DIAMOND HAIR Fön Öncesi Düzleştirici Sprey 100ml

29 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

DIAMOND HAIR Fön Öncesi Düzleştirici Sprey 100ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dc Diamond Kozmetik Satıcı Ünvanı: DC DİAMOND KOZMETİK PAZARLAMA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0272083575200001 Vergi Kimlik Numarası: 2720835752
    Bu ürün Dc Diamond Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Saçınızın her teline bakım sunan Diamond Hair Straight fön spreyi, düz parlak ve ipeksi saç elde etmenizi sağlar. Kabarma ve elektriklenmeyi önler. Dalgalı ve kabarık saçları kontrol altına alır. Saçta ağırlık yapmaz, nem dengesini korur ve hacim sağlar.İçeriğindeki aktif maddeler sayesinde saçınızın daha parlak, canlı görünmesini sağlayarak aynı zamanda daha kolay bir şekilde düz saçlara kavuşmanıza yardımcı olacaktır. Diamond Hair Straight Nemli veya ıslak saçınıza püskürterek uygulayınız (kuru saça uygulamayınız). Saçınızın kıvırcıklığına, uzunluğuna göre yeterli miktarda püskürtünüz. Ürünü eşit şekilde yayabilmek için saçınızı tarayınız ve fön çekerek kurutunuz. Dilerseniz 1. günün sonunda saç düzleştiriciniz ile ufak dokunuşlar yaparak saçınızı düzeltebilirsiniz.Kozmetik ürünlerinde ambalajı açılan ürünlerin iadesi alınmamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Etki Sabit Tutma
  • Tutuculuk / Sertlik Hafif
Geri Bildirim Ver