DIGERUI Reflekte Reflektör Reflektif Petekli Şerit Bant 3 Metre Kırmızı

99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

DIGERUI Reflekte Reflektör Reflektif Petekli Şerit Bant 3 Metre Kırmızı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DCK REKLAM Satıcı Ünvanı: DOĞAN CAN KARACA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5050890886
    Bu ürün DCK REKLAM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3 METRE YUGO Marka Yerli YÜKSEK KALİTELİ KODLU TÜVTÜRK UYUMLU SEÇENEK KODSUZ GÜVENLİK VE AKSESUAR AMAÇLI SEÇENEK 50MM * 3 METRE FİYATIDIR İSTEDİĞİNİZ RENK ALABİLİRSİNİZ. TESLİMAT ADRESİ AYNI OLAN ÜRÜNLERİNİZ TEK PAKET HALİNDE KARGOLANIR. Reflektif İşaretleme Neden Uygulanmalı? *Kazaları önleyip hayat kurtarmak için *Güvenliği artırmak ve araçların görünürlüğünü sağlamak için *Trafik kazalarını azaltıp ticari verimliliği artırmak ve tamir-bakım masraflarını azaltmak için *Şirketlerin
  • araç, sürücü, yolcu ve yaya güvenliği ile ilgili daha proaktif olmasını sağlayıp kurumsal imajlarını şirket içinde ve dışında güçlendirmeleri için *Herhangi bir kaza sonrası yönetmelik ihlalinden doğabilecek olası hukuki yaptırımlar ile karşılaşılmasını engellemek için *Şirketlerin ECE 104 kapsamında aldıkları güvenlik tedbirlerinin çalışanlarını tatmin etmesi için Haftaiçi 16:00 Cumartesi 13:00 kadar vereceğiniz siparişler aynı gün faturası ile birlikte kargoya verilmektedir. Alışverişiniz GÜNEŞ e TİCARET güvencesindedir. Bizim için önemli olan sizin memnuniyetinizdir. Her türlü sorunuz için bizlere SORU SOR kısmını kullanarak ulaşabilirsiniz. Stoklarımız anlık olarak güncellenmekte siparişiz depomuzdan aynı gün sizin için hazırlanarak kargolanır.
Geri Bildirim Ver