BLUEAÇIKHAVA Masa Üzeri Folyo Kaplama Stıcker Msa01

450 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

BLUEAÇIKHAVA Masa Üzeri Folyo Kaplama Stıcker Msa01

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Evdekoart Satıcı Ünvanı: AÇIKHAVA İNOVASYON TANITIM İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Mersis Numarası: 0006048668700016 Vergi Kimlik Numarası: 0060486687
    Bu ürün Evdekoart tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • • Kendinden yapışkanlı kaplama folyoları KAĞIT değildir. Sudan etkilenmez. • Yumuşak PVC malzeme 130 micron kalınlığındadır. • %100 Alman malıdır ve dünyanın bilinen en kaliteli markasıdır. • Ürünlerin arkası gri renktedir. Uygulandığı koyu zeminin rengini belli etmez %100 kapatıcı özelliği vardır. • Üzerinde kesim yapılmamalıdır. Kesim yaparken kesim tahtası kullanılmalıdır. • Su ve rutubetten etkilenmez. • Uygulamadan önce yüzeyi ıslatmanız hava kabarcığı kalmasını engelleyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
  • Boyut/Ebat 100 x 200
Geri Bildirim Ver

BLUEAÇIKHAVA Masa Üzeri Folyo Kaplama Sticker

Her gün aynı eşyalara ve renklere sahip olmaktan bir süre sonra sıkılanlar için günümüzde farklı alternatifler üretilmektedir. Kişisel zevklerinize göre yeniden dizayn edebileceğiniz bu eşyaları veya mekanları farklı ürünler kullanarak değiştirebilirsiniz. Böylece direk eşya değişiminden kurtularak bütçe dostu bir tutum sergileyebilirsiniz. Bazen masalarınız veya mutfak tezgahlarınızın üzerinde yer alan bir çiziği veya bozulmayı kapatmak isteyebilirsiniz. Tamamını yenilemek maliyetli ve yüksek oranda iş gücü gerektirirken, üzerlerini kaplama yapabileceğiniz folyo malzemelerle istenmeyen sorunların önüne geçebilirsiniz. Dekorasyonun son yıllarda popüler parçası haline gelen masa için yapışkanlı folyo hem işlevi hem de görünümü ile müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Bu kaplama ürününü birçok yüzeyde kullanabilir ve ortamınıza yenilik katabilirsiniz. Masa üstü yapışkanlı folyo içeriğinde bulunan esnek materyaller ve yapışkanlar siz kaplama işlemini yaparken ürünü sıkıca kavrar, yanlış yaptığınızda esneyerek düzeltme imkanı tanır.

  • Kendinden Yapışkanlı Yüzey
  • Yumuşak PVC Kaplama
  • Yüksek Kaliteli Alman Malzemesi

Masa Üzeri Folyo Kaplama Sticker Özellikleri

Yaşam alanlarının değişimi için farklı seviyelerde bütçe ve zaman ayrılabilmektedir. Bu süreci doğru masa sticker kaplama ile kombine ettiğinizde ortamınızda estetik bir görüntü oluşturabilirsiniz. Bazen aradığınız yeni eşyayı bulmak zor olabilir ya da aile yadigarı bir masayı değiştirmek istemeyebilirsiniz. Sizler için hem maddi hem de manevi öneme sahip bu eşyaların, yenisini almadan yeniymiş gibi görünmesini sağlayan masa üzeri kaplama folyo yapışkanlı özelliği ile tüm bu avantajları sağlamaktadır. Kağıt özelliğinde olmayan bu ürün yumuşak PVC 130 mikron kalınlığında olmasıyla birleştirildiği ürüne ekstra özellikler katmaktadır. Sudan etkilenmeyen yapısı sıvı dökülmelerine karşı eşyalarınızın zeminini korurken, suyu çekmeme özelliğine sahiptir. Ürün bileşenlerinde yer alan %100 Alman kalitesi standartları gereği dünyada en çok kullanılan kaplama malzemesi olmaktadır.

Masa Üzeri Folyo Kaplama Sticker MSA06 Kullanımı

Çizik görünümlü masalar ve deforme olmuş yüzeyler estetiği bozan duruşları ile ev sahiplerinin görüntü algısını bozabilmektedir. Gün geçtikçe evlerini veya işyerlerini yeniden dekore ettirmek isteyen müşteriler sektörün sunduğu avantajlı kaplama materyallerinden faydalanarak bu sorunlarını giderebilmektedirler. Koyu zeminlerde bile etkili bir performans sunan masa üstü kaplama folyo alt zemininde yer alan opak renk tabakası ile uygulandığı yüzeyin renklerini göstermemektedir. Gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz masa kaplama sticker, nem ve sudan etkilenmediği gibi eşyanızı koruyarak geçirgenliği ortadan kaldırmaktadır. Mutfak tezgâhınız içinde kullanabileceğiniz bu ürün üzerinde direk kesim yapmaktan kaçınmalı ve kesim tahtası kullanarak hem folyoyu hem de alttaki yüzeyi korumalısınız. En çok vakit geçirdiğiniz bu alanlarda farklı bir atmosfer yaratmak için BLUEAÇIKHAVA Masa Üzeri Folyo Kaplama Stıcker MSA06 tercih edebilir, ortamın kolay dekore edilmesinin keyfini çıkarabilirsiniz.

BLUEAÇIKHAVA Masa Üzeri Folyo Kaplama Sticker MSA06 Yorum ve Fiyatları

Genellikle mutfak sürekli akış halinde hareketli bir yapıya sahip olmasından dolayı istenmeyen bıçak kazaları gibi durumlarda eşyaların değişimine yada kaplanmasına ihtiyaç duymaktadır. Bu gibi durumlarda bozulan eşyaların yenisini almak maddi kayıplara neden olurken iş yükünü de artırmaktadır. Eşyalarınıza yeni bir görünüm kazandırmak amacıyla kullanabileceğiniz yapışkanlı masa kaplama kağıdı kağıt olarak anılmasına rağmen yumuşak malzeme PVC’den üretilmektedir. Suya dayanıklı ve yanmayan yapısı gereği sadece masa yüzeylerinde değil zemin ve tezgah gibi daha birçok pürüzsüz yapıya sahip yüzeye uygulanabilir. Ürün arka tabakasında yer alan gri renk ile koyu zeminlerde bile yüksek performansta %100 kapatıcı özellik göstermektedir. Uygulamaya başlamadan önce yüzeyi ıslatmanız hava kabarcığı oluşumunu engelleyerek estetik bozulmaların önüne geçmektedir. Ürün hakkında daha fazla detaylı bilgi almak için Trendyol’a göz atabilirsiniz. Masa kaplama folyosu fiyatları her bütçeye uygun olduğundan dekorasyonunuzu gönül rahatlığı ile yenileyebilirsiniz. Masa üstü yapışkanlı folyo yorum kısmını okuyarak, ürün hakkında detaylı kullanım fikirlerini öğrenebilirsiniz.