar yelpazesi akıllı turizm ekosisteminde başarılı olmak isteyen turizm işletmeleri için birçok fırsat sunmakta beraberinde ise birçok tehlike de içermektedir. Transhümanizm gibi akımlar ya da gömülü teknolojide yaşanan gelişmeler gibi birçok değişken akıllı turizm ekosisteminde yeni iş modellerinin yaratılmasını da zorunlu hale getirmiştir. Sözü edilen nedenlerle turizm işletmelerinin bu süreçte dijital dönüşümlerini akıllı turizm ekosisteminde yer alan paydaşlarla karşılıklı faydaya dayanan bir yaklaşımla gerçekleştirmeleri büyük önem taşımaktadır. Bu ürün NetArt Medya entegrasyon paketleri ile listelenmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf Mesleki Hazırlık
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Hülya Kurgun
Geri Bildirim Ver