Diadermine Lıft+ Nutrıtıve gece Bakım Kremi 50 ml

Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Diadermine Lıft+ Nutrıtıve gece Bakım Kremi 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKÇA CENTER Satıcı Ünvanı: MEHMET EMRE AKÇA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0180708649
    Bu ürün AKÇA CENTER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Skinplex kolajen destekleyici teknoloji, cide sıkışaltırıcı kırışıklık karşıtı etki sağlarken, Dermo-Lipidler, cildin yenilenmesi için en ideal zaman olan gece boyunca cildi derinlemesine besler.
Geri Bildirim Ver

Diadermine Lift+ Nutritive Gece Bakım Kremi 50ml

1904 yılında kurulan Diadermine, Henkel grubuna ait bir dermokozmetik markasıdır. Firma, her yaş için yüz bakım ürünleri ve vücut için çeşitli malzemeler tasarlar. Günümüzde Diadermine'nin felsefesi, hala köklerini yansıtır. Önde gelen dermatolojik araştırmalara dayalı olarak tasarlanmış yüksek kalitede ürünleri mevcuttur. Marka, herkesin karşılayabileceği fiyatlarla dermatolojik yaşlanma karşıtı bakım malzemesi sunmaya kendini adar. Diadermine dermatologları, yeni nesil bilimsel çalışmalara bağlı olarak yenilikçi formüller geliştirir ve yaşlanma karşıtı çözümlerle cilt sorunlarını giderir. Diadermine Lift gece kremi ürünleri, ECARF tarafından onaylanır, bu nedenle tüm cilt tipleri için tavsiye edilir. Diadermine Lift+ Nutritive gece bakım kremi 50 ml ürün özellikleri ise oldukça dikkat çekicidir.

  • Sıkı ve nemli bir cilt
  • Güçlü bir kolajen aktivatörü
  • Zengin ve etkili içerik

İlgi Çekici Diadermine Gece Kremi Özellikleri

İlgi Çekici Diadermine Gece Kremi Özellikleri

Diadermine Lift+Nutritive gece kremi 50 ml, kuru ciltlere ve bazı yaşlanma belirtilerine çözüm sunan ideal bir üründür. Cildinizde zamanla derin kırışıklıklara dönüşen ince çizgilerin yer alması normaldir. Aynı zamanda cildinizin zamanla sıkılığını kaybetmesi ve yorgunluk belirtilerinin öne çıkması doğaldır. Bununla birlikte bu etkileri yavaşlatmak Diadermine Lift Kırışıklık kremi ile mümkündür. Yaşlanma belirtilerini önlemeye ya da azaltmaya yardımcı olan bu ürün; sadece kadınlar için değil, erkekler için de vazgeçilmez hale gelir. Diadermine gece kremi, cildinizi kusursuz şekilde besleyerek ışıltılı ve canlı bir görünüm kazanmasını sağlar. Yenilikçi Skinplex teknolojisini içeren formül; cildinizde oluşabilecek dehidrasyon, kırışıklık ve ince çizgiler konusunda size destek olur. Bu mucizevi ürün içerisinde yer alan Hyaluron ve Pro-Kolajen bileşenleri de cildinizde yer alan ince çizgileri ve kırışıklıkları azalır.

Diadermine Gece Bakım Kremi ile Canlı Bir Cilt

Diadermine Gece Bakım Kremi ile Canlı Bir Cilt

Zamanla cildin kolajen üretimi azalır ve cilt yapısı değişir. Ek olarak günlük stres ve yorgunluk donuk bir cildin oluşmasına neden olur. Diadermine gece bakım kremi, yoğun bir epidermisi yeniden oluşturmak için kolajen liflerinin üretimini ve birbirine bağlanmasını destekleyerek cildin gençleşmesini sağlar. Bu şekilde cilt, gözle görülür şekilde sıkı ve dolgun bir etkiye sahip olur. Öte yandan bu krem, cildin doğal nem seviyesini korumak için besleyici ve nemlendirici bileşenlerle zenginleştirilir. Cilt, artan nemi sayesinde sağlıklı bir görünüme kavuştuğundan yaşlanma belirtileri azalır. Bunun yanında Firming Aktivite & Derin Gençleştirme Skinplex teknolojisi, sıkılaştırıcı ve kırışık önleyici etki sunarken Dermo-Lipidler etkisi uyku sırasında cildinizi derinlemesine besler. İhtiyacınız olan etkili uygulama için ideal zaman ise gecedir. Diadermine gece kremi yorumlarını okuyarak ürün seçiminde fikir sahibi olabilirsiniz.

İdeal Diadermine Gece Bakım Kremi Kullanımı ve Fiyatları

İdeal Diadermine Gece Bakım Kremi Kullanımı ve Fiyatları

Skinplex kolajen teknolojisi, gelişmiş bir kaldırma mekanizmasıdır. Cildin kolajen liflerinin üretimini artırır ve güçlü bir kolajen dokusunu yeniden oluşturmak için onları uygun şekilde birbirine bağlar. Skinplex teknolojisi, bir kolajen iyileştiricidir. Cildin daha sıkı hale gelmesi için cildin kendi kolajen lif üretimini ve güçlü, yoğun bir ağ içinde organizasyonunu uyarır. Diadermine Lift gece kremi kullananlar; ürünün besleyici, nemlendirici ve gençleştirici özelliklerinden çok memnun olduklarını belirtir. Diadermine gece kremi nasıl kullanılır sorusunun cevabı ise oldukça basittir. Krem formunda olan bu ürünün uygulama zamanı gece yatmadan öncedir. Kremi temiz, kuru cildinize dairesel hareketlerle sürerek uygulayabilirsiniz. Trendyol’da Diadermine Lift+ Nutritive gece bakım kremi 50 ml fiyatlarını ve özelliklerini görebilir, markanın diğer ürünlerini de bulabilirsiniz. Dilediğiniz zaman saniyeler içerisinde sipariş işlemlerini gerçekleştirebilir ve ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.