Diamonds Silver (MOR) Şampuan Tuzsuz 1000 ml

85 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
3 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
99,90 TL
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Diamonds Silver (MOR) Şampuan Tuzsuz 1000 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CYK Güzellik Salonu Satıcı Ünvanı: CYK GÜZELLİK SALONLARI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0216134776000001 Vergi Kimlik Numarası: 2161347760
    Bu ürün CYK Güzellik Salonu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • •Diamond's Tuzsuz Silver (mor) Şampuan 1.Saç rengindeki turunculaşmayı engelliyor Her şeyden önce mor şampuanın içerisinde, diğer şampuanlardan farklı olarak mor pigmentler bulunuyor. Saçlarını normal şampuanla yıkadığında beyaz köpükler çıkarken, mor şampuanla yıkadığında açık mor renkte köpük ortaya çıkar. Bunun nedeni de içerisindeki bu mor pigmentler. 2.Rengi açılan kumral ve gri saçlar da kullanabiliyor Mor şampuanı yalnızca sarı saç renkleri değil, gri ve beyaz saçlar, rengi açılan kumral saç renkleri de kullanabiliyor. Yani kumral veya açık kahve saç renginden daha açık tonlara geçiş yaptıysan ya da saç rengin üzerine açık tonda röfle, ombre, balyaj gibi işlemler yapıldıysa da mor şampuanı kullanabilirsin. Hatta artık saçlarını boyamak yerine gri veya beyaz haline bırakmayı tercih ediyorsan da mor şampuan kullanabilirsin. 3.UV filtresi ile solmalara engel oluyor Güneşin zararı UV ışınları cildimize olduğu gibi saçlarımıza da zarar veriyor. Özellikle saçlarında boya olduğunda saç renginin çabucak solmasına, renginin parlak görünmemesine neden olabiliyor. Ancak içerisinde UV filtresi bulunan mor şampuanlar ile saç renginin güneşin zararlı ışınlarından zarar görmesine engel olabilirsin. 4.Saça bakım yapıyor Mor şampuanların bazıları aynı zamanda saçı besliyor. İçerikleri sayesinde bir yandan saç renginin kusursuzlaşmasını sağlarken bir yandan da saçlarının çok sağlıklı bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. Yani mor şampuan, saçlarının parlak olmasını sağlarken sarı saç renginin daha da belirgin olmasına destek oluyor. 5.Hayallerimizdeki sarı saça ulaşmayı sağlıyor Normalde saçlarımızı sarıya boyamadan önce aklımızda soru işaretleri oluyor. Ya istediğim gibi olmazsa, ya hayalini kurduğum gibi küllü yansımalara sahip olmazsa soruları aklımızı kurcalıyor… Ancak artık öyle bir sorunumuz yok çünkü mor şampuanlar saçlarımızda istenmeyen sıcak yansımalar olsa da bu duruma çözüm olabiliyor. Hatta ilk kullanımdan itibaren etki eden mor şampuanlar sayesinde saç rengimiz çabucak güzelleşmeye başlıyor. E bize de hayalimizdeki sarı saç rengine ulaşmanın tadını çıkartmak kalıyor.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Vegan
  • Özellik Sülfatsız
  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • İçerik Biotin
  • Hacim 1000+ ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver