5
Mobil Oyun Aksesuarları kategorisinde
en çok değerlendirilen 5. ürün

Genel Markalar Pubg Eldiven Pubg Oyun Eldiveni Çift Parmak Eldiveni 1 Cift

49,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
12 saat 20 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
300 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
56,99 TL
23 saat 20 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
200 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
12 saat 20 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Pubg Eldiven Pubg Oyun Eldiveni Çift Parmak Eldiveni 1 Cift

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GlobalEs Satıcı Ünvanı: HAKAN MEHMET AKPINAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2637173294400000 Vergi Kimlik Numarası: 0330510216
    Bu ürün GlobalEs tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PUBG eldiven sayesinde oyunlardan aldığınız keyif deneyimi yükselir. PUBG, MOBA gibi oyunlarda, iPhone, Android gibi farklı sistemlere sahip cihazda kullanılır.
  • İki parmak eldiven modelinin sağladığı önemli avantaj, terlemenin verdiği kötü deneyim etkisini ortadan kaldırarak kusursuz bir oynayış sağlamasıdır.
  • Oyun oynarken terleyen kişiler için oldukça uygun bir tasarım olan 2 parmak eldiven
  • anti-ter özelliğine sahip, kayma yapmayan, nefes alan, rahat giyilebilen, kullanımı basit, yumuşak dokulu ve yıkandıktan sonra bile kullanılabilen bir modeldir.
  • Üretiminde yüksek kaliteli ve iletken bir materyal olan fiber ve spandex malzemeleri kullanılır.
  • Sunduğu üst düzey doku hissiyatı sayesinde nişan alma ve ateş etme konusunda hassasiyet sağlar.
  • Hava ve cihazın sıcaklığı ile birlikte oyun oynarken yaşanan terleme sorununun önüne geçer.
  • Model
  • su, damla ve yağ geçirmez özelliklerine sahiptir. Ekran üzerinde parmak izi bırakmaz ve oyun hissiyatını arttırır.
  • Modelin yüzeyi gümüş fiber kaplama olduğundan yüksek bir hassasiyet yaratır.
  • Nefes alan kumaşı sayesinde ferah bir deneyim yaşanır.
  • Başparmak kılıfının daha hassas olabilmesi için antibakteriyel ve anti-radyasyon özellikleri olan gümüş elyaf ekler ile üretilir.
  • Tasarımı örme yapıdadır ve bu sayede nefes alır. Sızdırmazlık özelliği ise kullanım deneyimi kusursuz hale getirir.
  • Ultra ince yapısı ile yaz aylarında dahi tercih edilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ürün Türü Parmak Eldiveni
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
Geri Bildirim Ver

Dijimedia Pubg Eldiven Pubg Oyun Eldiveni Çift Parmak Eldiveni

Dijimedia çift parmak Pubg oyun eldiveni oyun severlerin oyun sırasında rahatlık ve hız kazanması amacıyla tasarlanmıştır. Cep telefonu ve tablet gibi pek çok elektronik alet için tercih edilebilmektedir. Nefes alabilen kumaşı ve terletmez dokusu sayesinde oyun keyfini ve başarısını arttırır.

 
  • Terletmez
  • Nefes alabilen kumaş
  • Rahatlık

Dijimedia Pubg Eldiven Pubg Oyun Eldiveni Çift Parmak Eldiveni Özellikleri

Dijimedia Pubg Eldiven Pubg Oyun Eldiveni Çift Parmak Eldiveni Özellikleri

Oyun severlerin konforunu artıran Dijimedia Pubg oyun eldiveni öne çıkan pek çok özelliğe sahiptir. Tamamen oyuncuların konforu düşünülerek tasarlanmıştır. Bu konu dikkate alınarak yapımında kullanılan malzemeler de şekillendirilmiştir. Telefon veya tabletle oyun oynarken ter, hareket gibi konulara bağlı olarak ekran hassasiyeti olumsuz yönde etkilenir. Yani terleme nedeniyle oyuncular ekran ve oyun üzerinde hakimiyet kuramaz. Ekran üzerinde dokunma hareketleri zorlaşır. Pubg oyun eldiveni de bu durumun önüne geçilmesi için hazırlanmış bir eldivendir. Terletmez yapısı sayesinde ekran kullanımında rahatlık sağlar. Eldiven kumaşının içerisinde gümüş elyaflar kullanılmıştır. Antibakteriyel özelliği ile bilinen elyaf kumaş oyun sırasında konfor sağlar. Doğal bir dokuya sahip olduğu için kumaş yapısı nefes alabilmektedir. Nefes alabilen kumaşlar da terlemenin önüne geçer. Bunun dışında elyaf kumaş diğer pamuklularla karşılaştırıldığı zaman çok daha serin tutmaktadır. Ek olarak kullanımı da daha rahattır. Örme yapısı sayesinde yani sıkı bir dokumaya sahip olduğu için çok daha dayanıklıdır. Çift parmak eldivenin önemli özelliklerinden biri ise kaymaz özelliğidir. Yani ekran kullanımında akış sağlar ancak ekstra kaymalara neden olmaz. Anti-radyasyon özelliği de bulunmaktadır.

 

Dijimedia Pubg Eldiven Pubg Oyun Eldiveni Çift Parmak Eldiveni Kullanımı

Dijimedia Pubg Eldiven Pubg Oyun Eldiveni Çift Parmak Eldiveni Kullanımı

Son yıllarda popüler olan ve popülerliğini hala koruyan Pubg oyunu savaş oyunları arasında yer alır. Oyunun amacı düşmanlarla savaşmak, ateş etmek veya savaş aletleri kullanılmaktadır. Tüm bu eylemler telefon ya da tablet ekranları üzerinden gerçekleştirilir. Diğer oyuncularla savaşıldığı sırada ekranın rahat kullanılabilmesi ve parmakların terlememesi gereklidir. Parmak terlememesi ve ekran hassasiyetinin artırılması için Pubg eldiveni tasarlanmıştır. Eldiven olarak adlandırılsa da klasik eldivenlerden oldukça farklıdır. Yalnızca baş parmaklara takılarak kullanılır. Bu parmaklar ekranla temas eden parmaklar olduğu için çift parmak kullanımı yeterlidir. Ekstra rahatlık sağladığı için özellikle elleri terleyen kişiler tarafından tercih edilmektedir. Yüksek iletken malzemeler kullanılarak tasarlandığı için de oyun sırasında konforun hissedilmesini sağlar. Eldivenle oyun sırasında ateş etmek veya alet değiştirmek çok daha kolay olacaktır. Terli eller ekranı daha yağlı bir yapıya soktuğu için oyun oynamak zor hale gelmektedir. Nişanın hatasız alınmasını ve ateş edilmesini sağlamaktadır. Pubg severler için vazgeçilmez bir üründür.

 

Dijimedia Pubg Eldiven Pubg Oyun Eldiveni Çift Parmak Eldiveni Fiyatı

Dijimedia Pubg Eldiven Pubg Oyun Eldiveni Çift Parmak Eldiveni Fiyatı

Dijimedia çift parmak Pubg oyun eldiveni yorum ve değerlendirmeleri incelendiği takdirde beğeni içerikli yazıları okuyabilmek mümkündür. Pubg oyunun bu eldivenle oynamak her anlamda oyun başarısını artırmaktadır. Pratik bir yardımcı olarak nitelendirilmesi mümkündür. Ekran üzerinde tıklamanın hatasız bir şekilde yapılmasını sağladığı için oyun üzerinde kontrolünü artırmaktadır. Her yönüyle fonksiyonel bir eldiven modelidir. Dijimedia çift parmak Pubg oyun eldiveni fiyat konusu da fonksiyonel özelliklerine göre belirlenmiştir. Oyun sırasında sağladığı pratiklik önemli bir konudur. Yapımında kullanılan malzemeler bu pratikliği mümkün kıldığı için ürün fiyatı da etkilenmiştir. Üretiminde kullanılan malzemeler ve sağladığı avantajlar ürün fiyatı üzerinde etkili olmaktadır. Sizler de hatasız şekilde oyun oynamak için çift parmak eldiveni tercih edebilir ve oyun konforunuzu artırabilirsiniz. Trendyol ile ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.