DIAMOND HAIR Saç Bakım Seti 3 Adet Fırsat Paketi

507 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

DIAMOND HAIR Saç Bakım Seti 3 Adet Fırsat Paketi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dc Diamond Kozmetik Satıcı Ünvanı: DC DİAMOND KOZMETİK PAZARLAMA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0272083575200001 Vergi Kimlik Numarası: 2720835752
    Bu ürün Dc Diamond Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Diamond Hair keratin serum ve saç bakım yağı hızlı saç uzaması ve yeni saç oluşumuna yardımcı oluyor. Ayda 5 kata kadar daha hızlı saç uzatmanıza katkı sağlıyor. Dökülme karşıtı ve onarıcı formülü sayesinde parlak, hızlı uzayan, canlı saçlar. İşlem gören ve dış etkenlerden ötürü yaşanan yanma ve yıpranmaları onarmasının yanı sıra güneş görmeyen ve az hava alan saçlar için de etkili bakım yaparak saçlarınızı kökten uca besliyor. Setin içerisinde bulunan ozon şampuan ise saç köklerinize oksijen pompalıyor. Ozon ve doğal bakım yağının etkisiyle ipeksi, hacimli, uzun ve güçlü saçlar elde etmenizi sağlıyor.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver