Dex Açlık Oyunları - 1 Suzanne Collins - Suzanne Collins

240,80 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
243,10 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
296,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Dex Açlık Oyunları - 1 Suzanne Collins - Suzanne Collins

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Doğan Yayınları Satıcı Ünvanı: DOĞAN YAYINLARI YAYINCILIK VE YAPIMCILIK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0621008048000010 Vergi Kimlik Numarası: 6210080480
    Bu ürün Doğan Yayınları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Açlık Oyunları - 1 Suzanne Collins - Suzanne Collins

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Suzanne Collins
  • Roman Türü Aşk-Romantik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 451-500
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • İmzalı İmzasız
Geri Bildirim Ver

Dex Kitap 9786050929997 Açlık Oyunları - 1 Suzanne Collins

Dex Kitap Suzanne Collins Açlık Oyunları 1 eseri, Imdb sıralamasında oldukça yüksek bir seviye elde eden filmin ilham kaynağıdır. Roman türünde kaleme alınan eser, Türkçe’ye çevrilerek okurlara sunulur. Aşk ve macerayı bir arada sunan eser, insanlığın doyumsuz davranışlarının nelere etkileyeceğini ve zaman içinde oluşan kıtlıkları etkileyici şekilde konu edinir. Bilim kurgu ve fantastik detaylarıyla da öne çıkan Dex Kitap Suzanne Collins Açlık Oyunları, sürükleyici eserlerden hoşlanan tüm okurlara hitap eder.

  • Yazar: Suzanne Collins
  • Yayınevi: Dex Kitap
  • Sayfa Sayısı: 420

Dex Kitap Açlık Oyunları 1’in Konusu Nedir?

Dex Kitap Açlık Oyunları 1’in Konusu Nedir?

Kıtlık ve insanlar arası kast sisteminin ileri seviyesini konu edinen Dex Kitap Açlık Oyunları Serisi, okurlara farkındalık oluşturacak keskin detaylara sahiptir. Zengin insanların fakirleri nasıl aşağıladığı ve açlıkla terbiye ettiğini konu alan eser, fantastik savaş detaylarıyla öne çıkar. Toplamda 12 farklı mıntıkaya ayrılan maden bölgesi, insanların sefalet içerisinde yaşadığı acı dolu kasabalardır. İnsanların bölgeden çıkmasına izin vermeyen askerler, maden işçileri arasındaki gençleri her yıl bir kura sistemine sokar. Tüm mıntıkalardan seçilen kız ve erkek adaylar, hazırlanan dev platoda savaşmak üzere bir araya getirilir. Dex Kitap Suzanne Collins Açlık Oyunları 1 kitabında, seçilen adaylardan sadece 1 kişi kalana kadar herkesin birbirini öldürmesi sağlanır. Capitol tarafından sürdürülen diktatör yönetimle insanların yaşadıkları olaylar, Katniss Everdeen’in bakış açısıyla kitapta ele alınır.

Dex Kitap Açlık Oyunları 1’in Yazarı Kimdir?

Amerikalı yazar Suzanne Collins, Açlık Oyunları ve daha birçok eserin sahibidir. Amerikalı olan yazar, televizyon için sayısız senaryo hazırlarken filmlere konu olan macera dolu romanları da kaleme alır. Dex Kitap Açlık Oyunları serisinin ilk kitabını 2008 yılında kaleme alan yazar, 2009 yılında serinin ikinci kitabı olan “Ateşi Yakalamak” ve 2010 yılında “Alaycı Kuş” adlı eserleri hazırlamıştır. Senaryolarında ve romanlarında fantastik detayları gerçekçi şekilde ele alan ünlü senarist, Açlık Oyunları 1 eseriyle dünya genelinde ün sahibi olmuştur. Özellike fantazi, bilim kurgu ve çocuk edebiyatı üzerine eserler hazırlayan Suzanne Collins, eserlerinin film hâline dönüştürülmesinde büyük emek sahibidir. Dex Kitap Suzanne Collins Açlık Oyunları eserinin içerisinde ele alınan dram ve gerilim sahneleri, gerçekçi betimlemelerle okura aktarılır.

Dex Kitap Açlık Oyunları 1 Kimlere Hitap Eder?

Dex Kitap Suzanne Collins Açlık Oyunları 1 eseri, macera ve bilim kurgu eserlerinden hoşlanan okurlara hitap eder. Geniş ve kapsamlı bir seri olan Açlık Oyunları romanı, dünya genelinde tanınan sayılı eserlerden bir tanesidir. Normal karton kapaklı olarak tasarlanan Dex Kitap Suzanne Collins Açlık Oyunları 1 kitabı, Alaycı Kuş ve Ateşi Yakalamak kitaplarıyla seriyi tamamlar. Özellikle heyecan dolu ve fantastik konuları ele alan sürükleyici eserlere yoğunlaşmak isteyenler için ideal bir çalışmadır. Serinin çıkış noktası ve ilk kitabı Dex Kitap tarafından basılarak okurlara sunulur. Üzerinde Alaycı Kuş amblemi bulunan kapak tasarımı, eserin teması ve konusu hakkında derin bilgiler saklar. Capitole karşı başlatılan büyük isyanın kahramanı olan Katniss Everdeen’in macera dolu serüvenleri, eserde tüm gerçekliğiyle öne çıkar. Dex Kitap Suzanne Collins Açlık Oyunları 1 yorumlarını inceleyerek kitabı satın alan kişilerin yaptığı tüm değerlendirmeler hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Trendyol üzerinden kullanıcılara sunulan hızlı ve güvenli ödeme yöntemlerini inceledikten sonra, ürünü sepetinize ekleyerek uygun fiyatlarla hemen sipariş oluşturabilirsiniz.