Diesel Fitness 500u Dikey Kondisyon Bisikleti

47.000 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
49.000 TL

Ürün Bilgileri

Diesel Fitness 500u Dikey Kondisyon Bisikleti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Voit Fit Life Satıcı Ünvanı: NUSRET GÜNAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4270312213
    Bu ürün Voit Fit Life tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Diesel Fitness 500U Dikey Bisiklet Menşei Türkiye Durum Sıfır Garanti Süresi 2 Yıl Garanti Var, Başlamamış Renk Siyah ÜRÜN ÖZELLİKLERİ: Gösterge : Işıklı LED ekranında zaman, mesafe, nabız, kalori, watt, RPM, HRC ve nabız yenileme fonksiyonlarını görme seçeceği vardır. Kullanıcılar egzersizlerine devam ederken aynı anda program grafiğini ve programın hangi aşamasında olduğunu rahatlıkla görebilmektedirler. Program : 1 adet manual kontrol programı, 12 adet hazır program, 4 adet kullanıcı programı, 5 adet HRC programı, watt control programı, body fat programı ve fitness test programı bulunmaktadır. Direnç : 32 seviyeli pedal direnç ayarı vardır ve göstergesinden ayarlanabilmektedir. Kaymayan pedal yapısı sayesinde rahat ve güvenli spor yapma imkanı sunar. Geniş ve rahat bir pedal yapısı bulunmaktadır. İki farklı renk tonundaki pedalları darbeye dayanıklıdır ve ayarlanabilir bağlama mekanizmalı geniş bir pedal düzeceği bulunmaktadır. Sele: 20 kademeli yukarı aşağı ayarlanabilir selesi vardır. Nabız Ölçme : Elden nabız ölçülebilmektedir ve tutma kollarında nabız ölçme yeri mevcuttur. Kişi Taşıma Kapasitesi : 150 kg. Kurulu Ebatları : 163cm x 62cm x 130cm Dikey Bisiklet Ağırlığı : 69 kg. Jeneratörlü çalışma prensibi vardır ve bu sayede kendi enerjisini kendi üretir, herhangi bir elektrik bağlantısı gerektirmez. Diğer Özellikleri : Öndeki tekerlekleri sayesinde yer değiştirilmesi çok kolaydır. Cihazda alıcı bulunmaktadır. Bardak, Aksesuar ve Suluk koymak için aksesuarları bulunmaktadır. Göğüs bandı ile uyumludur ve opsiyonel olarak sunulur. Cihazda Bluetooth, MP3 girişi ve hoparlör bulunmaktadır. USB girişi bulunmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Model Dikey Bisiklet
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver