Genel Markalar Dıgı Type C Kablo İki Ucu Type C USB C Kablo 1 Metre Beyaz

124,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Dıgı Type C Kablo İki Ucu Type C USB C Kablo 1 Metre Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: tükenmedenhemenal Satıcı Ünvanı: CUMA YALÇIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9300285188
    Bu ürün tükenmedenhemenal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Type-C Kablo, yüksek hızlı veri transferi sağlayarak dosya, fotoğraf, video ve diğer verilerin hızlı bir şekilde aktarılmasını mümkün kılar.
  • Kablo hem giriş hem de çıkış tarafında USB Type-C konektörüne sahiptir. Bu özellik sayesinde diğer USB Type-C uyumlu cihazlarla kolayca uyum sağlar.
  • Cihazı hızlı bir şekilde şarj etmek için kullanılabileceği gibi, aynı zamanda diğer USB-C cihazlarının şarjına olanak tanır.
  • Dayanıklı ve uzun ömürlü TPE malzemeden üretilen Type-C to Type-C kablo, günlük kullanımda aşınmaya ve yıpranmaya karşı dayanıklılık gösterir.
  • Esnek tasarımı sayesinde kolayca katlanır ve taşınır. Farklı ihtiyaçlara uyum sağlamak için farklı uzunluk seçenekleri sunar.
  • Hızlı şarj teknolojilerini destekleyerek uyumlu cihazları daha kısa sürede tam şarj eder.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 1 Yıl
Geri Bildirim Ver

DIGI TYPE-C TO TYPE-C 1 m Tüm Type-C Cihazlara Uyumlu İki Uçlu USB Kablo

Elektronik cihazları şarj etmek ve verileri aktarmak için kullanılan ekipmanların kaliteli özelliklere sahip olması oldukça önemlidir. Dayanıklı yapısıyla bir adım öne çıkmayı başaran Digi 1 m iki ucu Type-C kablo, adaptör ve elektronik cihazlar arasındaki elektrik akımını verimli şekilde sağlar. Güçlü aktarım hızıyla dikkat çeken ürün, USB-C çıkışına sahip tüm cihazlarla kullanıma uygundur. İki ucu da Type-C konnektörüne sahip olduğundan oldukça işlevsel bir yapı sunar. Son teknolojiyle geliştirilmiş özelliklerle donatılır ve aktarım hızıyla kullanıcılardan tam not almayı başarır. Pratik kullanım tarzıyla da beğeni toplayan Digi Type-C to Type-C kabloyu uyumlu cihazlarınız için güvenle tercih edebilirsiniz.

  • Konnektör Ucu: Type-C
  • Kullanım Amacı: Yedek şarj kablosu
  • Renk: Beyaz

Digi Type-C Çıkışlı Tüm Cihazlarla Uyumlu Kablonun Özellikleri

Digi Type-C Çıkışlı Tüm Cihazlarla Uyumlu Kablonun Özellikleri

Digi 1 m iki ucu Type-C şarj kablosu, kullanışlı bir yapı sunan pek çok ayrıntıyla donatılır. Tüm Type-C çıkışlı cihazlarla tam uyumlu tasarımı sayesinde çok yönlü kullanım avantajı sağlar. Hızlı performansıyla tam not alan ürün 2100 mAh güç kapasitesi sayesinde şarj işlemlerinde pratiklik kazandırır. Aktarım performansıyla da beklentileri karşılar ve 480 Mbps’den 5 GBbps hıza kadar yüksek veri senkronizasyonu sağlar. Süper güçlü data aktarımı sayesinde ses, görüntü ve belge dosyalarını farklı elektronik cihazlara sorunsuz şekilde senkronize edebilirsiniz. Ürün ayrıca 2.1 A hızlı şarj desteği özelliğine de sahiptir. Bu sayede şarj ihtiyaçlarınızı son derece verimli bir performansla karşılar. Digi 1 m iki ucu Type-C kablonun yüksek teknolojiyle donatılan teknolojik özelliklerinden günün her anında faydalanabilirsiniz.

Digi 1 Metre Type-C To Type-C Kablo Kullanışlı mıdır?

Digi 1 Metre Type-C To Type-C Kablo Kullanışlı mıdır?

Digi 1 m Digi Type-C to Type-C kablo, kullanışlı özelliklerinden dolayı hemen hemen herkes tarafından tercih edilir. Dikkatleri üzerine çeken ürün ideal uzunluğu sayesinde konforlu kullanım avantajı sağlar. 1 metre uzunluk ölçüsüyle şarj ve veri aktarma işlemleri sırasında cihazınızı kullanmaya devam etmenize olanak tanır. Ayrıca uzun kablo yakın priz arama derdini ortadan kaldırarak farklı mesafelere yetişir. Saklama sırasında ise fazla yer kaplamadığı için avantaj sunar. Gittiğiniz her yere yanınızda götürebilir, çanta ve cüzdanda sorunsuz şekilde muhafaza edebilirsiniz. Kullanıcı dostu olduğunu kanıtlayan tasarım detaylarından biri de konnektör yönüdür. Bağlantı sırasında konnektörün ucunu kontrol etme ihtiyacı duymadan doğrudan takıp çıkarabilirsiniz. Elektronik cihazları zahmetsizce birbirine bağlamanıza yardımcı olan Digi 1 m beyaz iki ucu Type-C güçlü yedek şarj kablosu kullanışlı bir yapı sunar.

Digi İki Ucu Type-C 1 Metre USB Kablo Kaliteli midir?

Digi İki Ucu Type-C 1 Metre USB Kablo Kaliteli midir?

İşlevsel özellikleri ve kullanışlı tasarım detaylarıyla bir adım öne çıkan Digi 1 m iki ucu Type-C güçlü yedek şarj kablosu kalite noktasında beklentileri karşılar. Dayanıklı malzemelerden üretildiğinden performansını korur. Veri aktarımı ve şarj sırasında avantaj sağlayan teknik detayları sayesinde hızlı sonuçlar almanıza yardımcı olur. Gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz ürün malzeme kalitesiyle de uzun ömürlü kullanım imkânı sağlar. Sağlam dış yüzeyi hassas kabloları güvenli şekilde koruyarak kırılmalarını ve kopmalarını engeller. Dolayısıyla son derece uzun kullanım ömrüne sahiptir. Bükülmelere karşı da dirençli olan materyal yıpranma ve aşınma gibi olumsuz durumların yaşanmasını önler. Esnek dokusu sayesinde ise gövde formu güvenlik altına alınır. Her açıdan ayrıcalıklı bir deneyim yaşatan ürünle ilgili kullanıcı deneyimlerine ulaşmak için Digi 1 m iki ucu Type-C kablo yorumlarına göz atabilirsiniz. Satın almak için de Trendyol’dan siparişinizi kolaylıkla oluşturabilir, güvenilir alışveriş deneyiminin tadını çıkarabilirsiniz.