Dieci Dıecı Macademia Yağlı Besleyici Ve Parlaklık Veren Saç Bakım Serum

289,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Dieci Dıecı Macademia Yağlı Besleyici Ve Parlaklık Veren Saç Bakım Serum

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Doru Kozmetik Satıcı Ünvanı: REYHAN UYGUNOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8980164005
    Bu ürün Doru Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dieci Macademia Saç Bakım Serum Dieci Macademia Hair Serum : BESLEYİCİ PARLAKLIK! Dieci Macademia Oil Hair Serum ile Pürüsüz, Esktra Parlak Saçlar ! Kuru, hasar görmüş ve yatışması güç olan saçlar için üst düzey deneyim sağlamayı hedefleyen Dieci Macademia Hair Serum, içeriğindeki vitaminler ve macademia fındıklarının özlerinin bileşenleri ile saçı yeniden yapılandırır. Saç tellerinin kalitesini yükselterek gücünü ve dayanaklılığını yeniden kazandırır. Ağırlık yapmadan saçta mükemmel dönüşümü tek bir hamlede gerçekleştirir. Saç tellerindeki düzensizlikleri yatıştırarak ve pürüzsüzleştirir. Aynı zamanda mat görünüme sahip saçları canlandırarak akışkan görünen bir cam parlaklığı sağlar. Kullanım Şekli: Kuru veya nemli saçınıza ısı veren şekillendirici kullanmadan önce uygulayın. Avucunuza bozuk para büyüklüğünde bir miktar alın saçın ortasından uçlara doğru yedirerek uygulayın. Son Dokunuş: Yoğun parlaklık için saçınızı şekillendirdikten sonra bir miktar daha saç yüzeyine hafifce uygulayın.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver