DEXTEL 360º Gerçek Hd Wifi Kablosuz 3 Antenli Ip Bebek Ve Güvenlik Kamerası

959 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

DEXTEL 360º Gerçek Hd Wifi Kablosuz 3 Antenli Ip Bebek Ve Güvenlik Kamerası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ErKaPro Satıcı Ünvanı: NİHAN EREN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0720442589
    Bu ürün ErKaPro tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Full HD 720P 12 Ledli Kablosuz IP Bebek Kamerası Wireless Kamera Hareket Sensörlü İki Yönlü Görüntülü ve Sesli Görüşme Gece Görüşlü Hafıza Kartı Girişli MARKALI SABİT IP GEREKTİRMEZ İSTER CEPTEN - İSTER PC"
  • DEN İZLE VE KAYIT ET APPLE STORE VE GOOGLE PLAY UYGULAMASI MEVCUTTUR İnternetin Olduğu Her Yerden Kurmuş Olduğunuz Bu İp Kameraya Bağlanıp İzleyip Dinleyebileceğiniz Gibi, Kamerayı Bulunduğunuz Yerden 360 Derece Döndürerek Tüm Açılardan Tam Bir Kontrol Sağlayabilirsiniz. Kameranın Bulunduğu Ortamdaki Sesleri de Yine Canlı Canlı Duyup, Dilerseniz Sesinizi Kameranın Bulunduğu Ortama da Aktarabiliyorsunuz. Tam Bir Profesyonel İşi !! Online olarak internet ortamında ses ve görüntü transferi Dikey ,yatay ,çapraz hareket imkanıyla istediğiniz yönde hareket ettirebilir görüntü alabilirsiniz Bilgisayar gerekmeksizin modeminize bağlayabileceğiniz bu kamera ile dünyanın her yerinden görüntü ve ses takibi yapabilirsiniz. Çift yönlü ses aktarım özelliği ile dünyanın her yerinden isterseniz karşılıklı görüşme bile yapabilir veya bulunduğu mekana kendi sesinizi aktarabilirsiniz ! Harekete duyarlı sensörleri sayesinde adresinize veya mobil telefonunuza mesaj olarak görüntü alabilme imkanı Online kayıt desteği
  • internet üzerinden dünyanın her yerinde sesli görüntülü kayıt imkanı Otomatik hareket özelliği
  • her yöne otomatik gezinme sağlar Yerel ağ üzerinden direk takip imkanı (internet bağlantısına ihtiyaç duymadan) Hareketin hızını manuel olarak ayarlayabilme imkanı Sahip olduğu sabit DDNS adresi sayesinde Dinamik veya Statik ip ile sorunsuz çalışmaktadır. MPeg4 formatında kayıt etme, media player dan bile izleyebilirsiniz Web sitesi üzerinden görüntü yayını yapabilir, kameraya giriş yapılmadan anlık fotoğraf çekilebilir. Değiştirilebilir Lens sayesinde ister geniş açı ister zoom lens kullanılabilir WinMe,Win2000,WinXP,Vista,Windows 7, desteği Gece görüşü ile 8-12m "
  • ye kadar net görüntü Kendi ara yüz programı ile birçok farklı kamera takibi veya gelişmiş ara yüzler ile dilediğiniz sayıda ip kamera takibi. Mobil telefonunuzla online takip ve bilgilendirme özelliği

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

DEXTEL Dex11 360º Gerçek HD Wi-Fi Kablosuz 3 Antenli Ip Bebek ve Güvenlik Kamerası

Dextel 360º HD Wi-Fi kablosuz IP bebek ve güvenlik kamerası, gelişmiş birçok özelliği ve kolay kurulumuyla öne çıkar. Bir güvenlik kamerasından beklenen tüm işlevleri yerine getirmek üzere tasarlanır. Yeterli düzeyde görüntü netliği sunması sayesinde şüpheli durumları rahatlıkla tespit etmenizi sağlar. Kablosuz olmasıyla kullanım kolaylığı sunan ürün, güvenliğe ihtiyaç duyduğunuz ortamlarda içinizin rahat etmesine yardımcı olur. Güvenlik için gereken tüm özelliklere sahiptir. Dextel 360º HD Wi-Fi kablosuz IP bebek ve güvenlik kamerası, gelişmiş özellikleriyle dışarıdayken bile evinizi veya iş yerinizi kontrol altında tutmanızı sağlar.

  • Sabit DDNS adresi sayesinde hem dinamik hem statik IP ile çalışma özelliği
  • Hareket sensörü, net gece görüşü, iki yönlü görüntülü ve sesli görüşme imkânı
  • WinMe, Win2000, WinXP, Vista ve Windows 7 destekli

DEXTEL 360º HD Bebek ve Güvenlik Kamerasının Özellikleri

DEXTEL 360º HD Bebek ve Güvenlik Kamerasının Özellikleri

Dextel 360º HD Wi-Fi kablosuz IP bebek ve güvenlik kamerası; hareket sensörü, iki yönlü görüntülü ve sesli görüşme, gece görüşü özelliklerine sahiptir. Ürünün hafıza kartı girişi ve değiştirilebilir lens özelliği de bulunur. IP kamera, internet bağlantısı olan her yerde sabit ve geniş açılı izleme olanağı sunar. Herhangi bir aracı bilgisayar olmadan doğrudan modeme bağlanarak kullanılabilir. Ürünü 360 derece döndürerek panoramik bir görüş elde etmek mümkündür. Gece görüşü, 8-12 metreye kadar net görüntüler sunar. Dextel 360º HD Wi-Fi kablosuz IP bebek ve güvenlik kamerasının online kayıt imkânı sayesinde görüntüyü doğrudan adresinize veya cep telefonunuza iletebilirsiniz. WinMe, Win2000, WinXP, Vista ve Windows 7 destekli olan ürünle MPeg4 kayıtlar yapılabilir. Ürünün Apple Store ve Google Play uygulamaları da mevcuttur.

DEXTEL Wi-Fi Kablosuz IP Bebek ve Güvenlik Kamerası Ne İşe Yarar?

DEXTEL Wi-Fi Kablosuz IP Bebek ve Güvenlik Kamerası Ne İşe Yarar?

Dextel 360º Gerçek HD Wi-Fi kablosuz 3 antenli güvenlik kamerası, uzaktayken bile ilgili ortamlarda tam hâkimiyet sağlanmak amacıyla kullanılır. Ev, ofis, dükkân, bebek odası ve daha birçok ortamın uzaktan gözlenmesine imkân tanır. Görüntülerin kaydedilerek daha sonra izlenebilmesini sağlayan bu ürün sayesinde geriye dönük takip de yapılabilir. Kamera görüntülerini ister bilgisayardan isterseniz de cep telefonundan takip edebilirsiniz. Bu ürün, nerede olursanız olun güvenlik endişelerinizin dinmesini sağlar. Bulunduğu odadaki her yeri uzaktan seyretme olanağı veren kamerayla anlık fotoğraflar çekmek de mümkündür. İsterseniz kaydettiğiniz kamera görüntülerini web sitesi üzerinden yayınlayabilirsiniz. Bu ürün, fotoğraf çekme ve alan kontrolü imkânının yanı sıra görüntülü görüşme yapma fırsatı da sunar. İki yönlü ses aktarımı sayesinde istediğiniz lokasyondaki kişiyle görüşmeniz mümkündür.

DEXTEL HD 3 Antenli IP Bebek ve Güvenlik Kamerası Kimler İçindir?

DEXTEL HD 3 Antenli IP Bebek ve Güvenlik Kamerası Kimler İçindir?

Dextel 360º gerçek HD Wi-Fi kablosuz 3 antenli güvenlik kamerası, yaşam alanları veya sevdikleriyle ilgili çeşitli endişeleri bulunan herkes için uygundur. Güvenlik açığı bulunan alanlarda tam emniyet sağlamak için oldukça kullanışlıdır. Ürün; görüntü netliği, kayıt özelliği, cep telefonu veya bilgisayar üzerinden takip olanağıyla güvenlik konusundaki endişelerinizi giderir. Özellikle çocuğunun güvenliğinden tam olarak emin olmak isteyen ebeveynler, bu ürünü tercih edebilir. Dextel 360º HD Wi-Fi güvenlik kamerası, dışarıda çalışırken veya evde başka işlerle ilgilenirken bir taraftan da çocuğunun durumundan haberdar olmak isteyenler için kurtarıcı bir üründür. Bebek güvenliğinin yanı sıra akla gelebilecek her türlü gözetim ihtiyacında kullanılabilir. İnternet bağlantısı gerektirmeden yerel ağ vasıtasıyla da takip edilebilir. Dextel 360º gerçek HD Wi-Fi kablosuz 3 antenli güvenlik kamerası yorumları, ürünün kullanım alanları ve kalitesi hakkında daha detaylı bilgiler içerir. Siz de tüm yaşam alanlarınızı kontrol altında tutmak için bu ürünü Trendyol'dan sadece birkaç dakikada satın alabilirsiniz.